• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
A.l.i

کد کردن یک کد php به روش دلخواه خودم

10 پست در این موضوع قرار دارد

سوال 1 :

روشی هست که بتونیم پیاده کنیم مثلا" یک الگوریتم مانند md5 بنویسیم برای کد کردن؟

سوال 2 :

در حال حاضر md5 هم دیکد شده - سایت های زیادی دیکد میکنند. پس md5 کردن چه سودی داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال 1 :

روشی هست که بتونیم پیاده کنیم مثلا" یک الگوریتم مانند md5 بنویسیم برای کد کردن؟

سوال 2 :

در حال حاضر md5 هم دیکد شده - سایت های زیادی دیکد میکنند. پس md5 کردن چه سودی داره ؟

دوست عزیز میشه روش دیکد قطعی رو به ما هم بگی!!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ روش قطعی ای برای کد کردن وجود نداره به هر حال باید کد برای مرورگر ترجمه بشه در نتیجه یک جایی می شه به دی کدش دسترسی پیدا کرد

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب دیکد های فعلی هم قطعی نیستند ولی واقعا دیکد می کنند

جناب استاد imanfakhar

مهم نیست چه مقدار دیکد بشه - بنده میخوام بدونم شدنی هست یا نه ؟ نمونه کد encode کننده ممکنه بدید ؟

ویرایش شده در توسط A.l.i
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالاخره میشه خودمون enoder اختصاصی بنویسیم یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز لطفا کمی صبور باشید

در مورد انکودر اینکه md5 دیکد نمیشه بلکه اون سایت هایی که شما میگین یک دیتابیس خیلی بزرگ از رمزهای انکود شده هستن که شما میتونید در اون ها رمز خودتون رو پیدا کنید که 50% مواقع پیدا نمیشه البته من هیچوقت پیدا نکردم

برای مثال کلمه wp-parsi به صورت md5 میشه اینطوری :


0eb6bb6b1134dcab054860c06ab470d0

یا مثلا نام کاربری خودتون میشه :


81ada0330694549ace985fd1f03d8735

که با هیچ دیکودری در حال حاظر نمیشه دیکد کرد حتی تو همون سایت هایی هم که میگی چون در دیتابیس این کد از قبل وجود نداره نمیتونید پیدا کنید

حالا در مورد سوالتون ، بله چرا نتونی مگه همین انکودرهایی که هستن مثل یانکیوب یا سورس گاردیان و ... رو کی نوشته ؟

شما میتونی خودت یه الگوریتمی برای خودت بسازی و بر پایه اون انکود کنی که خب طبیعتا خیلی راحت میشه دیکد کرد چون اونقدری نمیتونید پیچیده کنید

در php هم میتونید یک فانکشن بنویسید و بعد به این صورت کد کنید :


<?php encode("matn baraye encode"); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از توضیحات شما بسیار سپاسگذارم

نوشتن انکودر در زبان پی اچ پی ممکن هست؟ یا باید برنامه تحت ویندوز باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شدنی هست ولی برای نوشتتن الگوریتتمی برای تمام کارکترهای کمیبورد فکر کنم یک سالی زمان منظم باید صرفش بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از توضیحات شما بسیار سپاسگذارم

نوشتن انکودر در زبان پی اچ پی ممکن هست؟ یا باید برنامه تحت ویندوز باشه؟

شما بهتره برید از این استفاده کنید که هم زمانش مناسب باشه هم خیلی مزیت های دیگه :

www.ioncube.com

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوشتن الگوریتم به هسچ عنوان توصیه نمی شود چون قطعا قابل شکستن خواهد بود (البته در صورتی که ارزش شکستن داشته باشد). روش های موجود بر پایه محاسبات پیچیده ریاضی انجام می شود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }