• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
majideblis

در خواست زمینه دلخواه به شکل مورد نظر

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من میخواستم یه زمینه دلخواه به شکل زیر درست کنم میشه بگید چیکار باید بکنم؟

css خاص خودشو داره درسته؟

کسی هست که بتونه کمک کنه

مرسی

post-5319-0-38444000-1394196276_thumb.jp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبلا نمونه معرفی کردیم

اگر آنلاین دیدید اینجا قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

css:


.musickeyfiat{width:120px;height:21px;font-family:tahoma;font-size:13px;margin:10px 1px 0 0;text-align:center;padding-top:4px;color:#FFF;text-shadow:1px 1px 1px #4C4C4C;background:#4C4C4C;box-shadow:inset 1px 1px 10px #4C4C4C;float:right;}
.dler{width:120px;height:21px;font-family:tahoma;font-size:13px;margin:0 1px 10px 0;text-align:center;padding-top:5px;color:#666;text-shadow:1px 1px 1px #E4E4E4;background:#E4E4E4;box-shadow:inset 1px 1px 10px #E4E4E4;float:right;border-top:1px solid #FFFF;}

php:


<div class="download320box">
<div style="width:650px;float:right;">
<div class="musickeyfiat">MP3 320</div>
<div class="musickeyfiat">MP3 192</div>
<div class="musickeyfiat">MP3 128</div>
<div class="musickeyfiat">آلبوم</div></div>
<div style="width:650px;float:right;">
<?php $download320 = get_post_meta($post->ID,'download320',true);if( $download320!=null ){?>
<div class="dler"><a href="<?php echo $download320; ?>">download320</a></div>
<?php } /* end download320 */?>
<?php $download192 = get_post_meta($post->ID,'download192',true);if( $download192!=null ){?>
<div class="dler"><a href="<?php echo $download192; ?>">download192</a></div>
<?php } /* end download192 */?>
<?php $download128 = get_post_meta($post->ID,'download128',true);if( $download128!=null ){?>
<div class="dler"><a href="<?php echo $download128; ?>">download128</a></div>
<?php } /* end download128 */?>
<?php $download = get_post_meta($post->ID,'download',true);if( $download!=null ){?>
<div class="dler"><a href="<?php echo $download; ?>">download Allbum</a></div>
<?php } /* end download */?>
</div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی داداش یه دنیا ممنون

از اونجایی که من تازه وارد هستم تو وردپرس و کد نویسی بلد نیستم میشه شما این کد هایی که زحمتشو کشیدید تو قالبم قرار بدید؟

ممنون میشم

اگه چیزهایی که خواستمو درست اپلود نکردم بگید که کل قالبو واستون بفرستم تا واسم اوکیش کنید

544555454.rar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.

جایگزین کنید.

برای استفاده هم باید نام زمینه دلخواه را :


download320
download192
download128

قرار دهید و مقدار آن را لینک مورد نظر.

544555454.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی از شما

الان که گذاشتم دیدم یه ایراد داره

اونم اینکه وقتی download128 رو به زمینه دلخواه دادم به جای 192 لینک گذاشت و اینکه

اون قسمت هایی که لینک نداره خالی میمونه و اگه بشه بنویسه No Link لینک خیلی بهتر میشد

و اینکه اگه میشه زمینه دلخواه بیاد وسط پست خیلی قشنگ تر میشد

بازم مرسی از همه بچه ها :X

post-5319-0-06432500-1394221669_thumb.jp

ویرایش شده در توسط majideblis

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در مورد لینک ها که جابه جا هستند چک شد موردی نبودهر مورد زیر مورد خودش هست (چک کنید شما جابه جا وارد نکرده باشید آدرس را)

فایل های را جایگزین کنید :

544555454.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چک شد کدها مشکلی ندارد فقط توابع اشتباه میزنید احتمالا:

دانلود فول آلبوم=download

دانلود آهنگ با کیفیت 128=download128

دانلود آهنگ با کیفیت192=download192

دانلود آهنگ با کیفیت320=download320

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی از همه که کمک کردن

مخصوصا Black_sky و I..R

دوستان یه سوال

بعضی اوقات مثلا یه خواننده سه تا تراک آهنگ میده بیرون

راهی ندارید واسه این موضوع؟ که مثلا اسم آهنگو بدیم و بره تو قسمت track name و بر اساس اون لینک های 320 و 128 رو بزاریم؟

مثلا مثل این عکس پیوست شده

و مثل این سایت http://www.faza2musi...ticle11596.html

post-5319-0-66923700-1394289671_thumb.jp

ویرایش شده در توسط majideblis

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما میتونید یه فیلد دیگه اضافه کنید و مبنی بر اسم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای چند زمینه دلخواه هم می توانید همه زمینه های دلخواه را بگیرید و سپس جدا کنید و استفاده نمایید.


http://forum.wp-parsi.com/topic/17677-%DA%A9%D8%AF-%D8%B2%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87/

را مطالعه بفرمایید مرتبط هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای چند زمینه دلخواه هم می توانید همه زمینه های دلخواه را بگیرید و سپس جدا کنید و استفاده نمایید.


http://forum.wp-parsi.com/topic/17677-%DA%A9%D8%AF-%D8%B2%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87/

را مطالعه بفرمایید مرتبط هست.

داداش من کلا با وردپرس و کد نویسی اشنایی ندارم

الان این کدی که شما دادین کجا باید بزارم؟


<?php
$links = get_post_custom();
$links = $links['dl'];
if(isset($links)) {
foreach ( $links as $key => $value ) {
?>
<a href="<?php echo $value; ?>"> دانلود پارت <?php echo $key; ?> </a> <br/>
<?php } } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد به همین صورت کاربرد ندارد برای شما

2تا راه وجود دارد :

1- اینکه شما یک جدول در ورد بسازید لینها و متن ها را وارد کنید و بعد آن را کپی کنید داخل پست وردپرستون(روش ساده)

2-از زمینه دلخواه استفاده کنید

اگر از زمینه دلخواه می خوایید استفاده کنید باید کد(فوق)را براتون تغییر بدیم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد به همین صورت کاربرد ندارد برای شما

2تا راه وجود دارد :

1- اینکه شما یک جدول در ورد بسازید لینها و متن ها را وارد کنید و بعد آن را کپی کنید داخل پست وردپرستون(روش ساده)

2-از زمینه دلخواه استفاده کنید

اگر از زمینه دلخواه می خوایید استفاده کنید باید کد(فوق)را براتون تغییر بدیم .

اگه زمینه دلخواه بشه چطوری باید وارد کنم لینک هارو؟

مثلا الان که دارم پست میدم در زمینه دلخواه download320 رو انتخاب میکنم و لینک قرار میدم

در این صورتی که شما تغییر بدید لینک بعدی 320 رو چطوری باید وارد کرد؟

و لینک های بعدی 320 رو چطور؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل را جایگزین کنید

استایل :


.meta-m {
margin: 0 55px;
}
.meta-m table thead td{
background: #000;
}
.meta-m table tbody td {
background: #cccccc;
border-bottom: 1px solid #000;
}

هم به style.css اضافه کنید

برای استفاده نیز به عنوان مثال :

یک پست گذاشتید 2 تا ترک دارد به این صورت :


name

نام ترک

بعد


download128

لینک 128

حال ترک دوم :

مجددا :


name

زمینه دلخواه با همان نام و مقدار جدید

و سپس


download128

لینک ترک دوم

(موارد فوق مثال بود )

نام زمینه های دلخواه هم مانند قبل:


download128
download192
download320

در ترتیب وارد کردن باید دقت کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر تعداد لینکها محدود هست

برای هر مقدار زمینه ایجاد کنید

روش دیگر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل را جایگزین کنید

استایل :


.meta-m {
margin: 0 55px;
}
.meta-m table thead td{
background: #000;
}
.meta-m table tbody td {
background: #cccccc;
border-bottom: 1px solid #000;
}

هم به style.css اضافه کنید

برای استفاده نیز به عنوان مثال :

یک پست گذاشتید 2 تا ترک دارد به این صورت :


name

نام ترک

بعد


download128

لینک 128

حال ترک دوم :

مجددا :


name

زمینه دلخواه با همان نام و مقدار جدید

و سپس


download128

لینک ترک دوم

(موارد فوق مثال بود )

نام زمینه های دلخواه هم مانند قبل:


download128
download192
download320

در ترتیب وارد کردن باید دقت کنید.

مرسی ازت خیلی لطف کردی

الان من این کدو فقط تو style.css وارد کنم؟

البته یه سری تغییرات جزیی داده بودم با این حال با کد جدید شما کد پایانی درسته؟

مخصوصا margin: 0 55px شمارو به به margin: 0 35px تغییر دادم؟

الان کد درسته؟


.musickeyfiat{width:120px;height:26px;font-family:tahoma;font-size:13px;margin:10px 1px 0 0;text-align:center;padding-top:4px;color:#FFF;text-shadow:1px 1px 1px #4C4C4C;background:#4C4C4C;box-shadow:inset 1px 1px 10px #4C4C4C;float:right;}
.dler{width:120px;height:25px;font-family:tahoma;font-size:13px;margin:0 1px 10px 0;text-align:center; color:#666;text-shadow:1px 1px 1px #E4E4E4;background:#E4E4E4;box-shadow:inset 1px 1px 10px #E4E4E4;float:right;border-top:1px solid #FFFF;}
.download320box { margin: 0 35px; }
.meta-m {
margin: 0 35px;
}
.meta-m table thead td{
background: #000;
}
.meta-m table tbody td {
background: #cccccc;
border-bottom: 1px solid #000;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بنده از table استفاده کردم با کد قبلی متفاوت است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید