عمارگراف

ارسال مطلب به وردپرس از فرم php مستقل

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

پیشوند "خیلی مهم" رو انتخاب کردم چون وقتم کمه.منون میشم دوستان راهنمایی کنن.

اول مسائل رو می نویسم طبق معمول :

1-میخوام یه صفحه ایجاد کنم با این آدرس www.mysite.com/sendfile که کاربرا بتونن بیان داخلش و یه فایل آپلود کنن و یه سری توضیحات بنویسن.

2-نمیخوام صفحه ادمین رو ببینن.یعنی کلا میخوام سایت به دور از محیط اصلی وردپرس باشه.واسه همین از صفحه ارسال مطلب وردپرس استفاده نمیکنم.

3-میخوام چندتا متا (meta) مثل نام فایل، تاریخ گرفتن عکس، موضوع(لیست دسته هایی که از قبل ساختم) و ... بهش اضافه کنم.

حالا مشکلات :

1-امکانش هست که یه فرم طراحی کنم با چندتا input و بعدش محتواش رو به دیتابیس وردپرس بفرستم و بعنوان پست در نظر بگیره؟فرم مستقل باشه و توش تگ وردپرس نباشه.یا اینکه تگ ها داخل input باشن و ویرایشگر وردپرس نباشه.

2-راهی هست که بدونِ افزونه بشه ویرایشگر متن وردپرس رو صحیح و سالم توی یه برگه فراخوانی کرد و امکان ارسال و انتشار هم داشته باشه؟

3-ساده ترین راه برای اضافه کردم metabox چیه؟ - آموزش همیار وردپرس رو دیدم.پیچیده و طولانی بود و من وقت کافی ندارم برای اون همه کار.

ممنون

یا علی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

بحث شبیه سازی درج پست به وردپرس از طریق فرم جدا قابل اجراست.. فقط چیزی که هست اینه که با مدیریتشون از داخل پنل اصلی وردپرس ممکنه به مشکل بخورید.

متاباکس هم بهترین آموزش به نظر من همون آموزش همیار وردپرس هست. راه ساده تری فکر نمی کنم داشته باشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از دوستمون که جواب دادن

خوشحال میشم نظر دوستان رو هم بدونم

سلام.

بحث شبیه سازی درج پست به وردپرس از طریق فرم جدا قابل اجراست.. فقط چیزی که هست اینه که با مدیریتشون از داخل پنل اصلی وردپرس ممکنه به مشکل بخورید.

متاباکس هم بهترین آموزش به نظر من همون آموزش همیار وردپرس هست. راه ساده تری فکر نمی کنم داشته باشه.

میشه بیشتر توضیح بدین در مورد ارسال مطلب از فرم مستقل؟مثلا یه مثال بزنید.

حالا برای مدیریتش یه کاری می کنم.

خب برای متاباکس که پیچیده میشه نمیشه جاش از یه چیز دیگه استفاده کرد؟

مثلا ببینید ما یه متن اصلی داریم.یه چکیده داریم.از این چیزا دیگه نداریم که من عنوانشون رو تغییر بدم و بعنوان مثلا "تاریخ گرفتن عکس" استفاده کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای استفاده از توابع وردپرس

wp_insert_post برای ثبت پست

افزودن زمینه add_post_meta

add_meta_box برای ایجاد متاباکس

در انجمن توابع را جستجو کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . شما می تونید توی اسکریپت خودتون مستقلا به پایگاه داده وصل بشید و مطلبتون رو درج کنید. و وردپرس اون رو لود می کنه. من قبلا نرم افزاری با c# نوشتم که چنین کاری می کرد منتها کاربر از توی سیستم خودش نمی تونست به پایگاه داده وصل بشه و به طور مستقیم تغییری ایجاد کنه (چون مدیران هاست دسترسی مستقیم رو به دلایل امنیتی بسته بودن) .

اما در لوکال هاست به درستی کار می داد ، ولی من به خاطر اون ضعف پروژه رو دیگه رها کردم!

برای فراخوانی اون فرم ویرایش مطلب هم می تونید فایل های جاوا رو که مرتبط با این کار هستن از پوشه ی وردپرس فراخوانی کنید و خروجی رو دستی در پایگاه توسط کدهای خودتون ذخیره کنید. (برای این کار طبیعتا لازمه به دستورات پلاگین جی کوئری tinymce اشنا باشید).

شاید این لینک هم به دردتون بخوره.

لیستی کامل از اسکریپت های اینکلود شده در وردپرس

tinymce

نحوه کار هم به این صورت هست که ابتدا مطلب رو بدون داشتن ای دی درج می کنید بعد بایک فراخوانی دیگه مطلب رو از دیتابیس می گیرید و از اون id مطلب رو گیر میارید. ( من این کار رو کرده بودم)

بعدش توی تیبل های دیگه مثلا برای تعیین دسته بندی تاکسونومی اضافه می کنید و غیره...

موفق باشید.

ویرایش شده در توسط parsigroup

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Poorya.sh
      درود دوستان بنده در حال کار بر روی یک پروژه OpenSource هستم که به صورت یک cms کتابخانه هستش که ادمین لیستی از کتاب ها و تصویر کاور کتاب رو در اون وارد و کاربران میتونن نظرات خودشون درباره کتاب رو بدن و یا کتاب رو رزرو و بعد با مراجعه حضوری کتاب رو تحویل بگیرند در صورت موجود بودن که تمام این بخش ها رو بدون مشکل ایجاد کردم تنها مشکلی که در حال حاضر مقابل بنده هستش اینکه بعد از آپلود تصویر منتقل نمیشه به پوشته تصاویر و به همین دلیل تصویر نمایش داده نمیشه حدود یک هفته ای میشه که انواع روش ها رو امتحان کردم اما مشکلم حل نشد به عنوان آخرین راه چاره این تاپیک رو ایجاد کردم تا شاید اساتید بتونن کمکمی در حل این مشکل داشته باشند. شما میتونید کل پروژه بنده رو ازین لینک GitHub مشاهده و دریافت کنید و همچنین ورژن آنلاین روند کار قسمت ادمین رو از این لینک مشاهده کنید. (تصویری که میبینید نمایش داده میشه دستی کپی شده تا مشکل واضح تر به نمایش در بیاد.)
    • توسط webdesign
      فرم های کوتاه
      سعی کنید اطلاعاتی را از کاربر بخواهید که واقعاً مورد نیاز است و از قرار دادن فیلدهای اضافی در فرم ها خودداری نمایید. معمولاً کاربران تمایلی به پر کردن فرم هایی که اطلاعات خیلی شخصی میخواهند، ندارند. چنانچه نیاز به اطلاعات بیشتری راجع به کاربر دارید بعد از ثبت فرم میتوانید از طریق ایمیل آن اطلاعات را درخواست کنید. پس از دریافت اطلاعات اضافه و غیر ضروری خودداری کنید و سعی کنید فیلدهای مشابه در فرم قرار ندهید برای مثال چند فیلد شماره تلفن
      در نهایت
       بعد از پر کردن فرم و ثبت آن توسط کاربر از کاربر تشکر کرده و فیدبک بدهید. ایجاد یک فرم استاندارد و کاربرپسند شانس شما را برای جمع آوری اطلاعات و تبدیل یک بازدید کننده به کاربر دائمی وب سایت را افزایش میدهد.
       
      استفاده از فرم های عمودی
      فرم های عمودی نسبت به فرم های افقی و چند ستونه، کاربرپسندتر هستند به خصوص در فرم های طولانی. بهترین حالت این است که تمامی فیلدها در یک صفحه از بالا تا پایین قرار بگیرند بدون اینکه کاربر نیاز به اسکرول کردن برای دیدن ادامه فرم داشته باشد.
       فرم های افقی تنها در صورتی که فرم خیلی کوتاه باشد مثلا فقط نیاز به وارد کردن ایمیل و رمز عبور باشد میتوانند به کار برده شوند. در غیر این صورت کلا بهتر است فرم را به صورت عمودی طراحی نمایید.
       همچنین فیلدهای فرم باید یک ترتیب منطقی داشته باشند مثلاً بعد از نام همیشه نام خانوادگی را قرار میدهیم و بعد فیلدهای دیگر. برای مثال ترتیب نام، ایمیل، نام خانوادگی یک ترتیب غیرمنطقی میباشد.
      سهولت در خواندن و اسکن کردن فرم
      همانطور که میدانید کاربران در وب سایت ها معمولاً مطالب را اسکن میکنند یعنی نگاه اجمالی به همه مطالب می اندازند تا مطلب مورد نظر خود را پیدا کنند یا تصمیم بگیرند که چه عملیاتی را در سایت انجام خواهند داد. همین مسئله برای فرم ها هم صدق میکند. کاربر با دیدن فرم باید به سرعت متوجه شود که آن فرم چه کاربردی دارد و چه اطلاعاتی میخواهد.
      ویژگی های مورد نیاز برای اینگونه فرم ها عبارتند از:
      • تضاد یا کنتراست: متن ها فرم باید کوتاه و به راحتی قابل خواندن باشند. هرگز از رنگ های مختلف در فرم استفاده نکنید و سعی کنید همان حالت استاندارد و رایج نوشته تیره بر روی زمینه روشن را به کار ببرید.
      • گروه بندی و فاصله گذاری: اطلاعات مشابه را در فرم های طولانی گروه بندی کنید. برای مثال در زمان جمع آوری اطلاعات پرداخت: اطلاعات مربوط به حمل و نقل، آدرس،  کد پستی و ... در یک گروه قرار دهید. فاصله بین برچسب ها و فیلدهای مربوط به آن ها را با دقت قرار دهید تا کاربر به راحتی متوجه شود که کدام برچسب و عنوان متعلق به کدام فیلد میباشد.
      • پایان مشخص: دکمه ثبت یا پایان را به طور مشخص و بزرگ قرار دهید. متن داخل دکمه باید دقیقاً به کاربر بگوید که با فشار دادن آن چه اتفاقی خواهد افتاد مانند کلمه  های ثبت، پرداخت یا مرحله بعد. در صورت انجام عملیات ثبت، حتماً کاربر را از تمام شدن عملیات و ثبت شدن کامل فرم مطلع نمایید.
      قرار دادن برچسب های شناور

        همیشه در مورد اینکه آیا باید از متن های راهنما و کمکی در فیلدهای یک فرم استفاده کرد یا نه بحث های زیادی بوده است. مشکل اصلی استفاده از این متن ها زمانی است که با کلیک کردن بر روی فیلد مورد نظر، متن راهنما همچنان درون فیلد باقی میماند و کاربر برای وارد کردن اطلاعات مجبور به پاک کردن آن میشود.
       اگر نیاز به استفاده از متن و برچسب های راهنما دارید سعی کنید آن ها را به صورت تعاملی و واکنش گرا قرار دهید یعنی با کلیک کردن کاربر برچسب جا بجا شده و به سمت بالا برود. به اینگونه برچسب ها برچسب شناور میگویند. همچنین این حالت حرکت برچسب باعث جلب توجه کاربر و جذابیت هم میشود.
      فرمت گذاری یا ماسک فیلد
      گذاشتن فرمت یا ماسک برای فیلد به این معنی است که در زمان تایپ و وارد کردن اطلاعات توسط کاربر در یک فیلد، آن فیلد به طور خودکار به اطلاعات ورودی کاربر یک فرمت خاص میدهد. برای مثال جدا کردن روز و ماه و سال یا جدا کردن کد منطقه در شماره تلفن و ... به طور خودکار. این کار از بروز خطاهای احتمالی در زمان تایپ جلوگیری کرده و ورود اطلاعات را برای کاربر آسان تر می نماید.
      به مثال زیر توجه نمایید، یک شماره تلفن در فرمت های مختلف:
      • (000) 000-0000
      • 000-000-0000
      •  0000000000
      کاربر میتواند شماره تلفن را به هر 3 مدل بالا وارد کند، چطور باید تشخیص دهد که فرمت درست و مدنظر شما کدام است؟ اینجاست که ماسک فیلد یا همان فرمت گذاری به کمکتان می آید. با استفاده از این ویژگی خود فیلد به طور خودکار کاربر را راهنمایی میکند و کاربر بدون فکر کردن تنها نیاز دارد که شماره را وارد کند. (این کار همچنین باعث راحتی کاربران موبایل میشود چون دیگر نیازی به سوئیچ کردن بین اعداد و نوشته در کیبورد ندارند).
      ایجاد فرم های سازگار با کیبورد
      از آنجایی که نمی دانید کاربر با استفاده از چه دستگاهی اقدام به پر کردن فرم می نماید باید طراحی فرم به گونه ای باشد که چه در موبایل و چه در کامپیوترهای خانگی به راحتی قابل پر کردن باشد. پس با در نظر گرفتن کیبوردهای موجود در دستگاه های مختلف، فیلد های فرم را متناسب با آن ها طراحی نمایید.
      در دسکتاپ، کاربر باید بتواند بدون نیاز به کلیک کردن بر روی هر فیلد، فیلد ها را به ترتیب پر کرده و به طور اتوماتیک با پر کردن فیلد یا فشار دادن دکمه های tabb یا enter ، جلو برود. سایت w3.org مجموعه کاملی از کیبوردها را ارائه کرده است.
      در موبایل، نوع کیبورد را با نوع داده ای که مورد نیاز است هماهنگ تنظیم نمایید. اگر داده ورودی از نوع حروف میباشد، از کیبورد آلفا و برای اعداد از کیبورد  numeric استفاده کنید.
      حالت تشخیص اتوماتیک
      سعی کنید فیلدها را طوری طراحی کنید که در صورت برخورد با کاراکترهای خاص و کلمات مشخص، به کاربر پیشنهاداتی را برای پر کردن فیلد ارائه کنند. درست مانند سیستم جستجوی گوگل که به محض تایپ کردن یک کلمه تعداد زیادی پیشنهاد به کاربر ارائه میکند. مثلاً در فیلد ایمیل به محض تایپ شدن عبارت web@g... ، گزینه web@gmail.com به کاربر ارائه شود.
      مزایای این کار:
      • پر کردن فرم برای کاربر راحتتر میشود به خصوص در موبایل
       • از اشتباهات تایپی کاربر جلوگیری میشود.
      منبع : 7 نکته کاربردی در طراحی فرم های استاندارد
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط p30way

       
       
      مقدمه و معرفی : 
      با سلام خدمت شما همراهان گرامی و علاقه مندان به زبان PHP  با قسمت اول آموزش PHP از سری آموزش های برنامه نویسی در خدمت شما هستم. این آموزش به صورت متنی و ویدیویی در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
      پیش نیاز های این دوره :

      قبل از شروع به یادگیری در نظر داشته باشید که شما بایستی یک دانش مقدماتی از طراحی وب HTML,CSS داشته باشید.
      مقدمه :

      زبان PHP یک زبان اسکریپت نویسی تحت وب می باشد که به سبب سرعت ، قدرت و امنیت بالایی که دارد از محبوبیت زیادی در بین توسعه دهندگان برخوردار می باشد. چنانچه حدود 60 در صد وب سایت های موجود در  سراسر اینترنت توسط PHP ساخته شده اند. PHP آنقدر قدرتمند است که وبسایت های معروفی چون facebook, yahoo, Wikipedia, apple و سیستم های مدیریت محتوای مشهور و قدرتمندی چون joomla, wordpress, drupal یا انجمن هایی مانند vbulletin توسط PHP ساخته و توسعه داده شده اند.

      عبارت PHP  مخفف عبارت PHP Hypertext Preprocessor است .PHP یک زبان open source یا متن باز و یک زبان اسکریپت نویسی سمت سرور است. PHP همیشه رایگان می ماند.
      ساختار PHP کاملا شبیه به زبان C است و یادگیری آن بسیار راحت است.با PHP شما می توانید صفحات ایستا (استاتیک) را به راحتی پویا (داینامیک) کنید، فایل ها را در سرور باز کنید، بخوانید، تغییر یا حذف نمایید، به انواع پایگاه داده ها وصل شوید و داده ها را ذخیره ، بازیابی و ویرایش کنید، و همچنین می توانید cookie ها را ارسال و دریافت نمایید.
       

      یک فایل  PHP با پسوند .php ذخیره و اجرا می شود و می تواند شامل برچسب های HTML ، کدهای جاوااسکریپت و خصوصیت های CSS باشد. نتیجه اجرای کدهای PHP روی server به صورت یک فایل html به سمت کاربر ارسال می شود .
      زبان PHP زبان قدرتمندی است که از سرعت پردازش بالایی نیز برخوردار است و همچنین روی اکثر سیستم عامل ها قابل اجرا است و با وب سرویس هایی چون Apache و IIS سازگار می باشد.
       
      مراحل نصب:

       برای اجرای فایل های php شما نیاز به یک وب سرویس دارید و اگر می خواهید فایل های PHP را روی کامپیوتر خود اجرا کنید می بایست وب سرویس Apache (آپاچی) ، PHP و پایگاه داده MYSQL را به روی کامپیوتر خود نصب کنید.
      شما می توانید هر سه گزینه بالا را به صورت جداگانه نصب کنید. ولی راه حل ساده تر و پرکاربردتر استفاده از نرم افزاهایی ست که به صورت یکجا PHP,Apache , Mysql  را به روی کامپیوتر شما نصب می کند. مشهورترین این نرم افزارها XAMP و WAMP می باشند که در این آموزش ما از XAMP (زمپ) استفاده خواهیم کرد.
       
      نصب XAMP :

      1-  ابتدا آخرین نسخه XAMP را از وبسایت تولید کننده دریافت می کنیم:  (نسخه سازگار با ویندوز خودتان 64  بیتی یا 32 بیتی )
      https://www.apachefriends.org/download.html
      2-  سپس فایل نصب را اجرا می کنیم.
      3-  در صفحه خوش آمدگویی روی گزینه Next کلیک کنید

      4-در این صفحه تیک تمامی موارد را بزنید و روی Next کلیک کنید.

      5-  مسیر نصب را تعیین کنید (معمولا مسیر پیش فرض انتخاب می شود) . بعد از آن رو گزینه Next کلیک کنید.

      6-  این صفحه معرفی Bitnami برای Xampp است. با زدن تیک گزینه Learn more about Bitnami for Xampp می توانید اطلاعات بیشتری را مشاهده فرمایید.
      در این صفحه روی گزینه Next کلیک کنید.

      7-  در این مرحله با انتخاب گزینه Next  فرایند نصب آغاز می گردد.

       
      نکته بسیار مهم:

      پورت آپاچی Xampp در ویندوز پورت 80 را اشغال می کند. اگر نرم افزاری یا سرویسی (مانند IIS یا SQL Server) از قبل این پورت را اشغال کرده باشد شما نمی توانید Xampp را اجرا کنید.
      برای رفع این مشکل می توانید یا سرویس ها یا نرم افزارهایی که پورت 80 را اشغال کرده اند غیرفعال کنید و یا پورت Xampp را به 8080  تغییر دهید.
      بعد از نصب برنامه Xampp را اجرا کنید. هنگامی که برنامه را اجرا کردید صفحه ای به عنوان کنترل پنل Xampp مانند شکل زیر برای شما نمایش داده می شود. شما می توانید برای شروع Apache و Mysql را start کنید.
      آیکن Mysql و Apache بعد از start شدن باید به رنگ سبز تغییر کند. اگر رنگ این دو زرد یا قرمز بود حتما مشکلی در هنگام نصب پیش آمده که مانع اجرای این  موارد شده است .


       
       
       
      شروع نوشتن اولین برنامه PHP:
       

      بسیار خب تا به اینجای کار خوب پیش رفتیم. برای نوشتن و اجرای کدهای PHP به دو ابزار دیگر هم نیاز داریم.
      1-  محیطی برای برنامه نویسی
      2-  نرم افزاری برای اجرا
      در این دوره از آموزش مقدماتی PHP از محیط Notepad ویندوز جهت نوشتن کدهای PHP استفاده می کنیم. محیط های حرفه ای تر با نمای کاربری زیباتری هم وجود دارد. ولی این محیط های حرفه ای را برای شروع به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم. چون با امکاناتی که این نرم افزارها در اختیار شما قرار می دهند عملا قدرت کدنویسی را از شما می گیرند و شما به اصطلاح در کدنویسی تنبل بار می آیید و در آینده برای خطایابی یا توسعه به مشکل بر خواهید خورد. البته در آموزش های سطح حرفه ای حتما از محیط های پیشرفته تری جهت کدنویسی استفاده خواهیم کرد.

      برای اجرای کدی که نوشتیم از مرورگرهای وب استفاده می کنیم که در حال حاضر 2 مرورگر خوب و قدرتمند FireFox و Chrome را پیشنهاد می دهم که هر دوی این مرورگرها رایگان و قدرتمند می باشند.
      خب حالا به محل نصب  Xampp (پیش فرض آدرس C:/Xampp) رفته و پوشه htdocs را بیابید و باز کنید. مشاهده می کنید که تعدادی فایل و پوشه داخل htdocs از قبل وجود دارد.
      پوشه htdocs پوشه ریشه Apache است و تمام فایل های وب را از این پس در این پوشه ذخیره می کنیم.اگر مرورگر خود را باز کنید و عبارت localhost ویا 127.0.0.1 را در نوار آدرس بنویسید و Enter را بزنید صفحه ای مانند زیر برای شما باز خواهد شد. این دقیقا فایل index.php می باشد که داخل پوشه htdocs وجود دارد.
      وقتی localhost را در مرورگر اجرا می کنید در واقع مرورگر به پوشه htdocs رفته و بعد از آن فایل مورد نظر شما را اجرا می کند. مثلا اگر در پوشه htdocs پوشه ای به نام files ایجاد کنید و در رون این پوشه فایلی با نام hello.php را ذخیره کنید، برای اجرای این فایل باید آدرس localhost/files/hello.php را وارد کنید.
       


      نکته: اگر در ادامه localhost و یا در ادامه آدرس پوشه ها چیزی وارد نکنید، به صورت پیشفرض فایل index.php اجرا خواهد شد.
      بسیار خب حالا کلیه محتویات پوشه htdocs را cut کرده و داخل یک فولدری خارج از htdocs منتقل کنید تا بتوانیم خود به کدنویسی بپردازیم.
      در این قسمت نرم افزار notepad را از منوی استارت ویندوز پیدا و اجرا کنید. درون notepad کدهای زیر را با دقت وارد.
      <?php echo "Hello world"; ?> حالا فایل مورد نظر را در مسیر c:/htdocs با نام hellop.php ذخیره کنید.
      نکته: در هنگام ذخیره از لیست save as type  گزینه all files  و از لیست encoding گزینه utf-8 را انتخاب کنید.
      بسیار عالی . حالا مرورگر را باز کرده و آدرس localhost/hello.php را وارد کنید تا فایل مورد نظر اجرا شود.
      اگر تمام مراحل را با دقت انجام داده باشید باید نتیجه مانند شکل زیر باشد.

      بسیار خب ! تا به اینجای کار تمامی نرم افزارها و مقدمات لازم برای شروع کدنویسی به زبان PHP را نصب کردیم.
      در جلسه بعدی رسما کدنویسی را آغاز می کنیم.
      برای این جلسه یک فیلم ویدیویی آماده شده که می توانید از لینک زیر مشاهده کنید.
      ممنون که همراه ما بودید.
      منبع: آموزش PHP - پی سی وی مگ
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون