A.l.i

کد کردن یک کد php به روش دلخواه خودم

10 پست در این موضوع قرار دارد

سوال 1 :

روشی هست که بتونیم پیاده کنیم مثلا" یک الگوریتم مانند md5 بنویسیم برای کد کردن؟

سوال 2 :

در حال حاضر md5 هم دیکد شده - سایت های زیادی دیکد میکنند. پس md5 کردن چه سودی داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال 1 :

روشی هست که بتونیم پیاده کنیم مثلا" یک الگوریتم مانند md5 بنویسیم برای کد کردن؟

سوال 2 :

در حال حاضر md5 هم دیکد شده - سایت های زیادی دیکد میکنند. پس md5 کردن چه سودی داره ؟

دوست عزیز میشه روش دیکد قطعی رو به ما هم بگی!!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ روش قطعی ای برای کد کردن وجود نداره به هر حال باید کد برای مرورگر ترجمه بشه در نتیجه یک جایی می شه به دی کدش دسترسی پیدا کرد

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب دیکد های فعلی هم قطعی نیستند ولی واقعا دیکد می کنند

جناب استاد imanfakhar

مهم نیست چه مقدار دیکد بشه - بنده میخوام بدونم شدنی هست یا نه ؟ نمونه کد encode کننده ممکنه بدید ؟

ویرایش شده در توسط A.l.i
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالاخره میشه خودمون enoder اختصاصی بنویسیم یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز لطفا کمی صبور باشید

در مورد انکودر اینکه md5 دیکد نمیشه بلکه اون سایت هایی که شما میگین یک دیتابیس خیلی بزرگ از رمزهای انکود شده هستن که شما میتونید در اون ها رمز خودتون رو پیدا کنید که 50% مواقع پیدا نمیشه البته من هیچوقت پیدا نکردم

برای مثال کلمه wp-parsi به صورت md5 میشه اینطوری :


0eb6bb6b1134dcab054860c06ab470d0

یا مثلا نام کاربری خودتون میشه :


81ada0330694549ace985fd1f03d8735

که با هیچ دیکودری در حال حاظر نمیشه دیکد کرد حتی تو همون سایت هایی هم که میگی چون در دیتابیس این کد از قبل وجود نداره نمیتونید پیدا کنید

حالا در مورد سوالتون ، بله چرا نتونی مگه همین انکودرهایی که هستن مثل یانکیوب یا سورس گاردیان و ... رو کی نوشته ؟

شما میتونی خودت یه الگوریتمی برای خودت بسازی و بر پایه اون انکود کنی که خب طبیعتا خیلی راحت میشه دیکد کرد چون اونقدری نمیتونید پیچیده کنید

در php هم میتونید یک فانکشن بنویسید و بعد به این صورت کد کنید :


<?php encode("matn baraye encode"); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از توضیحات شما بسیار سپاسگذارم

نوشتن انکودر در زبان پی اچ پی ممکن هست؟ یا باید برنامه تحت ویندوز باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شدنی هست ولی برای نوشتتن الگوریتتمی برای تمام کارکترهای کمیبورد فکر کنم یک سالی زمان منظم باید صرفش بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از توضیحات شما بسیار سپاسگذارم

نوشتن انکودر در زبان پی اچ پی ممکن هست؟ یا باید برنامه تحت ویندوز باشه؟

شما بهتره برید از این استفاده کنید که هم زمانش مناسب باشه هم خیلی مزیت های دیگه :

www.ioncube.com

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوشتن الگوریتم به هسچ عنوان توصیه نمی شود چون قطعا قابل شکستن خواهد بود (البته در صورتی که ارزش شکستن داشته باشد). روش های موجود بر پایه محاسبات پیچیده ریاضی انجام می شود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..