majideblis

درخواست زمینه دلخواه موزیک آنلاین و ویدیو آنلاین

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من میخواستم واسه سایتم زمینه دلخواه موزیک و ویدیو آنلاین قرار بدم

البته من قبلا نیوک داشتم و واسه سایتم یه کدی که بچه ها درست کرده بودن در سایتم قرار دادم که این کد میتونست بین آهنگ های موجود آهنگی که کمترین حجمو داشتو تو پلیر میزاشت و خیلی کاراش قشنگ بود

خیلی هم کاربردی بود

حالا من این کدو که فکر کنم پی اچ پی باشه تو سایتی که قبلا درخواست دادم و بچه ها درست کردن میزارم اگه کسی تونست که اینو واسه وردپرس هم درست کنه و همه ازش استفاده کنن که عالی میشد

http://barnamenevis.org/showthread.php?409858-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DA%A9%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF&p=1827849#post1827849

-----------------------------------------------------------

در هر صورت اگه این چیزی که خواستم تو ورپرس اجرا نمیشدو و....

همون زمینه دلخواه رو بهم بدید

مرسی از همه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونی از افزونه استفاده کنید

custom-fields-notifications.png

افزونه ایرانی Custom Fields Notifications – که نمونه ی اسکریپتش، چند روز پیش در سایت منتشر شده بود – این قابلیت رو در اختیار وردپرس کاران عزیز قرار میده تا به سادگی از زمینه های دلخواه وردپرس در 6 طرح زیبا و جذاب باکس اطلاعیه ها استفاده کنند…

جهت استفاده از این افزونه (پس از نصب و فعال سازی):

در گام اول: هنگام ارسال نوشته جدید، باید در بخش زمینه های دلخواه، نام (name) و مقدار (Value) ست کنید. نام های قابل استفاده به ترتیب در شکل زیر نشان داده شده اند:

wordpress-custom-fields.png

و در گام بعد: جهت نمایش زمینه ها دلخواه وردپرس، باید قطعه کد زیر رو در محل مورد نظرتون – که حتما باید داخل حلقه loop باشه – کپی کنید: ( به عنوان نمونه، میتونید این تابع رو پس از فراخوانی تابع the_content در فایل single.php قرار بدید.)

<?php if(function_exists('alimir_custom_notifications_position')) alimir_custom_notifications_position(); ?>

آموزش کامل در سایت زیر است

http://alimir.ir/wp-custom-fields-notifications/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

این موزیک پپلیر داخل هر پست هست و بین فایل های آن پست انتخاب میکنه یا در صفحه اصلی ؟

آدرس مکان جایی که فایل های صوتی وجود داشتند رو می دادید به کد ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرضم به حضورتون که این کد در ادامه مطلب قرار میگرفت و دستور شرطی که داشت ... این دستور شرطی که خودتون بیشتر در جریانید هر پستی که من در اون لینک میزاشتم (معمولا هم هر پست دو تا کیفیت 320 و 128 میزاشتم و یا شاید هم یه کیفیت ) در هر صورت وقتی توی یه پستی لینک وجود داشت تو ادامه مطلبم پلیر ایجاد میشد ....

کد دقیقا همچین چیزی بود


function getSizeFile($url) {
if (substr($url,0,4)=='http') {
$x = array_change_key_case(get_headers($url, 1),CASE_LOWER);
if ( strcasecmp($x[0], 'HTTP/1.1 200 OK') != 0 ) { $x = $x['content-length'][1]; }
else { $x = $x['content-length']; }
}
else { $x = @filesize($url); }

return $x;
}
$pattern="#<a?[^/>]+href=['|\"](.*\.mp3)['|\"]?[^/>]+#";


$bodytexts=$bodytext;
preg_match_all($pattern,$bodytexts,$song);
$links = array();
foreach($song[1] as $music){

$ff = getSizeFile($music);
$ff = $ff/1024;
$ff = $ff/1024;
$size = mb_substr($ff, 0, 6, "utf8" );

$links[] = array(
'url' => $music,
'size' => $size
);
}

$i = 0;
$sizes = array();
foreach( $links as $key=>$link ){
$i++;
$sizes[$key] = $link['size'];

}

$min = min($sizes);
$min_key = array_keys($sizes, min($sizes));
$min_key = $min_key[0];

$max = max($sizes);
$max_key = array_keys($sizes, max($sizes));
$max_key = $max_key[0];

if($links != null)
{



$bodytext.= '<center><object data="'.$nukeurl.'includes/1.swf" height="50" id="dewplayer" name="dewplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="300"><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="dewplayer-rect.swf" /><param name="flashvars"
value="mp3='.$links[$min_key]['url'].'&autostart=0&autoreplay=0&showtime=1&volume=80" /></object></center>';

}

ادرس مکانی هم نمیدادیم چون از قبل کد در جایی که باید میبایست ظاهر میشد ( دقیقا زیر عکس) ظاهر میشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر