• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
A.l.i

کد کردن یک کد php به روش دلخواه خودم

10 پست در این موضوع قرار دارد

سوال 1 :

روشی هست که بتونیم پیاده کنیم مثلا" یک الگوریتم مانند md5 بنویسیم برای کد کردن؟

سوال 2 :

در حال حاضر md5 هم دیکد شده - سایت های زیادی دیکد میکنند. پس md5 کردن چه سودی داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال 1 :

روشی هست که بتونیم پیاده کنیم مثلا" یک الگوریتم مانند md5 بنویسیم برای کد کردن؟

سوال 2 :

در حال حاضر md5 هم دیکد شده - سایت های زیادی دیکد میکنند. پس md5 کردن چه سودی داره ؟

دوست عزیز میشه روش دیکد قطعی رو به ما هم بگی!!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ روش قطعی ای برای کد کردن وجود نداره به هر حال باید کد برای مرورگر ترجمه بشه در نتیجه یک جایی می شه به دی کدش دسترسی پیدا کرد

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب دیکد های فعلی هم قطعی نیستند ولی واقعا دیکد می کنند

جناب استاد imanfakhar

مهم نیست چه مقدار دیکد بشه - بنده میخوام بدونم شدنی هست یا نه ؟ نمونه کد encode کننده ممکنه بدید ؟

ویرایش شده در توسط A.l.i
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالاخره میشه خودمون enoder اختصاصی بنویسیم یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز لطفا کمی صبور باشید

در مورد انکودر اینکه md5 دیکد نمیشه بلکه اون سایت هایی که شما میگین یک دیتابیس خیلی بزرگ از رمزهای انکود شده هستن که شما میتونید در اون ها رمز خودتون رو پیدا کنید که 50% مواقع پیدا نمیشه البته من هیچوقت پیدا نکردم

برای مثال کلمه wp-parsi به صورت md5 میشه اینطوری :


0eb6bb6b1134dcab054860c06ab470d0

یا مثلا نام کاربری خودتون میشه :


81ada0330694549ace985fd1f03d8735

که با هیچ دیکودری در حال حاظر نمیشه دیکد کرد حتی تو همون سایت هایی هم که میگی چون در دیتابیس این کد از قبل وجود نداره نمیتونید پیدا کنید

حالا در مورد سوالتون ، بله چرا نتونی مگه همین انکودرهایی که هستن مثل یانکیوب یا سورس گاردیان و ... رو کی نوشته ؟

شما میتونی خودت یه الگوریتمی برای خودت بسازی و بر پایه اون انکود کنی که خب طبیعتا خیلی راحت میشه دیکد کرد چون اونقدری نمیتونید پیچیده کنید

در php هم میتونید یک فانکشن بنویسید و بعد به این صورت کد کنید :


<?php encode("matn baraye encode"); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از توضیحات شما بسیار سپاسگذارم

نوشتن انکودر در زبان پی اچ پی ممکن هست؟ یا باید برنامه تحت ویندوز باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شدنی هست ولی برای نوشتتن الگوریتتمی برای تمام کارکترهای کمیبورد فکر کنم یک سالی زمان منظم باید صرفش بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از توضیحات شما بسیار سپاسگذارم

نوشتن انکودر در زبان پی اچ پی ممکن هست؟ یا باید برنامه تحت ویندوز باشه؟

شما بهتره برید از این استفاده کنید که هم زمانش مناسب باشه هم خیلی مزیت های دیگه :

www.ioncube.com

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوشتن الگوریتم به هسچ عنوان توصیه نمی شود چون قطعا قابل شکستن خواهد بود (البته در صورتی که ارزش شکستن داشته باشد). روش های موجود بر پایه محاسبات پیچیده ریاضی انجام می شود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم