• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
lawgostar

متحرک کردن

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

توی سایت زیر یه تا متن هست که با رنگ قرمز مشخص شده است من میخاهم این متن ها از پائین به بالا حرکت کنه چرخشی . چندتا کد قرار دادم اما نشد لطفا کدش را بدهید .

http://www.irandampezeshk.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<marquee direction="up" scrolldelay="180" scrollamount="2" >
مطالبی که می خواهید حرکت کنند
</marquee>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مشکلی هست اونم اینه که از پائین کادر کرمی رنگه شروع نمیکنه و به کادر سفید پائینی اضافه میکنه و از اونجا میاد بالا من میخام فقط توی کادر کرمی باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<marquee direction="up" scrolldelay="180" scrollamount="2" style="height:90px;" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()">
مطالبی که می خواهید حرکت کنند
</marquee>

1. عدد 90px را کم و زیاد کنید تا مقدار دلخواه

2. چون می دونستم به زودی می پرسید کدی اضافه کردم که وقتی با موس می روید روی کادر بایستد و وقتی خارج می شوید به حرکت ادامه دهد

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده توی قالبم سه تا از این متن ها کنار هم بود و اگر برای هر سه تاشون این کد را واسه متجرک سازی بزارم فقط یکی متحرک میشه و اون دوتا قالب را به هم میریزند اگر میشه درست کرد بگید چه طوری و اگر نمیشه تا یه کد بزارم که مثل بقیه سایت ها یه نوار متحرک از چپ به راست بیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حالت کلی تگ marquee از رده خارج محسوب میشه و باید یواش یاوش کنار بره.

شاید بهتر باشه از جاوااسکریپت برای جایگزینش استفاده کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب برای متحرک سازی یکیشون هم خواسته بودید

همونطور که مرتضی گرامی گفت این تگ دیگه کار آمدی لازم رو نداره و برای سه تا مورد بهتره از jquery استفاده کنید و فکر نکنم کدی به شکلی که شما خواستید به راحتی در کدهای رایگان پیدا شه مگر اینکه کسی براتون بنویسه یا خودتون به کتابخانه جی کوئری اشراف داشته باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان کدی نیست که من بتونم فقط یه متن افقی را متحرک کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همون کد direction="up" را یا حذف کن یا بجای Up بنویس right در ضمن می تونی به هر کدوم یک آی دی بدی تا قاطی نکنند


<marquee id="m1" ...>...</marquee>
<marquee id="m2" ...>...</marquee>
<marquee id="m3" ...>...</marquee>
<marquee id="m4" ...>...</marquee>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من گذاشتم درست شد قبلا هم زده بودم درست بود اما منظورم این بود که از سمت چپ بیاد کامل بره سمت راست الان فقط تی یه سایزی بیشتر عبور نمیکنه یعنی کامل از صفحه رد نمیشه

فکر کنم باید استایل را تغییر بدهم کد را میزارم ببین باید چیشا اضافه کنم


#topbar .columns {
width: 32%;
float: left;
direction : rtl;
padding: 3px;
margin: 1px;
color:#B22222;
}
.columns .by {
font-weight: bold;
}
#topbar .columns p {
line-height: 16px;
padding: 10px;
}

اینم ادرس سایت

http://www.irandampezeshk.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لایه ی خود marquee به چپ و راست float نباید بشه مقدار width به درصد نباید باشه و لایه اش display:block نباید باشه و overflow هم نباید بهش نسبت داد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اصلاحی را بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلاحیه چی؟

من که نمی تونم کدههای شما رو به هم بریزم الان توی کدها تغییر بدید کل سایتتون دگرگون می شه شما یا باید برید سراغ جاوا اسکریپت و jquery یا باید قید یک سری تنظیمات رو بزنید

این را ببینید اگر می توانید اجرایش کنید خیلی سده و عالیست

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex2/crosstick.htm

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلاحیه چی؟

من که نمی تونم کدههای شما رو به هم بریزم الان توی کدها تغییر بدید کل سایتتون دگرگون می شه شما یا باید برید سراغ جاوا اسکریپت و jquery یا باید قید یک سری تنظیمات رو بزنید

این را ببینید اگر می توانید اجرایش کنید خیلی سده و عالیست

http://www.dynamicdr...2/crosstick.htm

اقا رفتم تو همین ادرسه ... اگه بخام مثل اون دمو دومیه داشته باشم کد رو باید چطوری تغیرش بدم ؟

راستی میتونید فایل استایلش رو یکم درت کنید متن قشنگ تر شه ؟! :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدهای داده شده رو در بخش مناسب و گفته شده قرار بدید.

کد دوم که این هست:

new pausescroller(pausecontent2, "pscroller2", "someclass", 2000)

همون چیزی هست که شما میخوای.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری