Sgwgo

کمک در رفع اشکالت شناخته شده توسط افزونه Theme-Check

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من خواستم اگه ممکن کمککنید که اشکلات قالبم که توسط افزونه

Theme-Check شناخته شده رو رفع کنم

ممنون میشم کمک کنید

مشکل یا یا به قول خودش پیشنهاد

  • RECOMMENDED: TEMPLATEPATH was found in the file index.php. Use get_template_directory() instead.
    Line 5: <?php include TEMPLATEPATH . '/feature-full.php'; ?>
    Line 9: <?php include TEMPLATEPATH . '/feature.php'; ?>
    Line 11: <?php include TEMPLATEPATH . '/latest-video.php'; ?>
    Line 23: <?php include TEMPLATEPATH . '/news_boxes.php'; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و این خطا هم به چه معنی است؟

WARNING WP_DEBUG is not enabled! Please test your theme with debug enabled before you upload!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بخش اول میگه بجای TEMPLATEPATH از تابع get_template_directory استفاده بشه. مثلا:


$tdirectory = get_template_directory();
include $tdirectory . '/feature-full.php';

دومی هم داره میگه قابلیت WP_DEBUG روفعال کنید که برای یکسری خطا ها و اخطارهاست. نحوه فعال کردن هم :

در فایل wp-config.phpکد زیر رو قرار بدید:

define('WP_DEBUG', true);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی عالی بود ممنونم

فقط میتونید منو راهنمایی کنید که چطور این متغییر

$tdirectory = get_template_directory();

بصورت عمومی تعریف کنم که برای هر آدرس نیاز نباشی کوئری فرستاد؟

چون من تو فایل ایندکسم مجبورم 4 بار این متغغیر تعریف کنم و فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه

درست میگم؟

این خطا هم اگه کمک کنید ممنون میشم

RECOMMENDED: get_theme_data found in the file update-notifier.php. Deprecated since version 3.4. Use wp_get_theme() instead.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تعداد استفاده این مهم نیست. چون خودش استاندارد هست. نگران نباشید.

البته میتونید با تعریف بصورت:

global $tdirectory;

و بعد باقی کدها ، این متغییر رو عمومی کنید.

خطای دوم هم مهم نیست. فایل update-notifier.php رو حذف و از پمیج جدید وردپرس این فایل رو دوباره اپلود کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه این دستور به صورت استاتیک کار کرد؟

$tdirectory = get_template_directory();

include $tdirectory . '/feature-full.php';

get_template_directory()

یعنی بجای این آدرس پیش فرض داد؟

ویرایش شده در توسط Sgwgo

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله میتونید دستی هم آدرس رو وارد کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدشو رو میدید ؟ چطور به هر شکلی که بگید نوشتم ولی خطا میدن یا جواب نمیده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

 $tdirectory = get_template_directory();
include ($tdirectory . '/feature-full.php');

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب در حال حاظر من اینکار کردم گفتم استاتیک یعنی از این تابع استفاده نشه واسه آدرس پوشه قالب

get_template_directory();

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی همچین چیزی؟

 $tdirectory = 'link/theme/file/';
include ($tdirectory . 'feature-full.php');

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

قابل اعمال هست اینطوری؟

بنظرم این طور بهتره بهتر نیست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری