• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
inm_274

حذف ادامه مطلب

28 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی یه سوال داشتم..! من برای سایتم از قالب Conventy استفاده میکنم متاسفانه مطلب که میزارم یه قسمت از مطلب حذف و اتوماتیک به ادامه مطلب میره . ر صورتی که من می خوام کل مطلب نمایش داده بشه .اونم تو صفحه اول. مطالب زیادی خوندم در مورد عوض کردن قسمتی از کد فایل index.php اما من این کد رو تو فایل پیدا نکردم اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما چک کنید که در فایل index.php کد زیر قرار دارد؟


<?php the_excerpt(); ?>

اگر دارد آن را با کد زیر جایگزین کنید...#


<?php the_content(); ?>

------------------------------------------------------------

راستی! به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدی :دی

ویرایش شده در توسط oMid
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مرسی امید جان فقط میشه مسیرشو بگی ؟مسیر فایل ایندکس رو ...؟

ویرایش شده در توسط inm_274
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق هاست اقدام کنید...#

public_html --> wp-content --> themes --> your theme folder --> index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من واقعاً شرمندم امید جون اما بازم چنین چیزی پیدا نکردم .فایلو میدونستم اوجاست کد رو پیدا نکردم .واسه همین کل کدها رو برات میفرستم.لطف کنی یه نیگاه بندازی.

<?php global $theme; get_header(); ?>

<div id="main">

<?php $theme->hook('main_before'); ?>

<div id="content">

<?php $theme->hook('content_before'); ?>

<?php

$is_post_wrap = 0;

if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

/**

* The default post formatting from the post.php template file will be used.

* If you want to customize the post formatting for your homepage:

*

* - Create a new file: post-homepage.php

* - Copy/Paste the content of post.php to post-homepage.php

* - Edit and customize the post-homepage.php file for your needs.

*

* Learn more about the get_template_part() function:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_part

*/

$is_post_wrap++;

if($is_post_wrap == '1') {

?><div class="post-wrap clearfix"><?php

}

get_template_part('post', 'homepage');

if($is_post_wrap == '2') {

$is_post_wrap = 0;

?></div><?php

}

endwhile;

else :

get_template_part('post', 'noresults');

endif;

if($is_post_wrap == '1') {

?></div><?php

}

get_template_part('navigation');

?>

<?php $theme->hook('content_after'); ?>

</div><!-- #content -->

<?php get_sidebars(); ?>

<?php $theme->hook('main_after'); ?>

</div><!-- #main -->

<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط inm_274
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه این قالب ، ساختار شکنی کرده و بصورت استاندارد اصلی پیاده نشده .

کل فایل قالب مورد نیاز هست .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که توضیح دادم از قالب

Conventy استفاده میکنم اگه لینکشم مورد نیازه بزارم.شرمندم خیلی نیاز دارم به خدا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی کدها توضیح داده

.

* If you want to customize the post formatting for your homepage:

*

* - Create a new file: post-homepage.php

* - Copy/Paste the content of post.php to post-homepage.php

* - Edit and customize the post-homepage.php file for your needs.

اگر می خواهید ایندکس رو شخصی سازی کنید یک برگه بسازید به نام post-homepage.php و محتویات post.php رو توش کپی کنید

بعد از انجام کار بالا در خط 30 فایلتون این کد را دارید


echo $theme->shorten(get_the_excerpt(), '40')

این قسمت کد را


shorten(get_the_excerpt(), '40')

پاک کنید و تایپ کنید


the_content();

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماییتون یعنی این تنها راهشه؟ میشه یکم بیشتر و ساده تر توضیح بدین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قطعا این تنها راه نیست ولی بهترینه و ساده ترین شما فایل post.php را از روی هاستت دانلود کن روی سیستمت و بعد ری نیم کن به

post-homepage.php حالا در نوت پد بازش کن از منوی edit گزینه replace را انتخاب کن در یک فیلدش بنویس


shorten(get_the_excerpt(), '40')

و در خانه بعدی هم


the_content();

در نهایت هم بر روی دکمه ی

replace کلیک کن بعد صفحه را ذخیره کن و صفحه ی آماده شده را ببر روی هاست و کنار همون post.php ذخیره کن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم ممنون این کارو کرم اما سایتو که باز میکنم پیغام زیر میاد

.....Fatal error: Call to undefined method Themater::the_content() in/home/public_html/wp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

نیاز نیست تاپیک رو اسپم کنید. اسپم تاپیک => محرومیت از پست زدن. لطفا رعایت کنید.

------

کل فایهای پوسته تون رو فشرده و اینجا پیوست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی فایل های پوسته روی هاستم رو فشرده و اینجا آپلود کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله و اگر حجمش زیاده و نمیتونید فایل هایی که دوستان میگند با نوتپد باز کنید Select all و کپی کنید و با دکمه کد داخلش پیست کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بگین دقیقاً کدوم فایل هاشو محتویاتشو کپی کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلی که در خطای بالا میاد رو اینجا فشرده و پیوست کنید. در آخر خطا اسم فایل رو مینویسه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من می خوام ادامه مطلب را از صفحه اصلی + برچسبها + دسته ها بردارم. بطوریکه فقط با زدن کلیک در تیتر ادامه مطلب نمایشه داده بشه.

از پوسته twentyten هم استفاده می کنم .

ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من می خوام ادامه مطلب را از صفحه اصلی + برچسبها + دسته ها بردارم. بطوریکه فقط با زدن کلیک در تیتر ادامه مطلب نمایشه داده بشه.

از پوسته twentyten هم استفاده می کنم .

ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند :wub:

در فایل style.css در خط آخر بنویسید


.more-link {display:none}

اگر نتیجه نداشت آدرس آنلاین بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من از قالب صحیفه اسفاده میکنم

ولی هر کاری که بالا گفته بودید نمیشه انجام داد

مثلا تو فایل index.php که کدش نیست

و توی هاستمم post.php نیست اصلا

چی کار کنم که ادامه مطلب رو بردارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من از قالب صحیفه اسفاده میکنم

ولی هر کاری که بالا گفته بودید نمیشه انجام داد

مثلا تو فایل index.php که کدش نیست

و توی هاستمم post.php نیست اصلا

چی کار کنم که ادامه مطلب رو بردارم؟

در فایل style.css در خط آخر بنویسید


.more-link {display:none}

اگر نتیجه نداشت آدرس آنلاین بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام نشد

اینم ادرس سایت:http://tarhosazeh.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که مخفی هست

CTRL + F5

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من میخوام یه پست ثابت بگذارم اول سایتم که اصلا ادامه مطلب نداشته باشه و تمام مطلب رو تو صفحه اصلی سایت با فوت و رنگ انتخابی خودم نشون بده.

فقط یک پست اول و بقیه پست ها ادامه مطلب رو داشته باشند.

لطفا راهنماییم کنید.

از قالب صحیفه استفاده میکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کمکم کنید خیلی مهمه واسم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس