Mehr@n

مشكل ذخيره نكردن تغييرات از وردپرس

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشيد

من هنوز جواب سوال قبليم و نگرفتم كه اين مشكلم همزمان با اون دارم

وردپرس دو تا سايت من هردو مشكل داره دقيق نميدونم از كجا

وقتی ميرم تو كد نويسی های قالب و ميخوام ويرايش كنم و بعد ذخيره رو ميزنم ميره توی سايت اصلی رو ارور 404 ميده

ممنون ميشم راهنمایی كنيد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان خسته نباشيد

من هنوز جواب سوال قبليم و نگرفتم كه اين مشكلم همزمان با اون دارم

وردپرس دو تا سايت من هردو مشكل داره دقيق نميدونم از كجا

وقتی ميرم تو كد نويسی های قالب و ميخوام ويرايش كنم و بعد ذخيره رو ميزنم ميره توی سايت اصلی رو ارور 404 ميده

ممنون ميشم راهنمایی كنيد

از چه قالبی استفاده میکنید ؟ اسم قالب یا آدرس آنلاین رو بفرمائید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کنید دسترسی پوشه های قالبتون 666 باشه و دسترسی فایل های داخل پوشه قالب 725 یا بالاتر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه قالبی استفاده میکنید ؟ اسم قالب یا آدرس آنلاین رو بفرمائید

قالب اختصاصی

www.Music98ia.com

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث در مورد قالبهای اختصاصی در انجمن ممنوعه با طراح قالب تماس بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید