nasr

نحوه استفاده از API درگاه پرداخت اینترنتی

47 پست در این موضوع قرار دارد

الان فقط یه مشکل دارم /مینویسه api نامعتبر است وقتی مبلغ را برای پرداخت انتخاب میکنم و دکمه پرداخت را میزنم این ارور را میده میگه api نامعتبر است/چکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان فقط یه مشکل دارم /مینویسه api نامعتبر است وقتی مبلغ را برای پرداخت انتخاب میکنم و دکمه پرداخت را میزنم این ارور را میده میگه api نامعتبر است/چکار کنم؟

احتمالا موقعی که api رو دریافت کردی آدرس سایت رو چیز دیگه ای دادی و اسکریپت رو جای دیگه ای نصب کردی که میگه معتبر نیبست

به خود جایی که api گرفتی بگو دوباره api رو برای جایی که میخوای نصب کنی بدن

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جهانی پی به آدرس حساس نیست .

برید توی پنل کاربریتون ، بخش درگاهها اون منوی سمت راست ، روی درخواست درگاه کلیک کنید و یک درگاه بسازید .

اگه ایمیلتون رو بهم بدید از مدیریت چک میکنمapi ساختید یا نه .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ایمیلم هست nasr_20002@yahoo.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

IR عزیز من آموزش شما را بنظرم انجام دادم اما نمیدونم چرا وقتی میخواهم به درگاه پرداخت وصل بشم میگه api نامعتبر است / یعنی من یه جایه کارم خرایه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

IR عزیز من آموزش شما را بنظرم انجام دادم اما نمیدونم چرا وقتی میخواهم به درگاه پرداخت وصل بشم میگه api نامعتبر است / یعنی من یه جایه کارم خرایه؟

شما api را داخل تنظیمات اسکریپت اشتباه وارد کردید.

باید به سایت جهان پی مراجعه کنید و همانطور که جنابrezaonline گفتند api درگاه را گرفته و در محل گفته شده وارد نمایید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این ایمیلم هست nasr_20002@yahoo.com

با این ایمیل شما دو تا درگاه دارید

درگاه اختصاصی مستقیم

و درگاه عادی که روی مستقیم تنظیمش کردید .

باید از api درگاه عادی استفاده کنید برای اسکریپتتون

درگاه اختصاصی وبسرویس جدا داره .

ویرایش شده در توسط rezaonline
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام، لطفا منظورتون را واضح تر بفرمایید ،برای من در حساب کاربریم در جهان پی در گاه اختصصی با پین اختصاصی ایجاد شده، پس چرا میگه پین نامعتبر است/لطفا جواب بدید/منتظر جوابتون هستم/باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام، لطفا منظورتون را واضح تر بفرمایید ،برای من در حساب کاربریم در جهان پی در گاه اختصصی با پین اختصاصی ایجاد شده، پس چرا میگه پین نامعتبر است/لطفا جواب بدید/منتظر جوابتون هستم/باتشکر

دوستمون عرض کرد شما باید از وبسرویس عادی استفاده کنید برای این کار

ولی اگر بازم نتونستید با این سایت کار کنید برید از payline.ir استفاده کنید که راحت تره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پینی که از جهان پی بابت درگاه اختصاصی خریدم پس چی میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین سایت

payline.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پینی که از جهان پی بابت درگاه اختصاصی خریدم پس چی میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقت اتصال درگه این ارور زیر را میده:

خطا : api مربوط به درگاه اختصاصي مستقيم است ، بايد از وبسرويس جديد استفاده کنيد !

مشکل دقیقا از کجاست/لطفا واضح راهنمایی بفرمایید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوست عزیز حالا خهریدید یا نخریدید مهم نیست چیزی که خریدنی باشه دلیل بر خوب بودن یا راحت بودنش نیست

البته من جهان پی رو کار نکردم مطمعنا سرویس خوبیه ولی با پای لاین کار کردم و درگاه اختصاصیش هم رایگانه و برای همه سرویس هاش یک api داره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقت اتصال درگه این ارور زیر را میده:

خطا : api مربوط به درگاه اختصاصي مستقيم است ، بايد از وبسرويس جديد استفاده کنيد !

مشکل دقیقا از کجاست/لطفا واضح راهنمایی بفرمایید

درگاه عادی و درگاه اختصاصی دو وبسرویس مجزا با معماری جداگانه هستند چون فرآیند متفاوتی دارند.

شما دارید از ماژولی که مخصوص درگاه عادی هست برای درگاه اختصاصی استفاده میکنید و به همین دلیل خطا میگیرید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتي فايل database.php رو آپلود ميكنم اين اررور رو ميده:

Error

There seems to be an error in your SQL query. The MySQL server error output below, if there is any, may also help you in diagnosing the problem

ERROR: Unknown Punctuation String @ 1

STR: <?

SQL: <?php if ( ! defined('BASEPATH')) exit('No direct script access allowed');

SQL query:

<?php if ( ! defined('BASEPATH')) exit('No direct script access allowed');

MySQL said: dot.gif

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '<?php if ( ! defined('BASEPATH')) exit('No direct script access allowed')' at line 1

ویرایش شده در توسط marzie
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برو از payline.ir استفاده بکن عالیه من 1 ساله استفاده میکنم عالیه و مشکلی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برو از payline.ir استفاده بکن عالیه من 1 ساله استفاده میکنم عالیه و مشکلی نداره

پلاگين هاي ورد پرسيش خيلي كمه و چيزي كه من ميخوام رو نداره فكر كنم . يه فرمي كه فيلد هاي اسم و ايميل و شماره تماس داشته باشه بعد بره صفحه درگاه. مثل اسان پرداخت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پلاگين هاي ورد پرسيش خيلي كمه و چيزي كه من ميخوام رو نداره فكر كنم . يه فرمي كه فيلد هاي اسم و ايميل و شماره تماس داشته باشه بعد بره صفحه درگاه. مثل اسان پرداخت

درود.

طبق آموزش های داده شده پیش برید موردی نباید داشته باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پلاگين هاي ورد پرسيش خيلي كمه و چيزي كه من ميخوام رو نداره فكر كنم . يه فرمي كه فيلد هاي اسم و ايميل و شماره تماس داشته باشه بعد بره صفحه درگاه. مثل اسان پرداخت

اسکریپت آسان پرداخت داره و فرم هم برای وردپرس داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل دیتابیسی رو توی تیکتی ارسال کنید به جهان پی .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب

rezaonline حالا شما میگویید بجای " آسان پرداخت " از چه درگاهی از ماژول های جهان پی استفاده کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری