• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
kaboom

سوالاتی در مورد کد های css

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید دوستان. من خیلی وقته کد های Css رو بلدم ، حداقل شاید بیشتریاش رو بلد باشم اما متاسفانه همیشه وقتی می خوام شروع به نوشتن کنم گیر می کنم ، اما ایندفعه دل رو به دریا زدم خواستم در مورد مشکلاتی که با این کد دارم یه سوالاتی بپرسم .

اما حالا بریم سراغ مشکل :

من برای هدر سایت یک عکس رو قرار دادم که ریپیت بشه ، به صورتی افقی . همه چیز درسته اما وقتی توی بروزر صفحم رو نگاه می کنم هدر من از بالا و سمت چپ و راست فاصله داره ، با این width:100% هست .

من کد قسمت Header رو اینجا می زارم

ممنون

موفق باشید


#header
{
background:url(images/header.gif) repeat-x ;
background-position:top;
width:100%;
height:120px;

}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشید دوستان. من خیلی وقته کد های Css رو بلدم ، حداقل شاید بیشتریاش رو بلد باشم اما متاسفانه همیشه وقتی می خوام شروع به نوشتن کنم گیر می کنم ، اما ایندفعه دل رو به دریا زدم خواستم در مورد مشکلاتی که با این کد دارم یه سوالاتی بپرسم .

اما حالا بریم سراغ مشکل :

من برای هدر سایت یک عکس رو قرار دادم که ریپیت بشه ، به صورتی افقی . همه چیز درسته اما وقتی توی بروزر صفحم رو نگاه می کنم هدر من از بالا و سمت چپ و راست فاصله داره ، با این width:100% هست .

من کد قسمت Header رو اینجا می زارم

ممنون

موفق باشید


#header
{
background:url(images/header.gif) repeat-x ;
background-position:top;
width:100%;
height:120px;

}

کد HTML:


<html>
<head>
<title></title>
<link href="style.css" type="text/css" rel="stylesheet"></link>
</head>
<body>
<div id="saeid">
<p>Your Title ...</p>
</div>
</body>
</html>

کد style.css :


#saeid{
background:url(banner.jpg) repeat-x ;

min-height: 100%;
min-width: 100%;
position: fixed;
top: 0;
left: 0;
}

موفق و پیروز باشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بسیار ممنون دوست عزیز

یه مشکل دیگه هم بود اون هم اینکه ، من الان مخوام انتهای هدر (ولی تو خود Div هدر ) یه منو قرار بدم وقتی بروز رو ماکسیماز می کنم تو هدر هست منو ولی وقتی که به حالت معمولی برش میگردونم میاد پائین .این مشکل از چیه ممنون

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میخواستم ویرایش کنم ولی این پیغام داد:

متاسفیم ، ولی سطح دسترسی شما اجازه چنین کاری را به شما نمی دهد!

کدی که گذاشتم با مرور گر IE مشکل داشت که در زیر اصلاح شد.

کد HTML :


<html>
<head>
<title></title>
<link href="style.css" type="text/css" rel="stylesheet"></link>[/right]


</head>
<body>
<img alt="full screen background image" src="banner.jpg" id="full-screen-background-image" />
<div id="wrapper">
<p align="center">Your Text ...</p>
</div>
</body>
</html>

کد style.css :


html, body {
height: 100%;
width: 100%;
padding: 0;
margin: 0;
}
#full-screen-background-image {
z-index: -999;
min-height: 100%;
min-width: 1024px;
width: 100%;
height: 100%;
position: fixed;
top: 0;
left: 0;
}
#wrapper {
position: relative;
width: 800px;
min-height: 400px;
margin: 100px auto;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کدی که تازه گفتین رو وقتی جایگزین می کنم ، اون لینکی که در هدر هست ، از کار می اوفته ، تا قبلش کار می کرد اما نمدونم چرا الان اینطوری شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس آنلاین دارید ببینم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس آنلاین دارید ببینم؟

خیر دوست عزیز افلاین هست، دارم رو HTML ساده اینکارو می کنم ، تمرینی هست عزیز

مشکل همین z-index: -999 هست وقتی پاکش می کنم درست میشه.

کار این z-index: -999 چی هست ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک پوشه درست کنید با 3 تا فایل:

1- عکس بنری با نام banner.jpg

2- یک فایل متنی را باز کنید و کدی که گفتم توش بذارید و با نام a.htm ذخیره کنید

3- مثل شماره 2 با نام style.css

باید چیزی شبیه به سایت زیر بشه:

http://paulmason.nam...ckground-image/

در مورد

z-index:

http://blogers.ir/forum/showthread.php?tid=1143

http://forum.majidonline.com/threads/142612-z-index-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F?p=946644#post946644

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستی همیشه در اولین خط استایل


*
{
margin:0;
padding:0;
line-height:1.6em;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستی همیشه در اولین خط استایل


*
{
margin:0;
padding:0;
line-height:1.6em;
}

کاراکتر ستاره جاش درسته؟ و کاربرد این دستوری که گفتید چیه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله .

سلکتور ستاره تمامی المنتهای html رو شامل میشه .

بطور پیشفرض بعضی المنتها مثل p,body در مرورگرهای مختلف یک padding , margin دارند .

با گذاشتن این دستور توی استایل تمامی حالات پیشفرض مرورگها رست میشود .

برای حفظ نمایش یکسان در تمامی مرورگرها یا به اصطلاح کراس براوزر بودن .

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک پیشنهاد

همیشه در طراحی از کدهای reset.css استفاده کنید.


http://developer.yahoo.com/yui/reset/
http://www.cssreset.com/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کاراکتر ستاره جاش درسته؟ و کاربرد این دستوری که گفتید چیه؟

ستاره در css یعنی همه و این کد معنیش اینه که همه ی اجزای صفحه در حالت دیفالت فاصله بیرونی و درونیشون صفر باشه و ارتفاع خطوطشون معادل 1.6em

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثل این کد باید فایل reset.css داخل پوشه قالب باشه و داخل تگ هد فراخوانیش کرد؟


<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/reset.css" type="text/css" media="screen, projection" />

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک پیشنهاد

همیشه در طراحی از کدهای reset.css استفاده کنید.


http://developer.yahoo.com/yui/reset/
http://www.cssreset.com/

این کد ریست چی هست و به چه دردی می خوره ، ببخشید سوالاتم ابتدایی شاید اینجوری به خیلیا کمک بشه .

ممنون

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد ریست چی هست و به چه دردی می خوره ، ببخشید سوالاتم ابتدایی شاید اینجوری به خیلیا کمک بشه .

ممنون

موفق باشید

جواب سئوال شما

بله .

سلکتور ستاره تمامی المنتهای html رو شامل میشه .

بطور پیشفرض بعضی المنتها مثل p,body در مرورگرهای مختلف یک padding , margin دارند .

با گذاشتن این دستور توی استایل تمامی حالات پیشفرض مرورگها رست میشود .

برای حفظ نمایش یکسان در تمامی مرورگرها یا به اصطلاح کراس براوزر بودن .

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثل این کد باید فایل reset.css داخل پوشه قالب باشه و داخل تگ هد فراخوانیش کرد؟


<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/reset.css" type="text/css" media="screen, projection" />

بله باید قبل از فایل استایل پوسته فراخوانی بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری