Milad123

مشکل جاوا اسکریپت در قالب!

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

من توی فوتر سایتم کدهای پلیر آهنگ گذاشتم و با استایل دهی این کدها رو توی ادامه مطلب فراخوانی کردم. الان مشکل اینه که هرکاری میکنم پخش اتوماتیک رو غیرفعال کنم غیرفعال نمیشه!!

یعنی تا وارد یه مطلب میشی آهنگ شروع میکنه به پخش شدن و همچنین یه پلیر هم توی صفحه اصلی سایت دارم که اونم اتوماتیک پخش میشه!! در صورتنیکه پخش اتوماتیک رو روی False قرار دادم بازهم اتوماتیک پخش میشه!!!

ببینید این کدهای پلیر که داخل فوتره (در ادامه مطلب پست ها فراخوانی میشه) :


<script type="text/javascript">
/*
For Edit This File Please Read Documentation
*/
var myPlaylist = [
{
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

mp3:'<?php if( $my_meta = get_post_meta($post->ID,'_my_meta',TRUE)){echo $my_meta['download128'];} else{ if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) ;} ?>',
oga:'<?php if( $my_meta = get_post_meta($post->ID,'_my_meta',TRUE)){echo $my_meta['download128'];} else{ if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) ;} ?>',
title:'نترس',
artist:'Reza Sadeghi',
price:'19.99',
duration:'',
cover:''
<?php endwhile; ?><?php endif; ?>
}
];
jQuery(document).ready(function ($) {
$('.music-single').ttwMusicPlayer(myPlaylist, {
currencySymbol:'$',
buyText:'BY',
tracksToShow:3,
ratingCallback:function(index, playlistItem, rating){
//some logic to process the rating, perhaps through an ajax call
},
jPlayer:{
swfPath:'../../../www.jplayer.org/2.1.0/js'
},
autoPlay:true
});
});
</script>

اینم پلیریه که داخل صفحه اصلی سایت استفاده میشه :


<script type="text/javascript">
var myPlaylist = [

{

mp3:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music1'); ?>',
oga:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music1'); ?>',
title:'<?php echo get_option('sample_image_upload_onvan1'); ?>',
artist:'<?php echo get_option('sample_image_upload_khannande1'); ?>',
rating:5,
price:'17',
duration:'<?php echo get_option('sample_image_upload_zaman1'); ?>',
cover:'<?php echo get_option('sample_image_upload_pic1'); ?>'
},
{

mp3:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music2'); ?>',
oga:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music2'); ?>',
title:'<?php echo get_option('sample_image_upload_onvan2'); ?>',
artist:'<?php echo get_option('sample_image_upload_khannande2'); ?>',
rating:5,
price:'17',
duration:'<?php echo get_option('sample_image_upload_zaman2'); ?>',
cover:'<?php echo get_option('sample_image_upload_pic2'); ?>'
},
{

mp3:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music3'); ?>',
oga:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music3'); ?>',
title:'<?php echo get_option('sample_image_upload_onvan3'); ?>',
artist:'<?php echo get_option('sample_image_upload_khannande3'); ?>',
rating:5,
price:'17',
duration:'<?php echo get_option('sample_image_upload_zaman3'); ?>',
cover:'<?php echo get_option('sample_image_upload_pic3'); ?>'
}
];
jQuery(document).ready(function ($) {
$('.music-player-list').ttwMusicPlayer(myPlaylist, {
currencySymbol:'$',
buyText:'BUY',
tracksToShow:3,
ratingCallback:function(index, playlistItem, rating){
//some logic to process the rating, perhaps through an ajax call
},
jPlayer:{
swfPath:'http://www.jplayer.org/2.1.0/js'
},
autoPlay:false
});
});
</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدهاتون


autoPlay:true

را


autoPlay:false

کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدهاتون


autoPlay:true

را


autoPlay:false

کنید

جفتشون به همین صورته ایمان جان اون کد اولی رو که گذاشتمم autoplay رو false کرده بودم از قبل ولی بازم اتوماتیک پخش میشه!!

کنترل F5 هم زدم مشکل حل نشد! :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لازم به ذکره که پلیر با مرورگر فایرفاکس مشکل داره ولی توی کروم درست کار میکنه!!

مشکل چیه؟! چطوری باید با فایرفاکس هم درست کار کنه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در بخش کنسول ابزار وب فایرفاکس بررسی کنید خطا دارد یا نه

کد را به صورت دستی قرار دهید ببینید صدا به صورت خوکار پخش میشود یا نه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن پلیرتون تحت html5 است اگر قالبتون html4 است باید به html5 ارتقا بدید و الا باید در همه نمایشگر ها یکدست نشون داده بشه

توضیحات پلیر را در سایتش بخوانید

http://www.jplayer.org/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تابع هم توی سایتش معرفی شده می تونید تست کنید جواب می ده یا خیر


jPlayer("pause")

http://www.jplayer.org/latest/developer-guide/#jPlayer-pause

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این تابع هم توی سایتش معرفی شده می تونید تست کنید جواب می ده یا خیر


jPlayer("pause")

http://www.jplayer.o.../#jPlayer-pause

ممنون این توابع رو وقتی قرار میدم کلا پلیر محو میشه دیگه نمایش داده نمیشه :D

در بخش کنسول ابزار وب فایرفاکس بررسی کنید خطا دارد یا نه

کد را به صورت دستی قرار دهید ببینید صدا به صورت خوکار پخش میشود یا نه

میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید؟! کجا هست این کنسول ابزار وب فایرفاکس؟!

لازم به ذکره که من با 3 تا موزیلا توی سه تا سیستم مختلف تست کردم همین مشکل ست ولی توی کروم پخش میشه!!

یعنی توی موزیلا که اصلا پخش نمیشه توی کرومم اتوماتیک پخش میشه در صورتیکه نمیخوام اینطور باشه!

ویرایش شده در توسط Milad123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید؟! کجا هست این کنسول ابزار وب فایرفاکس؟!

در فایرباگ تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری