alijoojoo

استخراج اطلاعات از دیتابیس وردپرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

ما یه سیستمی طراحی کردیم و تو یه بخشی میخوایم اخرین اخبار که بر روی سیستم وردپرسی ارسال میشه رو نمایش بدیم.

ما 2 دسته مادر داریم

که یکی برای مثال نام استان هاست

و دسته دوم نام شهر ها

استانها

---- تهران

---- کرج

شهر ها

---- شمیرانات

---- رباط کریم

مشکلی که داریم اینجاست که اگر مثلا پست هایی که میخوایم تنها در بخش تهران و شهر شمیرانات ارسال شده رو از دیتابیس بگیریم باید چه کرد؟

از این کد استفاده کردیم ولی جواب نداد <p>

SELECT `object_id` FROM `wp_term_relationships` WHERE `term_taxonomy_id`='4' AND `term_taxonomy_id`='2' OR `term_taxonomy_id`='4' AND `term_taxonomy_id`='3' OR `term_taxonomy_id`='5' AND `term_taxonomy_id`='2' OR `term_taxonomy_id`='5' AND `term_taxonomy_id`='3' OR`term_order`=-1 ORDER BY `object_id` DESC

SELECT * FROM `wp_posts` WHERE `post_status`='publish' AND `id`=-1 ORDER BY `id` DESC

ممنون میشم راهنمایی کنید.


0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید کوئری بگیرید از مطالب.. (با استفاده از ژنراتور کوئری ساز) میتونید به راحتی یه کوئری بگیرید و مطالب دسته دلخواهتون رو نشون بدید...

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ولی سیستمی که ما طراحی کردیم میخوایم هر کاربر خودش مشخص کنه که کدوم اخبار براش نمایش داده بشه

و در هر مراجعه همه ارسال ها قبلی مرتبط با شهر و استان انتخابی نمایش داده بشه به همین دلیل نمیتونیم از گوئری یا rss استفاده کنیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در قالب وردپرس هست که از wp_query استفاده کنید

http://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هاست سایت وردپرسی دارید؟

اگر هست فایل wp-blog-header در روت وردپرس را اینکلود و از توابع وردپرس استفاده کنید

هدفتون از این کار چی هست؟

روشهای ساده‌تر ممکن هست باشد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هاست سایت وردپرسی دارید؟

اگر هست فایل wp-blog-header در روت وردپرس را اینکلود و از توابع وردپرس استفاده کنید

هدفتون از این کار چی هست؟

روشهای ساده‌تر ممکن هست باشد

ممنون از شما

هدفمون رو گفتم

ما یه سیستمی بر پایه php طراحی کردیم الان میخوایم تو یه قسمتی از این سیستم کاربر بیاد و اخبار سایت رو بر حسب دسته ای که میخواد فیلتر کنه و تنها اخبار اون قسمت نمایش داده بشه

البته این کار رو میشه کرد و لی مشکلی که داریم اینکه مثلا کاربر چند دسته رو انتخاب میکنه برا نمایش خبر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miladahora
      سلام دوستان
      اساتید عزیز لطفا یه نگاه به سایت من بندازید ببینید میتونید بفهمید مشکل دیر لود شدن سایتم چیه؟؟
      من روی یه هاست چند تا سایت راه اندازی کردم همیشه هم cpu هاست بالای 90 درصده
      مشکل از اینجاست؟؟
      آخه اون یکی سایتها خیلی زودتر از این لود میشن.
      این سایتم سایت اصلیه یعنی ادون دامین نیست.
      اینم آدرس سایتم:
      www.filesazebartar.ir
      لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه.ممنونم
    • توسط GH2W43899GT
      سلام
      در قسمت عنوان سایت یک کاراکتر اضافه شده است چگونه می توان آن را حذف نمایم.
       
      عنوان سایت -Naserresan
       
      کاراکتر اضافه شده    -
      http://s8.picofile.com/file/8323589018/Untitled3.jpg
       
      عنوان اصلی برای ثبت Naserresan می باشد.
       
      در قسمت تنظیمات عنوان سایت Naserresan می باشد. http://s9.picofile.com/file/8323588776/Untitled1.jpg
       
      در قسمت شخصی سازی سایت شما نیز عنوان سایت Naserresan می باشد.

       
       
    • توسط b89shahsavari
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      وبسایت من بخون دات کام سرعت لودش پایینه و حس می کنم یه کمی مشکل ایجاد کرده.اما نمیدونم پایین بودن سرعت لود سایتم به کدوم موارد بستگی داره اگه دوستن لطف کنن یه نگاهی بندازن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    • توسط iman313
      سلام دوستان عزیز میخواستم یه راهنمایی بهم بدید درمورد استفاده از پوسته اختصاصی یا تجاری و تجربیاتی که دارین رو با من و دیگر کاربران به اشتراک بزارین . 
      میخوایم یه ui/ux خیلی خوب  برای سایتم داشته باشیم پیشنهاد شما چیه ؟      (برای سایت یک وبسایت آموزشی بیشتر نیاز دارم )
      - استفاده از پوسته های تجاری مثل enfold ...  
      - استفاده از پوسته تجاری اما تغیراتی که خودمون میخوایم رو درونش اعمال کنیم با کدنویسی شخصی و ... 
      - از صفر یه پوسته اختصاصی خومون کدش  رو بزنیم یا بدیم یه شرکت طراحی سایت تا کدشو بزنه 
      مرسی از وقتی که میزارید 
    • توسط miohmah
      سلام دوستان؛ وقتتون بخیر
      بنابر گزارش خطایی که سامانه w3c میده، عنوان type نباید در آدرس دهی فایل های جی کوئری استفاده بشه (تصویر ضمیمه رو ببینید)
      حالا ما هم این کار رو داخل سایتمون کردیم ولی دیگه انیمیشن های حرکت نمی کنند؛ یعنی مثلا اسلایدر به جای اینکه از چپ به راست حرکت کنه، یه دفعه عوض میشه!
      یا دکمه هایی که باید کلیک کنی و محتواشون بیاد پایین تا نمایش داده بشه، یه دفعه نشون داده میشن.
      حدود ۳۰ تا از این ارورها در سایت بود که من همه رو اصلاح کردم. برای برگردوندن اون انیمیشن ها باید چه کار کنم؟