Mehr@n

كار نكردن ادامه مطلب پست ها

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من يه مشكلی با سايتم دارم اونم اينه كه ادامه مطلبش اصلا كار نميكنه

تمامی مطالب و توی صفحه اول نشون ميده

قالبمم پريميوم خود طراح هم نتونست تا حالا كاری كنه و ميگه بايد اديتور پيشرفته نصب كنی و از اين حرفا كه اصلا ربطی نداره

ميخوام بدونم كسی هست كمك كنه مشكلم حل بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی دکمه ادامه مطلب رو توی افزودن نوشته برای پست میزنی ولی توی نمایش اصلا ادامه مطلب وجود نداره ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزيز ببين توی وردپرس ادامه مطلب و ميزنی همه چيز درسته

توی سايت اصلی ادامه مطلب هم داره

اما مطلب و نميفرسته توی ادامه مطلب كلش و هم توی صفحه اصلی نشون ميده هم توی ادامه مطلب

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می تونید داخل صفحه اصلی از تابع زیر برای خلاصه کردن مطلب استفاده کنید:


<?php the_excerpt(); ?>

و داخل ادامه مطلب تابع نمایش کل متن:


<?php the_content(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين هردوتا هستا

اما باز نميدونم اين مشكلش كجاست اصلا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما index.php ضمینه کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرماييد


<?php get_header();?>
<div class="clear"></div>
<section class="optional_part">
<?php include ('optional.php'); ?>
</section>
<div class="clear"></div>
<section class="page_content">
<?php get_sidebar();?>
<section class="posts">
<?php include ('pinedpost.php'); ?>
<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<section class="thread">
<section class="post_title">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php if (strlen($post->post_title) > 40) { echo mb_substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 40) . '...'; } else { the_title(); } ?></a></h2>
<span><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></span>
</section>
<article>
<section class="thumb"><?php the_post_thumbnail('post-thumb'); ?></section>
<?php the_content(); ?>
</article>
<section class="post_info">
<section class="more_info"><a href="<?php the_permalink() ?>">Download</a></section>
<span><?php the_author(); ?></span>
</section>
</section>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
</section>
<?php include ('sidebar-left.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت زیر تست کنید:


<?php get_header();?>
<div class="clear"></div>
<section class="optional_part">
<?php include ('optional.php'); ?>
</section>
<div class="clear"></div>
<section class="page_content">
<?php get_sidebar();?>
<section class="posts">
<?php include ('pinedpost.php'); ?>
<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<section class="thread">
<section class="post_title">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php if (strlen($post->post_title) > 40) { echo mb_substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 40) . '...'; } else { the_title(); } ?></a></h2>
<span><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></span>
</section>
<article>
<section class="thumb"><?php the_post_thumbnail('post-thumb'); ?></section>
<?php the_excerpt(); ?>
</article>
<section class="post_info">
<section class="more_info"><a href="<?php the_permalink() ?>">Download</a></section>
<span><?php the_author(); ?></span>
</section>
</section>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
</section>
<?php include ('sidebar-left.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_footer(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه درست نشد

فقط قبلا پايين هم نشون ميداد

الان نوشته ادامه مطلب و كنار نوشته بالای عكس نشون ميده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسپم ندید صبر کنید تا پاسخ بگیرید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین + نام قالب رو بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه ادرس آنلاین یا اسکرین شات بدین از مشکل مورد نظرتون ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اينم آدرس پست هم دادم ببينيد

http://music98ia.com/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط یه سوال: این پیشنهاد ما چیه که یکم میایم پایین میاد وسط صفحه؟ اصلا نمیذاره سایتتون رو ببینیم که..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پيشنهاد ما آهنگ های پيشنهادی هست كه قرار ميديم

مرورگر اگه بزرگ باشه مشكلی نداره ها راحت نشون ميده و اون هم اون كناره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان اين مشكل از قالب چون با قالب ديگری تست كردم درست بود و متن ادامه مطلب تو ادامه مطلب بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان اين مشكل ميتونه از ديتابيس باشه؟

ديتابيس و عوض كردم درست بود بعد شب خوابيدم صبح بيدارشدم ديدم دوباره روز از نو روزی از نو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در سایت که به خوبی صفحه تک پست نمایش داده میشه

مشکل چی هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شاید با افزونه ای چیزی مشکل داره.همه رو غیر فعال کنین و تست!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم