inm_274

حذف ادامه مطلب

28 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی یه سوال داشتم..! من برای سایتم از قالب Conventy استفاده میکنم متاسفانه مطلب که میزارم یه قسمت از مطلب حذف و اتوماتیک به ادامه مطلب میره . ر صورتی که من می خوام کل مطلب نمایش داده بشه .اونم تو صفحه اول. مطالب زیادی خوندم در مورد عوض کردن قسمتی از کد فایل index.php اما من این کد رو تو فایل پیدا نکردم اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما چک کنید که در فایل index.php کد زیر قرار دارد؟


<?php the_excerpt(); ?>

اگر دارد آن را با کد زیر جایگزین کنید...#


<?php the_content(); ?>

------------------------------------------------------------

راستی! به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدی :دی

ویرایش شده در توسط oMid
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مرسی امید جان فقط میشه مسیرشو بگی ؟مسیر فایل ایندکس رو ...؟

ویرایش شده در توسط inm_274
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق هاست اقدام کنید...#

public_html --> wp-content --> themes --> your theme folder --> index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من واقعاً شرمندم امید جون اما بازم چنین چیزی پیدا نکردم .فایلو میدونستم اوجاست کد رو پیدا نکردم .واسه همین کل کدها رو برات میفرستم.لطف کنی یه نیگاه بندازی.

<?php global $theme; get_header(); ?>

<div id="main">

<?php $theme->hook('main_before'); ?>

<div id="content">

<?php $theme->hook('content_before'); ?>

<?php

$is_post_wrap = 0;

if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

/**

* The default post formatting from the post.php template file will be used.

* If you want to customize the post formatting for your homepage:

*

* - Create a new file: post-homepage.php

* - Copy/Paste the content of post.php to post-homepage.php

* - Edit and customize the post-homepage.php file for your needs.

*

* Learn more about the get_template_part() function:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_part

*/

$is_post_wrap++;

if($is_post_wrap == '1') {

?><div class="post-wrap clearfix"><?php

}

get_template_part('post', 'homepage');

if($is_post_wrap == '2') {

$is_post_wrap = 0;

?></div><?php

}

endwhile;

else :

get_template_part('post', 'noresults');

endif;

if($is_post_wrap == '1') {

?></div><?php

}

get_template_part('navigation');

?>

<?php $theme->hook('content_after'); ?>

</div><!-- #content -->

<?php get_sidebars(); ?>

<?php $theme->hook('main_after'); ?>

</div><!-- #main -->

<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط inm_274
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه این قالب ، ساختار شکنی کرده و بصورت استاندارد اصلی پیاده نشده .

کل فایل قالب مورد نیاز هست .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که توضیح دادم از قالب

Conventy استفاده میکنم اگه لینکشم مورد نیازه بزارم.شرمندم خیلی نیاز دارم به خدا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی کدها توضیح داده

.

* If you want to customize the post formatting for your homepage:

*

* - Create a new file: post-homepage.php

* - Copy/Paste the content of post.php to post-homepage.php

* - Edit and customize the post-homepage.php file for your needs.

اگر می خواهید ایندکس رو شخصی سازی کنید یک برگه بسازید به نام post-homepage.php و محتویات post.php رو توش کپی کنید

بعد از انجام کار بالا در خط 30 فایلتون این کد را دارید


echo $theme->shorten(get_the_excerpt(), '40')

این قسمت کد را


shorten(get_the_excerpt(), '40')

پاک کنید و تایپ کنید


the_content();

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماییتون یعنی این تنها راهشه؟ میشه یکم بیشتر و ساده تر توضیح بدین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قطعا این تنها راه نیست ولی بهترینه و ساده ترین شما فایل post.php را از روی هاستت دانلود کن روی سیستمت و بعد ری نیم کن به

post-homepage.php حالا در نوت پد بازش کن از منوی edit گزینه replace را انتخاب کن در یک فیلدش بنویس


shorten(get_the_excerpt(), '40')

و در خانه بعدی هم


the_content();

در نهایت هم بر روی دکمه ی

replace کلیک کن بعد صفحه را ذخیره کن و صفحه ی آماده شده را ببر روی هاست و کنار همون post.php ذخیره کن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم ممنون این کارو کرم اما سایتو که باز میکنم پیغام زیر میاد

.....Fatal error: Call to undefined method Themater::the_content() in/home/public_html/wp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

نیاز نیست تاپیک رو اسپم کنید. اسپم تاپیک => محرومیت از پست زدن. لطفا رعایت کنید.

------

کل فایهای پوسته تون رو فشرده و اینجا پیوست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی فایل های پوسته روی هاستم رو فشرده و اینجا آپلود کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله و اگر حجمش زیاده و نمیتونید فایل هایی که دوستان میگند با نوتپد باز کنید Select all و کپی کنید و با دکمه کد داخلش پیست کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بگین دقیقاً کدوم فایل هاشو محتویاتشو کپی کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلی که در خطای بالا میاد رو اینجا فشرده و پیوست کنید. در آخر خطا اسم فایل رو مینویسه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من می خوام ادامه مطلب را از صفحه اصلی + برچسبها + دسته ها بردارم. بطوریکه فقط با زدن کلیک در تیتر ادامه مطلب نمایشه داده بشه.

از پوسته twentyten هم استفاده می کنم .

ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من می خوام ادامه مطلب را از صفحه اصلی + برچسبها + دسته ها بردارم. بطوریکه فقط با زدن کلیک در تیتر ادامه مطلب نمایشه داده بشه.

از پوسته twentyten هم استفاده می کنم .

ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند :wub:

در فایل style.css در خط آخر بنویسید


.more-link {display:none}

اگر نتیجه نداشت آدرس آنلاین بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من از قالب صحیفه اسفاده میکنم

ولی هر کاری که بالا گفته بودید نمیشه انجام داد

مثلا تو فایل index.php که کدش نیست

و توی هاستمم post.php نیست اصلا

چی کار کنم که ادامه مطلب رو بردارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من از قالب صحیفه اسفاده میکنم

ولی هر کاری که بالا گفته بودید نمیشه انجام داد

مثلا تو فایل index.php که کدش نیست

و توی هاستمم post.php نیست اصلا

چی کار کنم که ادامه مطلب رو بردارم؟

در فایل style.css در خط آخر بنویسید


.more-link {display:none}

اگر نتیجه نداشت آدرس آنلاین بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام نشد

اینم ادرس سایت:http://tarhosazeh.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که مخفی هست

CTRL + F5

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من میخوام یه پست ثابت بگذارم اول سایتم که اصلا ادامه مطلب نداشته باشه و تمام مطلب رو تو صفحه اصلی سایت با فوت و رنگ انتخابی خودم نشون بده.

فقط یک پست اول و بقیه پست ها ادامه مطلب رو داشته باشند.

لطفا راهنماییم کنید.

از قالب صحیفه استفاده میکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کمکم کنید خیلی مهمه واسم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir