ExOZaX

مشکل نمایش تعداد محدود کاراکتر های عنوان

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام !

دوستان اگر دقت کرده باشید توی بعضی از پوسته های موجود برای نمایش تعدادی خاص از کاراکتر های تاتل میگن از کالاکتر فلان تا کاراکتر فلان رو نشون بده چون حروف فارسی سر همه مشکلی یش میاد و اون آخر که ... قرار میگیره علامت سوال در یه لوزی ظاهر میشه . برای همین میخوام بدونم کد بهینه تری برای نمایش کاراکتر های خاص عنوان هستش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و اون آخر که ... قرار میگیره علامت سوال در یه لوزی ظاهر میشه

به اون بخش فونت arial بدید تا تاهوما هیچ مشکلی پیش نمی آد البته در عنوان معمولا این اتفاق نمی افته و این چکیده ی مطلبه که با ... همراه می شه

چه عنوان و چه متن چندین راه دارند وای در همشون اگر فونت درست انتخاب نشه ممکنه جای نقطه علامت سئوال بیاد شما نیازتون رو دقیق تر شرح بده که روی چه قسمتی چه کاری رو می خوای اعمال کنی تا کدهاش رو دریافت کنی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک علت شایع استفاده از تابع susbtr هست که با فارسی مشکل داره و باید با تابع mb_substr که یونیکد ساپورت هست جایگزین بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک علت شایع استفاده از تابع susbtr هست که با فارسی مشکل داره و باید با تابع mb_substr که یونیکد ساپورت هست جایگزین بشه.

ممنونم آقا مرتضی گل جدا که استاد ما هستید مشکل دقیقا همین بود و دقیقا با همین تابعی که معرفی کردید مشکل حل شد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اون بخش فونت arial بدید تا تاهوما هیچ مشکلی پیش نمی آد البته در عنوان معمولا این اتفاق نمی افته و این چکیده ی مطلبه که با ... همراه می شه

چه عنوان و چه متن چندین راه دارند وای در همشون اگر فونت درست انتخاب نشه ممکنه جای نقطه علامت سئوال بیاد شما نیازتون رو دقیق تر شرح بده که روی چه قسمتی چه کاری رو می خوای اعمال کنی تا کدهاش رو دریافت کنی

آقاایمان عزیز به تایتل این کد چطور باید تعداد بدم؟


<?php
$out = "";
$number = 4; //حداکثر تعداد عناوین
// save wp_query object
$tmp_query = $wp_query;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// The Query
$the_query = new WP_Query( 'post_type=work&showposts='.$number );
if ($the_query->have_posts()) :
$out = "<ul>";
// The Loop
while ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post();
$out .= '<li><a href="'.get_permalink().'">'.get_the_title().'</a></li>';
endwhile;
$out .= "</ul>";
echo $out;
endif;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// load tmp_query
$wp_query = $tmp_query;
?>

البتهاز این کد تو پوسته استفاده میکنم مشکلی نداره . ولی هر جوری به کد بالا اضافه میکنم ارور میده


<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php if ( mb_strlen( get_the_title() ) >= 50 ) echo mb_substr( get_the_title(), 0, 50 ).'...'; else the_title(); ?></a></h3>

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اضافه کنید بعد کد رو بزارید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اضافه کنید بعد کد رو بزارید اینجا

تشکر آقا مرتضی مدلهای مختلف تست کردم تا جواب گرفتم

کد رو میزارم برای دوستان دیگه اگر لازم شد


<?php
$out = "";
$number = 4; //حداکثر تعداد عناوین
// save wp_query object
$tmp_query = $wp_query;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// The Query
$the_query = new WP_Query( 'post_type=work&showposts='.$number );
if ($the_query->have_posts()) :
$out = "<ul>";
// The Loop
while ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post();
$out .= '<li><a href="'.get_permalink().'" title="'.get_the_title().'" >'.mb_substr( get_the_title(), 0, 25 ).'...'.'</a></li>';
endwhile;
$out .= "</ul>";
echo $out;
endif;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// load tmp_query
$wp_query = $tmp_query;
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای محدود کردن عنواین substr یا mb_substr درست کار میکنه ولی برای توضیحات (content) .. نه!

از این تابع استفاده کنید wp_html_excerpt

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم