• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
lawgostar

متحرک کردن

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

توی سایت زیر یه تا متن هست که با رنگ قرمز مشخص شده است من میخاهم این متن ها از پائین به بالا حرکت کنه چرخشی . چندتا کد قرار دادم اما نشد لطفا کدش را بدهید .

http://www.irandampezeshk.ir/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<marquee direction="up" scrolldelay="180" scrollamount="2" >
مطالبی که می خواهید حرکت کنند
</marquee>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه مشکلی هست اونم اینه که از پائین کادر کرمی رنگه شروع نمیکنه و به کادر سفید پائینی اضافه میکنه و از اونجا میاد بالا من میخام فقط توی کادر کرمی باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<marquee direction="up" scrolldelay="180" scrollamount="2" style="height:90px;" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()">
مطالبی که می خواهید حرکت کنند
</marquee>

1. عدد 90px را کم و زیاد کنید تا مقدار دلخواه

2. چون می دونستم به زودی می پرسید کدی اضافه کردم که وقتی با موس می روید روی کادر بایستد و وقتی خارج می شوید به حرکت ادامه دهد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بنده توی قالبم سه تا از این متن ها کنار هم بود و اگر برای هر سه تاشون این کد را واسه متجرک سازی بزارم فقط یکی متحرک میشه و اون دوتا قالب را به هم میریزند اگر میشه درست کرد بگید چه طوری و اگر نمیشه تا یه کد بزارم که مثل بقیه سایت ها یه نوار متحرک از چپ به راست بیاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در حالت کلی تگ marquee از رده خارج محسوب میشه و باید یواش یاوش کنار بره.

شاید بهتر باشه از جاوااسکریپت برای جایگزینش استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب برای متحرک سازی یکیشون هم خواسته بودید

همونطور که مرتضی گرامی گفت این تگ دیگه کار آمدی لازم رو نداره و برای سه تا مورد بهتره از jquery استفاده کنید و فکر نکنم کدی به شکلی که شما خواستید به راحتی در کدهای رایگان پیدا شه مگر اینکه کسی براتون بنویسه یا خودتون به کتابخانه جی کوئری اشراف داشته باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان کدی نیست که من بتونم فقط یه متن افقی را متحرک کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی همون کد direction="up" را یا حذف کن یا بجای Up بنویس right در ضمن می تونی به هر کدوم یک آی دی بدی تا قاطی نکنند


<marquee id="m1" ...>...</marquee>
<marquee id="m2" ...>...</marquee>
<marquee id="m3" ...>...</marquee>
<marquee id="m4" ...>...</marquee>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من گذاشتم درست شد قبلا هم زده بودم درست بود اما منظورم این بود که از سمت چپ بیاد کامل بره سمت راست الان فقط تی یه سایزی بیشتر عبور نمیکنه یعنی کامل از صفحه رد نمیشه

فکر کنم باید استایل را تغییر بدهم کد را میزارم ببین باید چیشا اضافه کنم


#topbar .columns {
width: 32%;
float: left;
direction : rtl;
padding: 3px;
margin: 1px;
color:#B22222;
}
.columns .by {
font-weight: bold;
}
#topbar .columns p {
line-height: 16px;
padding: 10px;
}

اینم ادرس سایت

http://www.irandampezeshk.ir/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لایه ی خود marquee به چپ و راست float نباید بشه مقدار width به درصد نباید باشه و لایه اش display:block نباید باشه و overflow هم نباید بهش نسبت داد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه اصلاحی را بزارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اصلاحیه چی؟

من که نمی تونم کدههای شما رو به هم بریزم الان توی کدها تغییر بدید کل سایتتون دگرگون می شه شما یا باید برید سراغ جاوا اسکریپت و jquery یا باید قید یک سری تنظیمات رو بزنید

این را ببینید اگر می توانید اجرایش کنید خیلی سده و عالیست

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex2/crosstick.htm

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اصلاحیه چی؟

من که نمی تونم کدههای شما رو به هم بریزم الان توی کدها تغییر بدید کل سایتتون دگرگون می شه شما یا باید برید سراغ جاوا اسکریپت و jquery یا باید قید یک سری تنظیمات رو بزنید

این را ببینید اگر می توانید اجرایش کنید خیلی سده و عالیست

http://www.dynamicdr...2/crosstick.htm

اقا رفتم تو همین ادرسه ... اگه بخام مثل اون دمو دومیه داشته باشم کد رو باید چطوری تغیرش بدم ؟

راستی میتونید فایل استایلش رو یکم درت کنید متن قشنگ تر شه ؟! :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما کدهای داده شده رو در بخش مناسب و گفته شده قرار بدید.

کد دوم که این هست:

new pausescroller(pausecontent2, "pscroller2", "someclass", 2000)

همون چیزی هست که شما میخوای.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری