ExOZaX

مشکل نمایش تعداد محدود کاراکتر های عنوان

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام !

دوستان اگر دقت کرده باشید توی بعضی از پوسته های موجود برای نمایش تعدادی خاص از کاراکتر های تاتل میگن از کالاکتر فلان تا کاراکتر فلان رو نشون بده چون حروف فارسی سر همه مشکلی یش میاد و اون آخر که ... قرار میگیره علامت سوال در یه لوزی ظاهر میشه . برای همین میخوام بدونم کد بهینه تری برای نمایش کاراکتر های خاص عنوان هستش ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و اون آخر که ... قرار میگیره علامت سوال در یه لوزی ظاهر میشه

به اون بخش فونت arial بدید تا تاهوما هیچ مشکلی پیش نمی آد البته در عنوان معمولا این اتفاق نمی افته و این چکیده ی مطلبه که با ... همراه می شه

چه عنوان و چه متن چندین راه دارند وای در همشون اگر فونت درست انتخاب نشه ممکنه جای نقطه علامت سئوال بیاد شما نیازتون رو دقیق تر شرح بده که روی چه قسمتی چه کاری رو می خوای اعمال کنی تا کدهاش رو دریافت کنی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک علت شایع استفاده از تابع susbtr هست که با فارسی مشکل داره و باید با تابع mb_substr که یونیکد ساپورت هست جایگزین بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک علت شایع استفاده از تابع susbtr هست که با فارسی مشکل داره و باید با تابع mb_substr که یونیکد ساپورت هست جایگزین بشه.

ممنونم آقا مرتضی گل جدا که استاد ما هستید مشکل دقیقا همین بود و دقیقا با همین تابعی که معرفی کردید مشکل حل شد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اون بخش فونت arial بدید تا تاهوما هیچ مشکلی پیش نمی آد البته در عنوان معمولا این اتفاق نمی افته و این چکیده ی مطلبه که با ... همراه می شه

چه عنوان و چه متن چندین راه دارند وای در همشون اگر فونت درست انتخاب نشه ممکنه جای نقطه علامت سئوال بیاد شما نیازتون رو دقیق تر شرح بده که روی چه قسمتی چه کاری رو می خوای اعمال کنی تا کدهاش رو دریافت کنی

آقاایمان عزیز به تایتل این کد چطور باید تعداد بدم؟


<?php
$out = "";
$number = 4; //حداکثر تعداد عناوین
// save wp_query object
$tmp_query = $wp_query;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// The Query
$the_query = new WP_Query( 'post_type=work&showposts='.$number );
if ($the_query->have_posts()) :
$out = "<ul>";
// The Loop
while ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post();
$out .= '<li><a href="'.get_permalink().'">'.get_the_title().'</a></li>';
endwhile;
$out .= "</ul>";
echo $out;
endif;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// load tmp_query
$wp_query = $tmp_query;
?>

البتهاز این کد تو پوسته استفاده میکنم مشکلی نداره . ولی هر جوری به کد بالا اضافه میکنم ارور میده


<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php if ( mb_strlen( get_the_title() ) >= 50 ) echo mb_substr( get_the_title(), 0, 50 ).'...'; else the_title(); ?></a></h3>

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اضافه کنید بعد کد رو بزارید اینجا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اضافه کنید بعد کد رو بزارید اینجا

تشکر آقا مرتضی مدلهای مختلف تست کردم تا جواب گرفتم

کد رو میزارم برای دوستان دیگه اگر لازم شد


<?php
$out = "";
$number = 4; //حداکثر تعداد عناوین
// save wp_query object
$tmp_query = $wp_query;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// The Query
$the_query = new WP_Query( 'post_type=work&showposts='.$number );
if ($the_query->have_posts()) :
$out = "<ul>";
// The Loop
while ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post();
$out .= '<li><a href="'.get_permalink().'" title="'.get_the_title().'" >'.mb_substr( get_the_title(), 0, 25 ).'...'.'</a></li>';
endwhile;
$out .= "</ul>";
echo $out;
endif;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// load tmp_query
$wp_query = $tmp_query;
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای محدود کردن عنواین substr یا mb_substr درست کار میکنه ولی برای توضیحات (content) .. نه!

از این تابع استفاده کنید wp_html_excerpt

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید