• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Farzad

مشکل در هسته وردپرس !

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . داخل یک سایت روی سرور های هاست دی ال یه مشکلی هست و اون اینه که ؛ توی وردپرس هر وقت قالب ویرایش میکنم یا مثلا یه افزونه رو غیر فعال میکنم یا یه دسته رو ویرایش میکنم , با یک صفحه سفید مواجه میشم . البته مثلا وقتی قالب رو ویرایش میکنم ؛ قالب بدون مشکل ویرایش میشه و در سایت هم مشکلی نیست ؛ ولی وقتی روی تایید کلیک میکنم با صفحه سفید مواجه میشم . چطوری حل میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمنا وقتی یه دسته جدید هم اضافه میکنم ؛ این ارور میاد ؛ ولی دسته اضافه میشه.

http://www.yasup.ir/images/q0u592g00o5qrfxiv7gg.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان مشکل تا حلی شناسایی شد !! مشکل از فایل فانکشن (توابع )پوسته هست .

این فایل توابع هست و این کد ها برای این گذاشتم که برای نشان دادن بازدید مطالب سایت از افزونه استفاده نکنم . شما کد جایگزینی دارید که این رو درست کنه ؟ (میخوام بازدید رو مثل همین کد بدون استفاده از افزونه نشون بدم )


<?php
function getPostViews($postID){
$count_key = 'post_views_count';
$count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
if($count==''){
delete_post_meta($postID, $count_key);
add_post_meta($postID, $count_key, '0');
return "بدون بازدید";
}
return $count.' بازدید';
}
// function to count views.
function setPostViews($postID) {
$count_key = 'post_views_count';
$count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
if($count==''){
$count = 0;
delete_post_meta($postID, $count_key);
add_post_meta($postID, $count_key, '0');
}else{
$count++;
update_post_meta($postID, $count_key, $count);
}
}
?>
<?php
add_filter('manage_posts_columns', 'posts_column_views');
add_action('manage_posts_custom_column', 'posts_custom_column_views',5,2);
function posts_column_views($defaults){
$defaults['post_views'] = __('بازدید');
return $defaults;
}
function posts_custom_column_views($column_name, $id){
if($column_name === 'post_views'){
echo getPostViews(get_the_ID());
}
}
?>

ویرایش شده در توسط farzad231
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی بعیده مشکل از کد باشه اگر با برداشتنش مشکل رفع می شه احتمالا تایم اوت لودینگ از روی هاست پایینه و با کم شدن فشار زمان به لود می رسه و در زیر فشار در یک محدوده ی زمانی خاص اگر تونست لود می شه اگر نه لود رو رها می کته وقتی صفحه سفید شد (ترجیحا با فایرفاکس) سورس کد بگیرید ببینید سورس کداتون تا تگ


</html>

کاملند یا نه اگر دیدید کدها نصفه اند که باید کد چاپ نشده را پیدا کرد و علت چاپ نشدنش را و اگر سورس کدی نبود تایم اوته و اگر سورس کدها تا آخر بودند سیستم شما ویروسیه از کافی نت تست کنید تا مطمئن شوید

برای آمار به جز همین کد افزونه تا دلتون بخواد هست و معروف ترینشون

WP-Statistics

post-view

CyStat

و محبوب ترین و فارسی ترین و خوش دست ترینشون

WP-Statistics

است

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم از توضیحات تون . این افزونه ی post-view رو فعال که می کنم مقدار بازدید هر پست رو نشون نمیده . از قسمت تنظیمات هم درستش کردم ولی بازم مشکل داره . شما راه حلی دارین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

WP-PostViews بازدید کلیه پست ها رو 1 نشون میده . راه حلی هست براش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را بگذارید در داخله حلقه


<?php setPostViews(get_the_ID());?><?php echo getPostViews(get_the_ID()); ?>

و اگر فقط مشاهده بازدید کفایت می کنه و نیازی به محاسبات آنچنانی ندارید به نظرم افزونه ای که پیوسته مناسب تره البته چون فایل زبان نداشت من روی افزونه فارسی سازی کردم بخاطر همین هم فایل خودم رو گذاشتم دانلود کنید ولی با جستجوی اسمش هم می تونید از وردپرس بگیریدش

ae-visitor.zip

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد


<?php setPostViews(get_the_ID()); ?>

باید فقط در فایل single.php و بعد از if (have_posts قرار گیرد تا هنگام بازدید در صفحه اول سایت همه پست هارو شمارش نکنه و فقط اونهایی که دیده میشوند 1 بازدید اضافه بشه.

این کدی که گفتید خودم دارم ازش استفاده میکنم و مشکلی باهاش ندارم میتونید توضیحات بیشتر از لینک زیر بخونید:

http://forum.wp-pars...age__pid__15103

فکر کنم مشکل شما از توابع و کدهای دیگری در پوستتون باشه.

اگر بازهم درباره کد تعداد بازدید مطالب مشکل داشتید توی تاپیک زیر مطرح کنید.

http://forum.wp-pars...0__gopid__15128

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون که اشاره کردین باید در سینگل باشه فقط ! :)

من داشتم تعجب می کردم که چرا الکی داره آمار مطالب بالا میره !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام 
      چطور میتونم برای صفحه اصلی سایت و صفحه فروشگاه و یا برگه های دیگه برای هر کدوم  فهرست منو ( منوی اصلی افقی بالای صفحه ) متفات داشته باشم 
      مثلا منوی افقی بالای صفحه مخصوص محصولات رو فقط تو صفحه فروشگاه دیده بشه و در صفحه دیگه ای از سایت منوی دیگه ای رو تنظیم کنم که نشون داده بشه
    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.