little_genius

تاثیر عمر دامنه بر سئو

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید به همه اساتید

دوستان یک سایتی دارم که تا 2 ماه پیش صفحه 8 گوگل بود اما الان تو 50 تای اول نیست و اصلا رتبه خوبی نداره و یک ساله که دامنه رو ثبت کردم و الان میخوام که همه چیزو از اول شروع کنم الان جوملا هستش و میخوام وردپرسش کنم به نظر شما بزارم دامنه از ثبت خارج بشه دوباره ثبتش کنم یا تمدیدش کنم یا هم اینکه برم دنبال یه دامنه دیگه…

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا عمر دامنه یک چیز خوب هست.. یعنی هرچی عمر بیشتر باشه قوی تر عمل میکنه... اینکه رفتید عقب، به خاطر یه مسائل دیگه هست که باید برسی کرد..

مسائل زیادی میتونه درگیر باشه...

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم تمدیش کنید بهتر باشه چون عمر دامنه مهم هست برای سئو حتی اینکه دامنه ثبت میکنید 1 ساله تمدید کنید 5 ساله !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد می کنم از منابع انگلیسی هم استفاده کنید :


http://dagmarmarketing.com/does-domain-age-and-registration-length-matter-in-seo/
http://www.ecreativeim.com/blog/2011/02/is-domain-age-important-for-google-rankings/
http://www.brickmarketing.com/define-domain-age.htm
http://seo-hacker.com/in-seo-domain-age-matters/
http://spamhuntress.com/topic/seo/aged-domains/
http://rapidwebseo.com/matt-cutts-does-domain-age-really-matter.php

به نظر بنده اهمیت خیلی خاصی نداره، همانطور که در منابع بالا می بینید

روی محتوای مناسب و اصولی تاکید بیشتری هست تا عمر یک دامنه و اثر روی سئو.

البته می تونه مضر هم باشه. باید مطمئن باشید دامنه ی مورد نظر سابقه بدی قبلاً نداشته باشه.

+ عنوان ادیت شد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماییتون من اصلا از سئو چیزی نمیدونم ولی یه جایی خوندم که گوگل به سایت هایی که تازه ثبت شدند چند ماه وقت میده که خودشون رو نشون بدن و البته اینم بگم که در حال حاضر دومینم یک سال عمر داره نه بیشتر و سابقه بدی هم نداره به خاطر همینم بود که این سوال رو مطرح کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید گوگل هم مثل یک کارخانه میمونه که به کارمندان زمان میده خودشون خوب نشو بدن اما دقت کنید که بعد 6 تا 1 سال سریع درجه نمیده و صبر میکنه تا ببینید شما چه کارهایی انجام میدید

درضمن خرید دامنه فقط شرط نیست چون دامنه که محتوا نداشته باشد برای گوگل هم مهم نیست و از اهمیت خارج هست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بنده با توجه به اینکه:

1 به صورت غیر منتظره جایگاهمو تو گوگل از دست دادم

2 دومینم یک ساله که از ثبتش میگذره

3 الان از جوملا استفاده میکنم و می خوام که وردپرسش کنم

4 چند ماهی هست که اصلا آپدیت نکردم

دومینم رو تمدید کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمدید کنید

مشکلی نداره :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.