M.Javad

سوال در مورد ساخت چند صفحه single.php

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.من میخوام تو سایت وردپرسم چندتا صفحه single.php مجزا با طراحی های مختلف درست کنم.منظورم اینه که مثلا برای دسته بندی گالری وقتی روی ادامه مطلب میزنم بره به صفحه single.php با طراحی مدل گالری و برای دسته بندی اخبار بره به یه صفحه single.php با طراحی ساده...

در کل منظورم اینه که آیا میشه برای هر دسته بندی یه صفحه single.php ساخت؟!میشه برای هر دسته یه فولدر درست کرد و کل فایل هارو اون تو بریزم و کدهای فایل single.php شو دست کاری کنم؟اینطوری میشه به نظرتون؟یا نه فقط کلا برای سایت وردپرس یه single.php بیشتر ندااریم؟

برای مثال این سایت برو ببینید http://www.khatesefid.com/

این قالب جوملاست ولی جالب اینجاست که مثلا برای قسمت گالری http://www.khatesefid.com/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C

یه طراحی جدا انجام شده و وقتی رو هرکدوم کلیک میکنیم یه طوری نشون میده و مثلا برای قسمت محصولات صفحه ادامه مطلبش باز فرق داره

امیدوارم تونسته باشم منظورمو فهمونده باشم.

ممنون میشم کمکم کنید طراحی منم تو همین مایه های این سایته که باید با وردپرس طراحی کنم

هرکسی میتونه کمک کنه خبر بده

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

از تکنیک زیر استفاده کنید :

به هر تعداد که تمایل دارید فایل single ایجاد کنید و سپس آیدی هر دسته را که می خواهید با آن فایل single نمایش داده شود در انتهای فایل وارد کنید :


single-1.php برای مطالب دسته بندی با آیدی 1
single-3.php برای مطالب دسته بندی با آیدی 3
single-6.php برای مطالب دسته بندی با آیدی 6
single-456.php برای مطالب دسته بندی با آیدی 456

حال در فایل single.php اصلی کد زیر را قرار دهید :


<?php post;
if ( in_category('1') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single-1.php'); }
elseif ( in_category('3') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single-3.php'); }
elseif ( in_category('6') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single-6.php'); }
elseif ( in_category('456') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single-456.php'); }
else { include(TEMPLATEPATH . '/single-default.php'); } ?>

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی من همین کار رو کردم و این کد هارو تو فایل single.php قرار دادم


<?php post;
if ( in_category('2') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single-galley.php'); }
elseif ( in_category('3') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single-product.php'); }
elseif ( in_category('4') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single-download.php'); }
elseif ( in_category('5') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single-shop.php'); }
else { include(TEMPLATEPATH . '/single-default.php'); } ?>

و فایل های سینگل دیگه رو هم درست کردم ولی وقتی کدهای لازم رو تو فایل های single دیگه میزارم این اررور رو میده


Warning: include(F:\xampp\htdocs\wordpress/wp-content/themes/grad tem/single-galley.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in F:\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\grad tem\single.php on line 3
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'F:\xampp\htdocs\wordpress/wp-content/themes/grad tem/single-galley.php' for inclusion (include_path='.;F:\xampp\php\PEAR') in F:\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\grad tem\single.php on line 3

تو فایل function نباید کدی بزارم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه نیازی نیست فایل functions.php دستکاری بشه

ارور میگه که شما فایل single-galley.php رو درست نکردید ؟

دقت کنید که عنوان فایل single دقیقا باید همین باشه : single-galley.php

یه مشکل دیگه که الان متوجه شدم آدر فایل single-galley.php شماست که اشتباه لود شده :


F:\xampp\htdocs\wordpress/wp-content/themes/grad tem/single-galley.php

باید اینجوری باشه :


F:/xampp/htdocs/wordpress/wp-content/themes/grad tem/single-galley.php

موفق باشید

ویرایش شده در توسط 8theme
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اون مشکل حل شدد حالا یه مشکل دیگه هست

من مثلا میخوام برای قسمت محصولات وقتی روی دسته محصولات کلیک میکنم بره به اون صفحه ی single که من برای محصولات طراحی کردم ولی اینطوری نیست و فقط هر مطلبی که توی این دسته اضافه میکنم رو نشون میده ولی من میخوام همه ی مطالبی که تو اون دسته گذاشتم با همون طراحی که من نوشتم نشون بده نه تک تک مطالب رو

این آدرس دسته هستش که صفحه اصلی سایت رو نشون میده http://127.0.0.1/wordpress/?cat=2

و اینم آدرس مطلبی هستش که من تو این دسته گذاشتم http://127.0.0.1/wordpress/?p=28 و با همون طراحی نشون میده

البته میدونم که شما نمیتونید ببینید چون لوکال هست ولی گذاشتم که فرقشو ببینید

در صورتی که من میخوام همه مطالبشو تو این صفحه جدید نشون بده مثل این سایت

http://www.khatesefi...cts/edu/konkoor

برای نمایش تمام مطالب یه دسته باید چیکار کنم؟منظورم اینه که وقتی روی دسته کلیک کردم تو یه صفحه جدید مطالبشو نشون بده

ویرایش شده در توسط M.Javad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم شدنیه ، خوشم میاد دقیقا عین یکی از پروژه هاییه که خودم داشتم انجام میدادم چند وقت پیش ...

از روش نام گذاری زیر برای فایلهای category.php استفاده کنید و دقت کنید که اینجا حتما باید آی دی دسته رو وارد کنید :


category-1.php
category-27.php
category-43.php

1 , 27 , 43 آی دی دسته ها هستن ، برای هر دسته قالب دلخواهتون رو ایجاد کنید

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان فهمیدم که باید فایل archive.php رو میساختم.حالا میشه دقیقا همون شرط هایی که برای فایل single.php گذاشتیم برای archive.php هم بزاریم؟که مطالب رو با طراحی های خاصی نشون بدن؟!!!!

آها ممنون درست شد

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان فهمیدم که باید فایل archive.php رو میساختم.حالا میشه دقیقا همون شرط هایی که برای فایل single.php گذاشتیم برای archive.php هم بزاریم؟که مطالب رو با طراحی های خاصی نشون بدن؟!!!!

آها ممنون درست شد

مرسی

آرشیو برای چند مطلب هست

از تابع in_category میتوانید در حلقه استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال دیگه.الان من مثلا برای دسته محصولات یه فایل category با شماره همون دسته درست کردم حالا میخوام زیر دسته های این دسته هم همون قالب فایل دسته مادر رو داشته باشنآیا باید برای هرکدومشون یه فایل بسازم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه سوال دیگه.الان من مثلا برای دسته محصولات یه فایل category با شماره همون دسته درست کردم حالا میخوام زیر دسته های این دسته هم همون قالب فایل دسته مادر رو داشته باشنآیا باید برای هرکدومشون یه فایل بسازم؟

خب میتونید موقع انتخاب دسته ها علاوه بر زیردسته ها،دسته ی مادر رو هم انتحاب کنید!

ویرایش شده در توسط Milad123
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

من برای اینکه دسته های یه دسته اصلی قالب همون صفحه رو بگیرن اونارو زیر مجموعه دسته اصلی قرار دادم ولی قالب اوت دسته اصلی براشون پیاده نمیشه

چیکار کنم که قالب دسته مثلا category-6 توی زیرمجموعه هاشم پیاده بشه؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا راهنماییم کنید.الان مشکل من اینه که تمام زیر مجموعه های یک دسته خاص قالب اون دسته خاص رو ندارند و من لازمه که قالب دسته مادر رو به اینا هم بدم ولی نه بصورت دستی که بخوام واسه هر دسته یه فایل درست کنم.میخوام به صورت داینامیک هر دسته ای که زیرمجموعه دسته خاص شد همون قالب رو داشته باشه

ویرایش شده در توسط M.Javad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری