• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
yavar99

آپلود سنتر سایت های دانلود

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میگم سایت های دانلود یا سایت های موزیک از چه طریق فایل هاشون رو توی سایتشون آپلود می کنند؟ حتماً از اسکریپت آپلود سنتری یا یه همچین چیزی استفاده می کنند، درسته؟ خوب اون اسکریپت چیه؟

نمیشه که مثلاً هی بیان با نرم افزار اف تی پی یه موزیک یا یه برنامه آپلود کنند و هی لینکشو بردارن بزارن توی سایت.

حتماً برای راحتی کارشون از اسکریپتی، چیزی استفاده می کنند، اون اسکریپت چیه؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فایل ها حجیم باشن میشه از وی پی اس ویندوز برای دانلود و آپلود فایل استفاده کرد . اگر فایل ها کوچک باشن براحتی میشه از اف تی پی استفاده کرد . اسکریپت برای دانلود و آپلود فایل بیشتر گیج کننده و دست و پا گیره .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخوان از روی سیستم خودشون آپلود کنن که راهی جز آپلود نیست ولی مثلا میخوان از یه سایت دیگه انتقال بدن به سایت خودشون راه های خیلی زیادی هست که با سرعت خیلی بالا معمولا بین 50mb تا 100mb در ثانیه این کارو میکنن مثلا یک فایل 1 گیگابایتیرو در حدود 20 ثانیه انتقال میدن به سرور خودشون

یه راه سادش استفاده از کپی در php هستش :


<?php
copy ( "http://site.com/file.zip" , "file-jadid.zip" );
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم بیشتر از هاستینگ دانلود استفاده میکنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فایل ها حجیم باشن میشه از وی پی اس ویندوز برای دانلود و آپلود فایل استفاده کرد . اگر فایل ها کوچک باشن براحتی میشه از اف تی پی استفاده کرد . اسکریپت برای دانلود و آپلود فایل بیشتر گیج کننده و دست و پا گیره .

خوب ببینید جناب مهندس، توی نرم افزار های اف تی پی معمولاً وقتی فایلی رو آپلود میکنی لینک مستقیمش رو بهت نمیده و طرف باید خودش با اضافه کردن نام پوشه ای که اون فایل رو توش آپلود کرده و نام دامین به نام اون فایل لینک مستقیم اون فایل رو بسازه و بذاره توی سایتش که این یکم وقت گیره.

شما نرم افزار اف تی پی میشناسید که بلافاصله بعد از آپلود خودش لینک مستقیم فایل رو بهت بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دانلود کنید :

http://dl.persianscript.ir/script/codecanyon-php-directory-exploerer-v1-3%28PersianScript.ir%29.rar

در شاخه ای که فایل هاتون رو میزارید این اسکریپت رو بزارید و با اجراش میتونید لینک مستقیم فایل هاتون رو ببینید

نمونه :

http://www.mafiatic.com/demo/php-directory-explorer/default.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید یک فایل php بسازید و کدهای زی داخلش قرار بدید

بعد لینک بدید منتقل میشه(از هاست به هاست و سرعتش هم معلومه :) )

رمز هم black_sky


<?php
if(isset($_POST["send"])) {
//set your password -> black_sky
if($_POST["pass"] == "black_sky") {
$url = $_POST["link"];
$name = basename($url);
file_put_contents("$name", file_get_contents($url));
} else {
echo "Error";
}
} else {
echo "";
}
?>
<html>
<head><title></title></head>
<body>
<form action="" method="POST">
link:<input type="text" name="link"><br>
pass:<input type="password" name="pass"><br>
<input type="submit" value="send" name="send">
</form>
</body>
</html>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من هرچی فکر کردم به این نتیجه رسیدم که مگه میشه نرم افزار های اف تی پی محبوبی مثل فایل زیلا و CuteFTP همچین امکانی که خیلی هم لازمه نداشته باشند؟

احتمالاً این امکان رو دارند ولی حالا دیگه نمیدونم چطوری باید ازش استفاده بشه یا فعال بشود شما دوستان اطلاع ندارید؟ واقعاً اگر همچبن امکانی باشد عالی می شود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خوب ببینید جناب مهندس، توی نرم افزار های اف تی پی معمولاً وقتی فایلی رو آپلود میکنی لینک مستقیمش رو بهت نمیده و طرف باید خودش با اضافه کردن نام پوشه ای که اون فایل رو توش آپلود کرده و نام دامین به نام اون فایل لینک مستقیم اون فایل رو بسازه و بذاره توی سایتش که این یکم وقت گیره.

شما نرم افزار اف تی پی میشناسید که بلافاصله بعد از آپلود خودش لینک مستقیم فایل رو بهت بده؟

با نرم افزار smart ftp میتونید براحتی لینک فایل رو بصورت http بدست بیارید . ولی قبلش باید بتنظیماتی رو انجام بدید .

1- از منوی favorites به قسمت favorites properties برید .

2- در بخش url میتونید تعریف کنید که مثلاٌ بجای مسیر اسم سایت بصورت http قرار بگیره.

3- بعد از اتمام کار برای بدست آوردن لینک http بر روی فایل راست کلیک کنید و از قسمت copy url گزینه http رو انتخاب کنید تا لینک مستقیم فایل رو بدست بیارید .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت های دانلود بزرگ از سرور مجازی استفاده میکنن مثلا اگه سیستم عاملشون ویندوز باشه کاملا شبیه ویندوزه و مستقیم روی سرور دانلود میکنن

و برخی سایت ها هم برای انتقال فایل های حجیم از دستور کپی php استفاده میکنن و فایل های کم حجم هم ازftp

به نظر من کسی که ماهی 10هزار تومان میده برا هاست دانلود با این پول میتونه 50 گیگ سرور مجازی خریداری کنه که بسیار حرفه ای تره و محدودیت بازدید نداره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با نرم افزار smart ftp میتونید براحتی لینک فایل رو بصورت http بدست بیارید . ولی قبلش باید بتنظیماتی رو انجام بدید .

1- از منوی favorites به قسمت favorites properties برید .

2- در بخش url میتونید تعریف کنید که مثلاٌ بجای مسیر اسم سایت بصورت http قرار بگیره.

3- بعد از اتمام کار برای بدست آوردن لینک http بر روی فایل راست کلیک کنید و از قسمت copy url گزینه http رو انتخاب کنید تا لینک مستقیم فایل رو بدست بیارید .

این کار رو کردم ولی الان برای یک فایل همچین آدرسی بهم میده:


http://www.fundoon.ir/domains/fundoon.ir/public_html/dl/atash.mp3

در صورتی که آدرس اون فایل این هست:


http://www.fundoon.ir/dl/atash.mp3

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به اینکه مسیر سایت در هاست شما با هاست بنده متفاوته نیمتونم دقیق به شما بگم چه عبارتی وارد کنید ولی باید باهاش کار کنید تا دستتون بیاد چه عبارتی باید وارد بشه . بفرمایید در کادرها چی وارد کردید . در کادر پایین عبارت زیر رو بنویسید و تست کنید

/domains/fundoon.ir/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی مهندس جان به لطف شما این مشکل هم حل شد.

من کادر اول رو آدرس سایت میذاشتم و کادر دوم رو خالی میذاشتم الان کادر دوم این رو گذاشتم مشکل حل شد:


/domains/fundoon.ir/public_html/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری