• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
chemist

وسط چین نشدن تصاویر

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام؛ من از آخرین نگارش وردپرس فارسی استفاده می کنم، و یک قالب اختصاصی از پایه فارسی! هم نصب کردم.

مشکلی که دارم این هست که؛ وقتی میخوام صفحه جدید ایجاد کنم یا پست جدید بفرستم، تصویر داخل ادیتور بعد از وسط چین کردن (انتخاب چیدمان میانه) در وسط نمایش داده میشه، ولی بعد از انتشار و مراجعه به صفحه انتشار یافته تصویر باز راست چین هست! ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید تا این مشکل رو به کمک شما برطرف کنم.

با سپاس

ویرایش شده در توسط chemist
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.در css کد زیر رو قرار بدید و تست کنید


img {
border:0px;
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در سی اس اس قالب قرار بدم؟ یعنی در فایل style قالب؟

ویرایش شده در توسط chemist
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از اینکه لطف کردین و پاسخ دادین؛ روشی که فرمودین رو انجام دادم ولی باز تصاویر در چیدمان مختلف، راست چین هستند!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ایتدا با crtl+F5 سایت رو رفرش کنید و ببینید که تغییر ایجاد شده؟!

اگه نشد ببینید که محتوای بلاک پست شما از چه کلاس div یا article استفاده می کنن بعد براش در style کد بالا رو به این صورت در نظر بگیرید. مثلا محتوای بلاک پست شما از کلاس post استفاده می کنه در style به این صورت وارد کنید و تست کنید.


.post img {
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

ویرایش شده در توسط A_Corleone
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ایجاد صفحه جدید به این شکل هست؛


<img class="aligncenter size-full wp-image-319" alt="وسط" src="150028244.jpg" width="149" height="150" />
تصویر فوق در وسط قرار دارد و تصویر زیر در سمت راست قرار دارد البته در ادیتور
<img class="alignright size-full wp-image-74" alt="راست" src="session.png" width="128" height="128" />

برای پست جدید هم تنضیمات دیگری نیاز هست؟

ویرایش شده در توسط chemist
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


class="aligncenter size-full wp-image-319"

و


class="alignright size-full wp-image-74"

کلاس های بالا رو در style پیدا کنید و کدشون رو در اینجا قرار بدید

ویرایش شده در توسط A_Corleone
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلاً در فایل style قالب هیچ استایلی وجود نداره! فقط کدی که شما فرمودین رو قرار دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس استایل از جای دیگه فراخوانی می شه شما به غیر فایل style.css چه فایل های css دیگری دارید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل پوشه CSS چند تا فایل با نام های؛ normalize.min و normalize و main و ie9 و ie8 و ie7 و ie6 هستند؛ که داخلشون این کدها نظرم رو جلب کردند؛


img {
border: 0; /* 1 */
-ms-interpolation-mode: bicubic; /* 2 */
}
img {
vertical-align: middle;
}
.adds_content{
width: 260px;
margin-right: -5px;
margin-top: 10px;
margin-bottom: 10px;
}
.adds_content img{
float: right;
margin: 2px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به این صورت بار دیگر در تمامی cssهای قالبتون کد زیر رو وارد کنید و با ctrl+F5 سایتو رفرش کنید و تست کنید.


.aligncenter{
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

.alignright{
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}


ویرایش شده در توسط A_Corleone
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری