نمایش کسی که امتیاز داده است

  1. bgrtradingco

    bgrtradingco

  2. هادی خسروجردی

    هادی خسروجردی

  • مطالب مشابه

    • توسط foojiteam
      با سلام چند وقتی هست دنبال یه افزونه برا یارسال اتوماتیک پست های سایت بعد از انتشار به شبکه های اجتماعی هستم آدرس سایتم https://www.fooji.ir هستش 
      لطفا راهنماییم کنید ممنون
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط PejmanDesigner
      با عرض سلام و خسته نباشید .
      من این تاپیک رو جای دیگه مطرح کردم ولی پاسخی نشدنیدم .
      مجبور به زدن موضوع جدید شدم .
      بنا به مشکلی ک داشتم از یکی از استادان ساین یک پلاگین دریافت کردم .. برای نصب اون پلاگین نیاز به PHP بالاتر داشتم ک مجبور شدم wamp رو پاک کنم و جدیدترشو نصب کنم . قبل از پاک کردن از پوشه www کپی گرفتم و بعد نصب پوشه رو انتقال دادم به سر جاش ولی حالا سایتم رو لوکال بالا نمیاد و پیغام زیر رو میده که عکسش رو هم میزارم .
      Warning: require_once(C:\wamp\www\wordpress/wp-load.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\wordpress\wp-blog-header.php on line 13 Fatal error: require_once(): Failed opening required 'C:\wamp\www\wordpress/wp-load.php' (include_path='.;C:\php\pear') in C:\wamp\www\wordpress\wp-blog-header.php on line 13 توی پیغام ها چیزی درباره هدر میگه .. نمیدونم ؟
      PHP MY ADMIN باز میشه .
      شاید مشکل از دیتابیس باشه .
      لطفا کمک کنید و بگید از کجا و چجوری میتونم رفعش کنم .
      بینهایت سپاس

    • توسط PejmanDesigner
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستانم .
      من مشکلی دارم که با جستجو نتونستم به جواب برسم شاید مواردی که جستجو می کردم اشتباه بوده .
      من می خوام در قسمت منو ها لینکی بزارم که صفحه جدیدی رو باز نکنه و به قسمت های مختلف در همون صفحه بره .
      من یک وب سایت تک صفحه دارم و برگه جدیدی ندارم . ولی می خوام با کلیک بر روی قسمت های مختلف منو بازدید کننده مستقیم اسکرول بشه به همون موقعیت .
      حالا دو سوال دارم در این رابطه
      اول اینکه ایا افزونه ای هست که این کار رو انجام بده ؟ یا اینکه باید کدی رو وارد کنم ؟ (لطفا در صورت داشتن کد ، علاوه بر کد نحوه قرار گیری هم توضیح داده شود)
      دوم اینکه اون طوری که من خیلی وقت پیش ها شنیدم مقدار پیکسل میگیره این کد که کجا اسکرول بشه ، حالا سوالم اینجاست که ما پیکسل بدیم داخل این کد ها یا افزونه آیا درحالت رسپانسیو مشکل ایجاد میشه یا نه ؟
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      من افزونه  insert_php  رو نصب کردم کد نوشتم اما هیچی نشون نمی ده و اجرا نمی دهد نگاه کنید .
      [insert_php]
      echo "hello ";
      [/insert_php]