• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
little_genius

تاثیر عمر دامنه بر سئو

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید به همه اساتید

دوستان یک سایتی دارم که تا 2 ماه پیش صفحه 8 گوگل بود اما الان تو 50 تای اول نیست و اصلا رتبه خوبی نداره و یک ساله که دامنه رو ثبت کردم و الان میخوام که همه چیزو از اول شروع کنم الان جوملا هستش و میخوام وردپرسش کنم به نظر شما بزارم دامنه از ثبت خارج بشه دوباره ثبتش کنم یا تمدیدش کنم یا هم اینکه برم دنبال یه دامنه دیگه…

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا عمر دامنه یک چیز خوب هست.. یعنی هرچی عمر بیشتر باشه قوی تر عمل میکنه... اینکه رفتید عقب، به خاطر یه مسائل دیگه هست که باید برسی کرد..

مسائل زیادی میتونه درگیر باشه...

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم تمدیش کنید بهتر باشه چون عمر دامنه مهم هست برای سئو حتی اینکه دامنه ثبت میکنید 1 ساله تمدید کنید 5 ساله !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد می کنم از منابع انگلیسی هم استفاده کنید :


http://dagmarmarketing.com/does-domain-age-and-registration-length-matter-in-seo/
http://www.ecreativeim.com/blog/2011/02/is-domain-age-important-for-google-rankings/
http://www.brickmarketing.com/define-domain-age.htm
http://seo-hacker.com/in-seo-domain-age-matters/
http://spamhuntress.com/topic/seo/aged-domains/
http://rapidwebseo.com/matt-cutts-does-domain-age-really-matter.php

به نظر بنده اهمیت خیلی خاصی نداره، همانطور که در منابع بالا می بینید

روی محتوای مناسب و اصولی تاکید بیشتری هست تا عمر یک دامنه و اثر روی سئو.

البته می تونه مضر هم باشه. باید مطمئن باشید دامنه ی مورد نظر سابقه بدی قبلاً نداشته باشه.

+ عنوان ادیت شد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماییتون من اصلا از سئو چیزی نمیدونم ولی یه جایی خوندم که گوگل به سایت هایی که تازه ثبت شدند چند ماه وقت میده که خودشون رو نشون بدن و البته اینم بگم که در حال حاضر دومینم یک سال عمر داره نه بیشتر و سابقه بدی هم نداره به خاطر همینم بود که این سوال رو مطرح کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید گوگل هم مثل یک کارخانه میمونه که به کارمندان زمان میده خودشون خوب نشو بدن اما دقت کنید که بعد 6 تا 1 سال سریع درجه نمیده و صبر میکنه تا ببینید شما چه کارهایی انجام میدید

درضمن خرید دامنه فقط شرط نیست چون دامنه که محتوا نداشته باشد برای گوگل هم مهم نیست و از اهمیت خارج هست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بنده با توجه به اینکه:

1 به صورت غیر منتظره جایگاهمو تو گوگل از دست دادم

2 دومینم یک ساله که از ثبتش میگذره

3 الان از جوملا استفاده میکنم و می خوام که وردپرسش کنم

4 چند ماهی هست که اصلا آپدیت نکردم

دومینم رو تمدید کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمدید کنید

مشکلی نداره :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }