4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

چند وقتی هست در تلاش برای درست کردن یک اسکریپت ارسال و دریافت پیام هستیم

می خواستم بدونم بهترین روش برای ذخیره پیام ها بنظر اساتید چی هست

خودم به نظرم 3 راه داریم

1- ذخیره به صورت فیلد فیلد در دیتابیس

2- ذخیره به صورت آرایه چند بعدی در یک فیلد

3- ذخیره در یک فایل تکتس یا یک فایل خروجی

هرکدوم از این روش هایی که به ذهنم رسید و خوب هست مزیت های خودشو داره میخواستم بدونم به نظرشون یک کدومش بهتره دو چطوری ما عملی کنیم

و این که معمولا در چت روم ها یا سایت های مسنجر از چه روشی استفاده میشه مثل فیس بوک یا تلگرام یا ...

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بهترین روش، مشی پایگاهی هست. ذخیره اطلاعات در دیتابیس. داخل آرایه که اطلاعات ماندگاری نداره. مشکلات فایل هم که خیلی زیاده.. خودتون بهتر می دونید.

چت روم ها معمولا با jquey تکنیک ajax رو پیاده سازی می کنند. از طریق jquey اطلاعات رو post و سپس در دیتابیس ثبت می کنن یا برعکس از دیتابیس می خونن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز. به نظر بنده بهترین روش ، ذخیره اطلاعات به صورت فیلد فیلد در دیتابیس یعنی همون روش اول هستش.

اما از اونجایی که سیستم های ارسال و دریافت پیام ، مثل سیستم های پشتیبانی و یا چت روم ها و... ، بعد از یه مدت یک سری از اطلاعاتشون بلااستفاده می مونه ، بهتره با اسکریپتی (که توسط cron jobs یا به صورت دستی اجرا بشه )، داده ها و رکورد های قدیمی تر از یه بازه زمانی مثلا یه هفته ، یه ماه و... رو پاک سازی کنید تا در مصرف منابع هم ضرر نکرده باشید :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لازم نیست مستقیم داده ها ذخیره بشه. می تونید با view ها کار کنید. اطلاعات نهایی رو ثبت کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید