بوتاسترپ پارسی 3.1.1
3 رای
-
1. چه نوع پارسی سازی را می پسندید؟
-
تغییرات در قالب فایل های اصلی؟0
-
تغییرات در قالب فایل جدا ؟
-
لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام نمایید تا بتوانید رای خود را در نظر سنجی ارسال نمایید.
4 پست در این موضوع قرار دارد
برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدید
-
مطالب مشابه
-
توسط majidbarz
سلام دوستان چند بار وردپرس و نصب کردم موقعی که لاگین میکنم به پیشخوان
پیشخوان مثل عکس میشه چیکار کنم؟
به هاستینگم گفت گفت مشکل از ما نیست
رو زبان انگلیسی اوکی ولی فارسی نه چند افزونه فارسی سازم نصب کردم نشد
-
توسط sata
با سلام خدمت دوستان عزیز
كدام گزینه برای داشتن وردپرسی فارسی مناسب تر است؟ چرا؟ لطفا امكانات و مزایا و معایب رو ذكر كنین با دلیل؟
وردپرس فارسی ارائه شده در سایت رسمی Wordpress.org افزونه Persian World افزونه Parsi Date افزونه wp-jalali افزونه WP-Farsi
-
توسط DariushGreat
سلام
یک سایت قدیمی دارم که از افزونه جلالی برای روزشمار ایرانی و شمارههای پارسی بهره میگیره. آیا لازم هست با پارسیدیت جایگزین کنم؟ در صورت جایگزینی آیا نیاز به دگرگون کردن قالببندی نمایش تاریخ هست؟
ممنون برای راهنمایی
-
توسط thismoment
وقتی افزونه پارسی ساز wp-parsidate فعال است عملا تغییر زبان از طریق بخش setting وردپرس امکانپذیر نیست به عبارت دیگه این افزونه برای اینکه امکان انتخاب متفاوت زبان سایت و زبان بخش مدیریت رو به کاربران ارائه بده جزئی از وردپرس یعنی بخش انتخاب زبان وردپرس (از بخش ستینگ(تنظیمات)) رو ساقط کرده
بهتر ست روشی دیگر در دو زبانه شدن سایت و بخش مدیریت انتخاب بشه یا اینکه کلا این امکان از افزونه فوق حذف شود چرا که اکثریت از این امکان استفاده نمیکنند
-
توسط امیر مسکنی
سلام
من روی سایتم افزونه ی edd رو نصب کردم و یه افزونه ی جانبی (Astoundify Crowdfunding) هم به این سیستم اضافه کردم.
مشکلی که دارم اینه که، تاریخی که افزونه می گیره به شمسی تغییر می کنه ولی توی خود افزونه تاریخ شمسی تعریف نشده و موقع محاسبه به میلادی محاسبه می کنه.
امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.
http://forum.wp-parsi.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=5753
-