• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
Milad123

مشکل جاوا اسکریپت در قالب!

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

من توی فوتر سایتم کدهای پلیر آهنگ گذاشتم و با استایل دهی این کدها رو توی ادامه مطلب فراخوانی کردم. الان مشکل اینه که هرکاری میکنم پخش اتوماتیک رو غیرفعال کنم غیرفعال نمیشه!!

یعنی تا وارد یه مطلب میشی آهنگ شروع میکنه به پخش شدن و همچنین یه پلیر هم توی صفحه اصلی سایت دارم که اونم اتوماتیک پخش میشه!! در صورتنیکه پخش اتوماتیک رو روی False قرار دادم بازهم اتوماتیک پخش میشه!!!

ببینید این کدهای پلیر که داخل فوتره (در ادامه مطلب پست ها فراخوانی میشه) :


<script type="text/javascript">
/*
For Edit This File Please Read Documentation
*/
var myPlaylist = [
{
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

mp3:'<?php if( $my_meta = get_post_meta($post->ID,'_my_meta',TRUE)){echo $my_meta['download128'];} else{ if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) ;} ?>',
oga:'<?php if( $my_meta = get_post_meta($post->ID,'_my_meta',TRUE)){echo $my_meta['download128'];} else{ if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) ;} ?>',
title:'نترس',
artist:'Reza Sadeghi',
price:'19.99',
duration:'',
cover:''
<?php endwhile; ?><?php endif; ?>
}
];
jQuery(document).ready(function ($) {
$('.music-single').ttwMusicPlayer(myPlaylist, {
currencySymbol:'$',
buyText:'BY',
tracksToShow:3,
ratingCallback:function(index, playlistItem, rating){
//some logic to process the rating, perhaps through an ajax call
},
jPlayer:{
swfPath:'../../../www.jplayer.org/2.1.0/js'
},
autoPlay:true
});
});
</script>

اینم پلیریه که داخل صفحه اصلی سایت استفاده میشه :


<script type="text/javascript">
var myPlaylist = [

{

mp3:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music1'); ?>',
oga:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music1'); ?>',
title:'<?php echo get_option('sample_image_upload_onvan1'); ?>',
artist:'<?php echo get_option('sample_image_upload_khannande1'); ?>',
rating:5,
price:'17',
duration:'<?php echo get_option('sample_image_upload_zaman1'); ?>',
cover:'<?php echo get_option('sample_image_upload_pic1'); ?>'
},
{

mp3:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music2'); ?>',
oga:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music2'); ?>',
title:'<?php echo get_option('sample_image_upload_onvan2'); ?>',
artist:'<?php echo get_option('sample_image_upload_khannande2'); ?>',
rating:5,
price:'17',
duration:'<?php echo get_option('sample_image_upload_zaman2'); ?>',
cover:'<?php echo get_option('sample_image_upload_pic2'); ?>'
},
{

mp3:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music3'); ?>',
oga:'<?php echo get_option('sample_image_upload_music3'); ?>',
title:'<?php echo get_option('sample_image_upload_onvan3'); ?>',
artist:'<?php echo get_option('sample_image_upload_khannande3'); ?>',
rating:5,
price:'17',
duration:'<?php echo get_option('sample_image_upload_zaman3'); ?>',
cover:'<?php echo get_option('sample_image_upload_pic3'); ?>'
}
];
jQuery(document).ready(function ($) {
$('.music-player-list').ttwMusicPlayer(myPlaylist, {
currencySymbol:'$',
buyText:'BUY',
tracksToShow:3,
ratingCallback:function(index, playlistItem, rating){
//some logic to process the rating, perhaps through an ajax call
},
jPlayer:{
swfPath:'http://www.jplayer.org/2.1.0/js'
},
autoPlay:false
});
});
</script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در کدهاتون


autoPlay:true

را


autoPlay:false

کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در کدهاتون


autoPlay:true

را


autoPlay:false

کنید

جفتشون به همین صورته ایمان جان اون کد اولی رو که گذاشتمم autoplay رو false کرده بودم از قبل ولی بازم اتوماتیک پخش میشه!!

کنترل F5 هم زدم مشکل حل نشد! :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لازم به ذکره که پلیر با مرورگر فایرفاکس مشکل داره ولی توی کروم درست کار میکنه!!

مشکل چیه؟! چطوری باید با فایرفاکس هم درست کار کنه؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در بخش کنسول ابزار وب فایرفاکس بررسی کنید خطا دارد یا نه

کد را به صورت دستی قرار دهید ببینید صدا به صورت خوکار پخش میشود یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ضمن پلیرتون تحت html5 است اگر قالبتون html4 است باید به html5 ارتقا بدید و الا باید در همه نمایشگر ها یکدست نشون داده بشه

توضیحات پلیر را در سایتش بخوانید

http://www.jplayer.org/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این تابع هم توی سایتش معرفی شده می تونید تست کنید جواب می ده یا خیر


jPlayer("pause")

http://www.jplayer.org/latest/developer-guide/#jPlayer-pause

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این تابع هم توی سایتش معرفی شده می تونید تست کنید جواب می ده یا خیر


jPlayer("pause")

http://www.jplayer.o.../#jPlayer-pause

ممنون این توابع رو وقتی قرار میدم کلا پلیر محو میشه دیگه نمایش داده نمیشه :D

در بخش کنسول ابزار وب فایرفاکس بررسی کنید خطا دارد یا نه

کد را به صورت دستی قرار دهید ببینید صدا به صورت خوکار پخش میشود یا نه

میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید؟! کجا هست این کنسول ابزار وب فایرفاکس؟!

لازم به ذکره که من با 3 تا موزیلا توی سه تا سیستم مختلف تست کردم همین مشکل ست ولی توی کروم پخش میشه!!

یعنی توی موزیلا که اصلا پخش نمیشه توی کرومم اتوماتیک پخش میشه در صورتیکه نمیخوام اینطور باشه!

ویرایش شده در توسط Milad123

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید؟! کجا هست این کنسول ابزار وب فایرفاکس؟!

در فایرباگ تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری