• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohsennikbakht

مشکل در لینک ادامه مطلب

13 پست در این موضوع قرار دارد

من خودم برای ادامه مطلب یک دکمه درست کردم و وقتی پستی ارسال میکنم که ادامه مطلب داره علاوه بر دکمه ای که خودم ساختم ورد پرس خودش هم یک ادامه مطلب درست میکنه چکار کنم که ظاهر نشه یا میشه دکمه رو بردارم و استال های دکمه را روی خود ادامه مزلب ورد پرس اعمال کنم چطوری؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما از چه پوسته ای استفاده می کنین؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما از چه پوسته ای استفاده می کنین؟

خودم درستش کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین قرار بدید تا بررسی کنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین قرار بدید تا بررسی کنیم

www.fantasygfx.ir

پوسته مربوط به یک سایت خارجی که البته من شبیه به اون درستش کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیق نمیشه گفت باید پوسته دید اما موارد زیر چک کنید:

1-از index.php تابع


<?php the_excerpt(); ?>

حذف کنید و تابع زیر قرار دهید:


<?php the_content(); ?>

2-نشد index.php ضمیمه کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیق نمیشه گفت باید پوسته دید اما موارد زیر چک کنید:

1-از index.php تابع


<?php the_excerpt(); ?>

حذف کنید و تابع زیر قرار دهید:


<?php the_content(); ?>

2-نشد index.php ضمیمه کنید

index.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیق نمیشه گفت باید پوسته دید اما موارد زیر چک کنید:

1-از index.php تابع


<?php the_excerpt(); ?>

حذف کنید و تابع زیر قرار دهید:


<?php the_content(); ?>

2-نشد index.php ضمیمه کنید

ببخشید چی شد میتونید واسم درستش کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز الان شما کدوم دکمه رو خودتون عوض کردید ؟ و اگه میخواید حذف بشه در فایل loop.php یا index.php

به دنبال کدی شبیه :

 <?php __('Read More') ?>

بگردید و حذفش کنید . که البته در قالب های خارجی هست که ترجمه میشه .

راه دوم حذف کد مربوط به excerpt هست که هم در ایندکس یا لوپ شما قرار داره و هم در فایل فانکشن .

امیدوارم کمکی کرده باشم .

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد مربوط به فانکشن قالبتون رو اینجا وارد کنید

تا بررسی بشه

در فایل index چیزی برای تغییر وجود نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد مربوط به فانکشن قالبتون رو اینجا وارد کنید

تا بررسی بشه

در فایل index چیزی برای تغییر وجود نداره

بفرمایید این هم کامل

New folder.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در همون فایل ایندکس


<?php the_content(); ?>

را به


<?php the_content(''); ?>

تغییر بدید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اونجایی که شما از کد


<?php the_content(); ?>

استفاده می‌کنید ولی با این وجود مطالب صفحه اولتون خلاصه هست

احتمالا در هنگام ارسال پست٬ از قسمت گذاشتن ادامه مطلب در ویرایشگر استفاده می‌کنید

برای همین به طور خودکار اون قسمت ادامه اضافه می‌شه

می‌تونید

در صفحه index به جای کد


<?php the_content(); ?>

از این کد استفاده کنید


<?php the_excerpt(); ?>

که دیگه نیازی به گذاشتن ادامه مطلب در هنگام ارسال نوشته نباشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری