• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Ahmad.F

مشکل ارتفاع متن متحرک

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من در هدر سایتم یه متن متحرک زدم اما ارتفاعش خوب نیست .

خودتون ببینید

http://irp30.ir/

زیره تبلیغات

ممنون میشم راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز فکر کنم تگ marquee از height پشتیبانی میکنه امتحانش کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله امتحان کردم اما نمیدونم چرا توی قالبم هرجا میزنم اینطوری میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطوری میاد ؟

الان کد حرکت شما به این کد احتیاج داره


line-height:32px;
min-height:32px;

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی سایت زیر من می خواهم اون متن هایی که با رنگ قرمز نوشته شده است را از پائین به بالا متحرک کنم باید چه کدی بزارم ؟

http://irandampezeshk.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما میتونید از کد زیر استفاده کنید :


<marquee direction="up" bgcolor="red" scrollamount="2" scrolldelay="0" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">Irp30.ir</marquee>

اما بجای irp30.ir متن های خودتون رو بذارید.

ویرایش شده در توسط irp30
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رهنمافرد
      سلام
      امیدوارم حالتون خوب باشه.
      دنبال افزونه ای هستم که آخرین مطالب (یا دسته ای خاص) رو به صورت اسلایدر متنی نمایش بده. به این صورت که برای چند ثانیه عنوان مطلب نمایش داده بشه و بعد عنوان مطلب بعدی نمایش داده بشه و الی آخر ...
      هرچقدر گشتم مدلی که ارائه شده بود شبیه کارکرد تگ marquee بود ولی من می خواهم عناوین چند ثانیه ای مکث داشته باشند و بعد عوض بشن نه این که به صورت scroll حرکت کنند.
      امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم ...
      ممنون می شم اگر همچین پلاگینی سراغ دارید معرفی کنید.
      خیلی خیلی متشکر
    • توسط i.gratia
      افزونه Post title marquee scroll افزونه خیلی مناسب برای نمایش تیتر پست ها به صورت متحرک
      حتی شما میتونید تیتر تعدادی از مطالب در یک دسته بندی خاص و هم بنمایش بزارید
      افزونه رو از اینجا میتونید دانلود کنید
      - یه نکته اینکه سایت افزونه چند تا کد داده برای استفاده از شورت کد ها تو قالب سایت و پیج ها که من گذاشتم کار نکرد
      اساتید لطف کنند کد های شورت کاتشو بزارند برای استفاده توی برگه ها و داخل تم که هرجا دوست داشتیم ازش استفاده کنیم ممنون میشم
      یا علی