ExOZaX

مشکل نمایش تعداد محدود کاراکتر های عنوان

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام !

دوستان اگر دقت کرده باشید توی بعضی از پوسته های موجود برای نمایش تعدادی خاص از کاراکتر های تاتل میگن از کالاکتر فلان تا کاراکتر فلان رو نشون بده چون حروف فارسی سر همه مشکلی یش میاد و اون آخر که ... قرار میگیره علامت سوال در یه لوزی ظاهر میشه . برای همین میخوام بدونم کد بهینه تری برای نمایش کاراکتر های خاص عنوان هستش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و اون آخر که ... قرار میگیره علامت سوال در یه لوزی ظاهر میشه

به اون بخش فونت arial بدید تا تاهوما هیچ مشکلی پیش نمی آد البته در عنوان معمولا این اتفاق نمی افته و این چکیده ی مطلبه که با ... همراه می شه

چه عنوان و چه متن چندین راه دارند وای در همشون اگر فونت درست انتخاب نشه ممکنه جای نقطه علامت سئوال بیاد شما نیازتون رو دقیق تر شرح بده که روی چه قسمتی چه کاری رو می خوای اعمال کنی تا کدهاش رو دریافت کنی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک علت شایع استفاده از تابع susbtr هست که با فارسی مشکل داره و باید با تابع mb_substr که یونیکد ساپورت هست جایگزین بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک علت شایع استفاده از تابع susbtr هست که با فارسی مشکل داره و باید با تابع mb_substr که یونیکد ساپورت هست جایگزین بشه.

ممنونم آقا مرتضی گل جدا که استاد ما هستید مشکل دقیقا همین بود و دقیقا با همین تابعی که معرفی کردید مشکل حل شد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اون بخش فونت arial بدید تا تاهوما هیچ مشکلی پیش نمی آد البته در عنوان معمولا این اتفاق نمی افته و این چکیده ی مطلبه که با ... همراه می شه

چه عنوان و چه متن چندین راه دارند وای در همشون اگر فونت درست انتخاب نشه ممکنه جای نقطه علامت سئوال بیاد شما نیازتون رو دقیق تر شرح بده که روی چه قسمتی چه کاری رو می خوای اعمال کنی تا کدهاش رو دریافت کنی

آقاایمان عزیز به تایتل این کد چطور باید تعداد بدم؟


<?php
$out = "";
$number = 4; //حداکثر تعداد عناوین
// save wp_query object
$tmp_query = $wp_query;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// The Query
$the_query = new WP_Query( 'post_type=work&showposts='.$number );
if ($the_query->have_posts()) :
$out = "<ul>";
// The Loop
while ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post();
$out .= '<li><a href="'.get_permalink().'">'.get_the_title().'</a></li>';
endwhile;
$out .= "</ul>";
echo $out;
endif;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// load tmp_query
$wp_query = $tmp_query;
?>

البتهاز این کد تو پوسته استفاده میکنم مشکلی نداره . ولی هر جوری به کد بالا اضافه میکنم ارور میده


<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php if ( mb_strlen( get_the_title() ) >= 50 ) echo mb_substr( get_the_title(), 0, 50 ).'...'; else the_title(); ?></a></h3>

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اضافه کنید بعد کد رو بزارید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اضافه کنید بعد کد رو بزارید اینجا

تشکر آقا مرتضی مدلهای مختلف تست کردم تا جواب گرفتم

کد رو میزارم برای دوستان دیگه اگر لازم شد


<?php
$out = "";
$number = 4; //حداکثر تعداد عناوین
// save wp_query object
$tmp_query = $wp_query;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// The Query
$the_query = new WP_Query( 'post_type=work&showposts='.$number );
if ($the_query->have_posts()) :
$out = "<ul>";
// The Loop
while ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post();
$out .= '<li><a href="'.get_permalink().'" title="'.get_the_title().'" >'.mb_substr( get_the_title(), 0, 25 ).'...'.'</a></li>';
endwhile;
$out .= "</ul>";
echo $out;
endif;
// Reset Post Data
wp_reset_postdata();
// Reset Query
wp_reset_query();
// load tmp_query
$wp_query = $tmp_query;
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای محدود کردن عنواین substr یا mb_substr درست کار میکنه ولی برای توضیحات (content) .. نه!

از این تابع استفاده کنید wp_html_excerpt

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.