inm_274

حذف ادامه مطلب

28 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی یه سوال داشتم..! من برای سایتم از قالب Conventy استفاده میکنم متاسفانه مطلب که میزارم یه قسمت از مطلب حذف و اتوماتیک به ادامه مطلب میره . ر صورتی که من می خوام کل مطلب نمایش داده بشه .اونم تو صفحه اول. مطالب زیادی خوندم در مورد عوض کردن قسمتی از کد فایل index.php اما من این کد رو تو فایل پیدا نکردم اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما چک کنید که در فایل index.php کد زیر قرار دارد؟


<?php the_excerpt(); ?>

اگر دارد آن را با کد زیر جایگزین کنید...#


<?php the_content(); ?>

------------------------------------------------------------

راستی! به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدی :دی

ویرایش شده در توسط oMid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی امید جان فقط میشه مسیرشو بگی ؟مسیر فایل ایندکس رو ...؟

ویرایش شده در توسط inm_274

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق هاست اقدام کنید...#

public_html --> wp-content --> themes --> your theme folder --> index.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من واقعاً شرمندم امید جون اما بازم چنین چیزی پیدا نکردم .فایلو میدونستم اوجاست کد رو پیدا نکردم .واسه همین کل کدها رو برات میفرستم.لطف کنی یه نیگاه بندازی.

<?php global $theme; get_header(); ?>

<div id="main">

<?php $theme->hook('main_before'); ?>

<div id="content">

<?php $theme->hook('content_before'); ?>

<?php

$is_post_wrap = 0;

if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

/**

* The default post formatting from the post.php template file will be used.

* If you want to customize the post formatting for your homepage:

*

* - Create a new file: post-homepage.php

* - Copy/Paste the content of post.php to post-homepage.php

* - Edit and customize the post-homepage.php file for your needs.

*

* Learn more about the get_template_part() function:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_part

*/

$is_post_wrap++;

if($is_post_wrap == '1') {

?><div class="post-wrap clearfix"><?php

}

get_template_part('post', 'homepage');

if($is_post_wrap == '2') {

$is_post_wrap = 0;

?></div><?php

}

endwhile;

else :

get_template_part('post', 'noresults');

endif;

if($is_post_wrap == '1') {

?></div><?php

}

get_template_part('navigation');

?>

<?php $theme->hook('content_after'); ?>

</div><!-- #content -->

<?php get_sidebars(); ?>

<?php $theme->hook('main_after'); ?>

</div><!-- #main -->

<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط inm_274

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه این قالب ، ساختار شکنی کرده و بصورت استاندارد اصلی پیاده نشده .

کل فایل قالب مورد نیاز هست .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که توضیح دادم از قالب

Conventy استفاده میکنم اگه لینکشم مورد نیازه بزارم.شرمندم خیلی نیاز دارم به خدا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی کدها توضیح داده

.

* If you want to customize the post formatting for your homepage:

*

* - Create a new file: post-homepage.php

* - Copy/Paste the content of post.php to post-homepage.php

* - Edit and customize the post-homepage.php file for your needs.

اگر می خواهید ایندکس رو شخصی سازی کنید یک برگه بسازید به نام post-homepage.php و محتویات post.php رو توش کپی کنید

بعد از انجام کار بالا در خط 30 فایلتون این کد را دارید


echo $theme->shorten(get_the_excerpt(), '40')

این قسمت کد را


shorten(get_the_excerpt(), '40')

پاک کنید و تایپ کنید


the_content();

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قطعا این تنها راه نیست ولی بهترینه و ساده ترین شما فایل post.php را از روی هاستت دانلود کن روی سیستمت و بعد ری نیم کن به

post-homepage.php حالا در نوت پد بازش کن از منوی edit گزینه replace را انتخاب کن در یک فیلدش بنویس


shorten(get_the_excerpt(), '40')

و در خانه بعدی هم


the_content();

در نهایت هم بر روی دکمه ی

replace کلیک کن بعد صفحه را ذخیره کن و صفحه ی آماده شده را ببر روی هاست و کنار همون post.php ذخیره کن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم ممنون این کارو کرم اما سایتو که باز میکنم پیغام زیر میاد

.....Fatal error: Call to undefined method Themater::the_content() in/home/public_html/wp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

نیاز نیست تاپیک رو اسپم کنید. اسپم تاپیک => محرومیت از پست زدن. لطفا رعایت کنید.

------

کل فایهای پوسته تون رو فشرده و اینجا پیوست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله و اگر حجمش زیاده و نمیتونید فایل هایی که دوستان میگند با نوتپد باز کنید Select all و کپی کنید و با دکمه کد داخلش پیست کنید.

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلی که در خطای بالا میاد رو اینجا فشرده و پیوست کنید. در آخر خطا اسم فایل رو مینویسه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من می خوام ادامه مطلب را از صفحه اصلی + برچسبها + دسته ها بردارم. بطوریکه فقط با زدن کلیک در تیتر ادامه مطلب نمایشه داده بشه.

از پوسته twentyten هم استفاده می کنم .

ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من می خوام ادامه مطلب را از صفحه اصلی + برچسبها + دسته ها بردارم. بطوریکه فقط با زدن کلیک در تیتر ادامه مطلب نمایشه داده بشه.

از پوسته twentyten هم استفاده می کنم .

ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند :wub:

در فایل style.css در خط آخر بنویسید


.more-link {display:none}

اگر نتیجه نداشت آدرس آنلاین بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من از قالب صحیفه اسفاده میکنم

ولی هر کاری که بالا گفته بودید نمیشه انجام داد

مثلا تو فایل index.php که کدش نیست

و توی هاستمم post.php نیست اصلا

چی کار کنم که ادامه مطلب رو بردارم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من از قالب صحیفه اسفاده میکنم

ولی هر کاری که بالا گفته بودید نمیشه انجام داد

مثلا تو فایل index.php که کدش نیست

و توی هاستمم post.php نیست اصلا

چی کار کنم که ادامه مطلب رو بردارم؟

در فایل style.css در خط آخر بنویسید


.more-link {display:none}

اگر نتیجه نداشت آدرس آنلاین بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که مخفی هست

CTRL + F5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من میخوام یه پست ثابت بگذارم اول سایتم که اصلا ادامه مطلب نداشته باشه و تمام مطلب رو تو صفحه اصلی سایت با فوت و رنگ انتخابی خودم نشون بده.

فقط یک پست اول و بقیه پست ها ادامه مطلب رو داشته باشند.

لطفا راهنماییم کنید.

از قالب صحیفه استفاده میکنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .