shayan

سطح دسترسی کاربران در بادی پرس

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان بنده مبتدی هستم تو زمینه ی بادی پرس و یه چند تا مشکل دارم

1-من میخوام به کاربرام فقط حق ارسال مطلب یا پست و ویرایش و نمایش پست های خودشون رو بهشون بدم ( نه کل پست های سایتم )

یعنی طرف ثبت نام که میکنه دیگه به هیچ یک از پلاگین های سایت ( که الان برای سطح نویسنده پلاگیت تماس و چند تای دیگه در دسترسه ) دسترسی نداشته باشه

2-اگر بخوام یه قسمت از متنی رو که تو بادی پرس کار شده ادیت کنم باید چیکار کنم؟

مثلا گاهی اوقات قبل رو بکنم چند لحظه پیش

3- میخوام برای پروفایل هر کاربر یه آدرس مشخص داشته باشم

مثلا الان به این گونه است :

http://www.mysite.com/کاربران/shayan/

من میخوام اینجوری بشه :

http://www.mysite.com/shayan

اون کاربران دیگه تو لینک پروفایل طرف نمایش داده نشه

منتظرم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوستان بنده مبتدی هستم تو زمینه ی بادی پرس و یه چند تا مشکل دارم

1-من میخوام به کاربرام فقط حق ارسال مطلب یا پست و ویرایش و نمایش پست های خودشون رو بهشون بدم ( نه کل پست های سایتم )

یعنی طرف ثبت نام که میکنه دیگه به هیچ یک از پلاگین های سایت ( که الان برای سطح نویسنده پلاگیت تماس و چند تای دیگه در دسترسه ) دسترسی نداشته باشه

2-اگر بخوام یه قسمت از متنی رو که تو بادی پرس کار شده ادیت کنم باید چیکار کنم؟

مثلا گاهی اوقات قبل رو بکنم چند لحظه پیش

3- میخوام برای پروفایل هر کاربر یه آدرس مشخص داشته باشم

مثلا الان به این گونه است :

http://www.mysite.com/کاربران/shayan/

من میخوام اینجوری بشه :

http://www.mysite.com/shayan

اون کاربران دیگه تو لینک پروفایل طرف نمایش داده نشه

منتظرم

ممنون

1- اگر سطح دسترسی را همان مشارکت کننده یا مشترک هم قرار بدهید چون بادی پرس یک شبکه اجتماعی ساز هست باز کاربران آن حق انتشار مطالب را دارند. نیازی به نقش نویسنده نیست.

2- این مورد مربوط به ترجمه پلاگین است . ما می بایستی فایل زبان پلاگین را با نرم افزار وبرایش کنید.

3- شما موقع نصب خودتان دیدید که چند صفحه می بایستی تشکیل شوند که یکی از آنها همان بخش کاربران است. شما تنها می توانید اسم و آدرس url را از بخش صفحه های سایتتون در مدیریت وردپرس ادیت کنید و به شکل زیر در آوردید که شکل بهتری داشته باشد :

http://www.mysite.com/users

/shayan/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//