عمارگراف

مشکل نمایش دادن صفحه اصلی به جای برگه

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

ببخشید سوالاتم زیاد شده!

یه مشکل جدید دارم.یه برگه ساختم و توش از shortcode استفاده کردم.از این پلاگین استفاده کردم : Profile Builder و این کد رو گذاشتم داخل برگه : [wppb-register]

حالا وقتی "نمایش برگه" رو میزنم و وارد درس برگه میشم ، صفحه اصلی رو نشون میده.یعنی آدرس بار مرورگر آدرس برگه رو نشون میده اما محتوای صفحه اصلیِ.

چیکارش کنم؟

اینم بگم که قالب هنوز ناقصه.ممکنه مشکل از این باشه که فایل page.php رو درست نکردم؟

خودتون ببینید :

http://yadfile.ir/register

یا علی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله . باید فایل page.php رو بسازید . یک ساختار نمونه :


<?php get_header(); ?>
<main>
<div class="row"><div id="content" class="col-md-8">

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<article class="post">
<header class="entry-header">
<div class="entry-image">
<?php the_post_thumbnail('single-post'); ?> </div>

<h1 class="entry-title" itemprop="name"><?php the_title(); ?></h1>

</header>
<div class="entry-content" itemprop="reviewBody">


<p>
<?php the_content(__('')); ?>
</p>

</div>

</article>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>


</div>


<?php get_sidebar( 'single' ); ?>
</div>
</main>
</div>
<?php get_footer(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله . باید فایل page.php رو بسازید . یک ساختار نمونه :


<?php get_header(); ?>
<main>
<div class="row"><div id="content" class="col-md-8">

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<article class="post">
<header class="entry-header">
<div class="entry-image">
<?php the_post_thumbnail('single-post'); ?> </div>

<h1 class="entry-title" itemprop="name"><?php the_title(); ?></h1>

</header>
<div class="entry-content" itemprop="reviewBody">


<p>
<?php the_content(__('')); ?>
</p>

</div>

</article>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>


</div>


<?php get_sidebar( 'single' ); ?>
</div>
</main>
</div>
<?php get_footer(); ?>

ممنون از جوابتون

حالا برای اجرای کدها چیکار کنم؟

shortcode ها اجرا نمیشن.فقط نمایش داده میشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پوسته پیشفرض تست کنید . بازم مشکل هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پوسته پیشفرض تست کنید . بازم مشکل هست؟

خیر.با پوسته پیشفرض هم کار نمیکنه

با پوسته قبلی خودم که درست کرده بودم کار میکرد.اما هرچی میبینم فرقی بین پوسته ها نیست.خودمم موندم

هیچ راه دیگه ای نیست که کارهای این افزونه رو بدون شُرت کُد انجام بدم؟

این کارها : صفحه ارسال مطلب - صفحه ویرایش مطلب - صفحه پروفایل و ویرایش پروفایل

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع افزونه رو به صورت مستفیم فراخوانی کنید

مانند

تابع add_shortcode در افزونه را بررسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع افزونه رو به صورت مستفیم فراخوانی کنید

مانند

http://forum.wp-pars...لب/#entry134346

تابع add_shortcode در افزونه را بررسی کنید

سعی کردم اما از بس فایل های افزونه زیاده و پیچیده است نمیتونم.بلد نیستم بیشتر از این.وقتم هم کمه

من میرم بخوابم.بتونی کمک کنی عالی میشه

بعد از نماز صبح میام که یه کاریش بکنم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrhhasani
      سلام و درود
      من وب سایتم رو در لوکال اجرا کردم اما بنا به دلایلی مشکلاتی برای xampp پیش آمد ک دیگر هیچ جوره نمیتوانم وب سایت رو در لوکال باز و مشاهده کنم.
      حالا به این نیاز دارم ک متن ها و توضیحاتم رو که دربرگه اصلی وردپرس نوشته ام رو پیدا کنم و در جای دیگر استفاده کنم...
      خیلی محتاج جوابش هستم.
      ممنونم
    • توسط sharis_s
      سلام
      من یک وبسایت داخلی با استفاده از wamp راه انداختم و روش وردپرس نصب کردم
      می خواهم از قسمت منو، به برخی از فولدرهای سرور دسترسی داشته باشم.
      یعنی وقتی روی گزینه ای که توی منو هست کلیک می کنی، یه فولد از سرورم باز بشه
      از قسمت نمایش => فهرست ها گزینه پیوند دلخواه رو امتحان کردم. ولی هیچ لینکی UNC به خودش نمی گیره
      حالت های زیر رو هم امتحان کردم
      file://///servername/foldername
      file:///servername/foldername
      file://servername/foldername
      از افزونه page links to  هم استفاده کردم ولی فرقی نداشت.
       
      با استفاده از فرمت آدرس file://///servername/foldername/text.txt می تونم از داخل یه متن فایل ها رو باز کنم ولی خود فولد باز نمی شه.
      و این که می خواهم خود منو لینک داشته باشه نه یه متن توی نوشته.
      از IE هم استفاده شده و در قسمت Comparability و  Security نیز اضافه شده و هیچ فرقی نداشت.
       
    • توسط optimus
      با سلام خدمت دوستان
      بنده یک قالب خریداری کردم و روی ورد پرس نصب کردم
      چون تازه کار هستم خیلی نحوه کار با ورد پرس رو بلد نیستم
      میخواستم بدونم صفحه اصلی سایت رو چطور میشه نوشته هاش رو ویرایش کرد
      منظور همون توضیحاتی که اول سایت گفته
      با تشکر
    • توسط miohmah
      سلام!
      یک سوال داشتم. من برای قالبم می خواهم صفحه اصلی به صورت شرکتی درست کنم و در یک بخشی از اون، آخرین مطالب منتشر شده رو (مثلا 4 تا) قراربدم.
      حالا میخوام کسی که دوست داره بقیه مطالب تازه منتشر شده رو ببینه، با کلیک روی یه لینک، بره توی صفحه ای که به شکل category درست کردم اما موضوعش درهمه؛ یعنی آخرین مطالب منتشر شده رو نشون میده.
      واسه این باید چیکار کرد؟
      اگر صفحه جدا بسازم و داخل وردپرس نمای اصلی رو روی اون قرار بدم، درواقع اون تک صفحه حکم index رو پیدا می کنه و من بخوام مطالب تازه منتشر شده بیشتری رو ببینم، داخل نیست، مگر با استفاده از شماره صفحات که خیلی جالب نمیشه (صفحه اصلی رو همونطور که گفتم به صورت شرکتی ساختم)
    • توسط sajadszm
      با سلام!
      تقاضا دارم نحوه ی کار با  شرت کات وب سایت  taknod.com را توضیح دهید!