عمارگراف

ارسال مطلب به وردپرس از فرم php مستقل

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

پیشوند "خیلی مهم" رو انتخاب کردم چون وقتم کمه.منون میشم دوستان راهنمایی کنن.

اول مسائل رو می نویسم طبق معمول :

1-میخوام یه صفحه ایجاد کنم با این آدرس www.mysite.com/sendfile که کاربرا بتونن بیان داخلش و یه فایل آپلود کنن و یه سری توضیحات بنویسن.

2-نمیخوام صفحه ادمین رو ببینن.یعنی کلا میخوام سایت به دور از محیط اصلی وردپرس باشه.واسه همین از صفحه ارسال مطلب وردپرس استفاده نمیکنم.

3-میخوام چندتا متا (meta) مثل نام فایل، تاریخ گرفتن عکس، موضوع(لیست دسته هایی که از قبل ساختم) و ... بهش اضافه کنم.

حالا مشکلات :

1-امکانش هست که یه فرم طراحی کنم با چندتا input و بعدش محتواش رو به دیتابیس وردپرس بفرستم و بعنوان پست در نظر بگیره؟فرم مستقل باشه و توش تگ وردپرس نباشه.یا اینکه تگ ها داخل input باشن و ویرایشگر وردپرس نباشه.

2-راهی هست که بدونِ افزونه بشه ویرایشگر متن وردپرس رو صحیح و سالم توی یه برگه فراخوانی کرد و امکان ارسال و انتشار هم داشته باشه؟

3-ساده ترین راه برای اضافه کردم metabox چیه؟ - آموزش همیار وردپرس رو دیدم.پیچیده و طولانی بود و من وقت کافی ندارم برای اون همه کار.

ممنون

یا علی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

بحث شبیه سازی درج پست به وردپرس از طریق فرم جدا قابل اجراست.. فقط چیزی که هست اینه که با مدیریتشون از داخل پنل اصلی وردپرس ممکنه به مشکل بخورید.

متاباکس هم بهترین آموزش به نظر من همون آموزش همیار وردپرس هست. راه ساده تری فکر نمی کنم داشته باشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از دوستمون که جواب دادن

خوشحال میشم نظر دوستان رو هم بدونم

سلام.

بحث شبیه سازی درج پست به وردپرس از طریق فرم جدا قابل اجراست.. فقط چیزی که هست اینه که با مدیریتشون از داخل پنل اصلی وردپرس ممکنه به مشکل بخورید.

متاباکس هم بهترین آموزش به نظر من همون آموزش همیار وردپرس هست. راه ساده تری فکر نمی کنم داشته باشه.

میشه بیشتر توضیح بدین در مورد ارسال مطلب از فرم مستقل؟مثلا یه مثال بزنید.

حالا برای مدیریتش یه کاری می کنم.

خب برای متاباکس که پیچیده میشه نمیشه جاش از یه چیز دیگه استفاده کرد؟

مثلا ببینید ما یه متن اصلی داریم.یه چکیده داریم.از این چیزا دیگه نداریم که من عنوانشون رو تغییر بدم و بعنوان مثلا "تاریخ گرفتن عکس" استفاده کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای استفاده از توابع وردپرس

wp_insert_post برای ثبت پست

افزودن زمینه add_post_meta

add_meta_box برای ایجاد متاباکس

در انجمن توابع را جستجو کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . شما می تونید توی اسکریپت خودتون مستقلا به پایگاه داده وصل بشید و مطلبتون رو درج کنید. و وردپرس اون رو لود می کنه. من قبلا نرم افزاری با c# نوشتم که چنین کاری می کرد منتها کاربر از توی سیستم خودش نمی تونست به پایگاه داده وصل بشه و به طور مستقیم تغییری ایجاد کنه (چون مدیران هاست دسترسی مستقیم رو به دلایل امنیتی بسته بودن) .

اما در لوکال هاست به درستی کار می داد ، ولی من به خاطر اون ضعف پروژه رو دیگه رها کردم!

برای فراخوانی اون فرم ویرایش مطلب هم می تونید فایل های جاوا رو که مرتبط با این کار هستن از پوشه ی وردپرس فراخوانی کنید و خروجی رو دستی در پایگاه توسط کدهای خودتون ذخیره کنید. (برای این کار طبیعتا لازمه به دستورات پلاگین جی کوئری tinymce اشنا باشید).

شاید این لینک هم به دردتون بخوره.

لیستی کامل از اسکریپت های اینکلود شده در وردپرس

tinymce

نحوه کار هم به این صورت هست که ابتدا مطلب رو بدون داشتن ای دی درج می کنید بعد بایک فراخوانی دیگه مطلب رو از دیتابیس می گیرید و از اون id مطلب رو گیر میارید. ( من این کار رو کرده بودم)

بعدش توی تیبل های دیگه مثلا برای تعیین دسته بندی تاکسونومی اضافه می کنید و غیره...

موفق باشید.

ویرایش شده در توسط parsigroup

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط sanjesh_88
      سلام دوستان
      بنده یک سیستم نظر دهی با php برای وبسایتم نوشتم که id هر نظر را می گیرد id$ ذخیره می کند
      $sql="select * from tblabc where idpost=".intval($_GET['page'])." order by id88 desc"; $stmt=$db->prepare($sql); $stmt->execute(); while($result=$stmt->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){ $id=$result['idsanjesh88']; echo' <div id="nazar"> <div id="nazar_footer"> <div onClick="report1( '.$id.')" id="report">report <img class="mosalas" id="xxx" src="img/login_content_top.png" style="position:absolute; top:4px; right:0px;z-index:2; opacity:0; "> </div><!--report--> </div> </div> حالا می خواهم با دستور onclik اون تصاویری که به نام mosals هست را برا هر پستی که روی آن کلیک می کند (روی دکمه report مربوط به هر پست) اون تصاویر نمایش داده بشود ولی متاسفانه اون تصاویر برای همه ی پست های موجود opacity اش برابر 1 می شود در حالی که بنده می خواهم برای هر پستی که روی آن کلیک می کنیم این فانکشن اجرا بشه.
      <script> function report1(id){ $('.mosalas').animate({opacity:1},700) }; </script> اگر کسی کمک کنه ممنون میشم


    • توسط Zahramz
      سلام خدمت اساتید محترم
      میخوام یه فرم ثبت نام با امکان اتچ کردن فایل به سایتم اضافه کنم. (کاربر یک سری فیلد رو پر کنه و تعدادی فایل رو اتچ کنه، و در نهایت درخواستش رو ارسال کنه برای مدیر سایت که بررسی بشه.)
      اگه افزونه ای یا راهی بهم معرفی کنید ممنون میشم.
    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط Poorya.sh
      درود دوستان بنده در حال کار بر روی یک پروژه OpenSource هستم که به صورت یک cms کتابخانه هستش که ادمین لیستی از کتاب ها و تصویر کاور کتاب رو در اون وارد و کاربران میتونن نظرات خودشون درباره کتاب رو بدن و یا کتاب رو رزرو و بعد با مراجعه حضوری کتاب رو تحویل بگیرند در صورت موجود بودن که تمام این بخش ها رو بدون مشکل ایجاد کردم تنها مشکلی که در حال حاضر مقابل بنده هستش اینکه بعد از آپلود تصویر منتقل نمیشه به پوشته تصاویر و به همین دلیل تصویر نمایش داده نمیشه حدود یک هفته ای میشه که انواع روش ها رو امتحان کردم اما مشکلم حل نشد به عنوان آخرین راه چاره این تاپیک رو ایجاد کردم تا شاید اساتید بتونن کمکمی در حل این مشکل داشته باشند. شما میتونید کل پروژه بنده رو ازین لینک GitHub مشاهده و دریافت کنید و همچنین ورژن آنلاین روند کار قسمت ادمین رو از این لینک مشاهده کنید. (تصویری که میبینید نمایش داده میشه دستی کپی شده تا مشکل واضح تر به نمایش در بیاد.)