• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
kaboom

سوالاتی در مورد کد های css

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید دوستان. من خیلی وقته کد های Css رو بلدم ، حداقل شاید بیشتریاش رو بلد باشم اما متاسفانه همیشه وقتی می خوام شروع به نوشتن کنم گیر می کنم ، اما ایندفعه دل رو به دریا زدم خواستم در مورد مشکلاتی که با این کد دارم یه سوالاتی بپرسم .

اما حالا بریم سراغ مشکل :

من برای هدر سایت یک عکس رو قرار دادم که ریپیت بشه ، به صورتی افقی . همه چیز درسته اما وقتی توی بروزر صفحم رو نگاه می کنم هدر من از بالا و سمت چپ و راست فاصله داره ، با این width:100% هست .

من کد قسمت Header رو اینجا می زارم

ممنون

موفق باشید


#header
{
background:url(images/header.gif) repeat-x ;
background-position:top;
width:100%;
height:120px;

}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید دوستان. من خیلی وقته کد های Css رو بلدم ، حداقل شاید بیشتریاش رو بلد باشم اما متاسفانه همیشه وقتی می خوام شروع به نوشتن کنم گیر می کنم ، اما ایندفعه دل رو به دریا زدم خواستم در مورد مشکلاتی که با این کد دارم یه سوالاتی بپرسم .

اما حالا بریم سراغ مشکل :

من برای هدر سایت یک عکس رو قرار دادم که ریپیت بشه ، به صورتی افقی . همه چیز درسته اما وقتی توی بروزر صفحم رو نگاه می کنم هدر من از بالا و سمت چپ و راست فاصله داره ، با این width:100% هست .

من کد قسمت Header رو اینجا می زارم

ممنون

موفق باشید


#header
{
background:url(images/header.gif) repeat-x ;
background-position:top;
width:100%;
height:120px;

}

کد HTML:


<html>
<head>
<title></title>
<link href="style.css" type="text/css" rel="stylesheet"></link>
</head>
<body>
<div id="saeid">
<p>Your Title ...</p>
</div>
</body>
</html>

کد style.css :


#saeid{
background:url(banner.jpg) repeat-x ;

min-height: 100%;
min-width: 100%;
position: fixed;
top: 0;
left: 0;
}

موفق و پیروز باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیار ممنون دوست عزیز

یه مشکل دیگه هم بود اون هم اینکه ، من الان مخوام انتهای هدر (ولی تو خود Div هدر ) یه منو قرار بدم وقتی بروز رو ماکسیماز می کنم تو هدر هست منو ولی وقتی که به حالت معمولی برش میگردونم میاد پائین .این مشکل از چیه ممنون

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخواستم ویرایش کنم ولی این پیغام داد:

متاسفیم ، ولی سطح دسترسی شما اجازه چنین کاری را به شما نمی دهد!

کدی که گذاشتم با مرور گر IE مشکل داشت که در زیر اصلاح شد.

کد HTML :


<html>
<head>
<title></title>
<link href="style.css" type="text/css" rel="stylesheet"></link>[/right]


</head>
<body>
<img alt="full screen background image" src="banner.jpg" id="full-screen-background-image" />
<div id="wrapper">
<p align="center">Your Text ...</p>
</div>
</body>
</html>

کد style.css :


html, body {
height: 100%;
width: 100%;
padding: 0;
margin: 0;
}
#full-screen-background-image {
z-index: -999;
min-height: 100%;
min-width: 1024px;
width: 100%;
height: 100%;
position: fixed;
top: 0;
left: 0;
}
#wrapper {
position: relative;
width: 800px;
min-height: 400px;
margin: 100px auto;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدی که تازه گفتین رو وقتی جایگزین می کنم ، اون لینکی که در هدر هست ، از کار می اوفته ، تا قبلش کار می کرد اما نمدونم چرا الان اینطوری شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین دارید ببینم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین دارید ببینم؟

خیر دوست عزیز افلاین هست، دارم رو HTML ساده اینکارو می کنم ، تمرینی هست عزیز

مشکل همین z-index: -999 هست وقتی پاکش می کنم درست میشه.

کار این z-index: -999 چی هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یک پوشه درست کنید با 3 تا فایل:

1- عکس بنری با نام banner.jpg

2- یک فایل متنی را باز کنید و کدی که گفتم توش بذارید و با نام a.htm ذخیره کنید

3- مثل شماره 2 با نام style.css

باید چیزی شبیه به سایت زیر بشه:

http://paulmason.nam...ckground-image/

در مورد

z-index:

http://blogers.ir/forum/showthread.php?tid=1143

http://forum.majidonline.com/threads/142612-z-index-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F?p=946644#post946644

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی همیشه در اولین خط استایل


*
{
margin:0;
padding:0;
line-height:1.6em;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی همیشه در اولین خط استایل


*
{
margin:0;
padding:0;
line-height:1.6em;
}

کاراکتر ستاره جاش درسته؟ و کاربرد این دستوری که گفتید چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله .

سلکتور ستاره تمامی المنتهای html رو شامل میشه .

بطور پیشفرض بعضی المنتها مثل p,body در مرورگرهای مختلف یک padding , margin دارند .

با گذاشتن این دستور توی استایل تمامی حالات پیشفرض مرورگها رست میشود .

برای حفظ نمایش یکسان در تمامی مرورگرها یا به اصطلاح کراس براوزر بودن .

موفق باشید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک پیشنهاد

همیشه در طراحی از کدهای reset.css استفاده کنید.


http://developer.yahoo.com/yui/reset/
http://www.cssreset.com/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاراکتر ستاره جاش درسته؟ و کاربرد این دستوری که گفتید چیه؟

ستاره در css یعنی همه و این کد معنیش اینه که همه ی اجزای صفحه در حالت دیفالت فاصله بیرونی و درونیشون صفر باشه و ارتفاع خطوطشون معادل 1.6em

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل این کد باید فایل reset.css داخل پوشه قالب باشه و داخل تگ هد فراخوانیش کرد؟


<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/reset.css" type="text/css" media="screen, projection" />

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک پیشنهاد

همیشه در طراحی از کدهای reset.css استفاده کنید.


http://developer.yahoo.com/yui/reset/
http://www.cssreset.com/

این کد ریست چی هست و به چه دردی می خوره ، ببخشید سوالاتم ابتدایی شاید اینجوری به خیلیا کمک بشه .

ممنون

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد ریست چی هست و به چه دردی می خوره ، ببخشید سوالاتم ابتدایی شاید اینجوری به خیلیا کمک بشه .

ممنون

موفق باشید

جواب سئوال شما

بله .

سلکتور ستاره تمامی المنتهای html رو شامل میشه .

بطور پیشفرض بعضی المنتها مثل p,body در مرورگرهای مختلف یک padding , margin دارند .

با گذاشتن این دستور توی استایل تمامی حالات پیشفرض مرورگها رست میشود .

برای حفظ نمایش یکسان در تمامی مرورگرها یا به اصطلاح کراس براوزر بودن .

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل این کد باید فایل reset.css داخل پوشه قالب باشه و داخل تگ هد فراخوانیش کرد؟


<link rel="stylesheet" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/reset.css" type="text/css" media="screen, projection" />

بله باید قبل از فایل استایل پوسته فراخوانی بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری