script2ni

ارور عجیب از function.php در همه جای وردپرس

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

از آخرین نسخه وردپرس الستفاده میکنم اما همه جای قالبم این ارور رو میده :

Notice: is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /home/u144311079/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049 Notice: تابع wp_enqueue_style به‌صورت نادرست فراخوانی شد. اسکریپت‌ها و استایل‌ها نباید پیش از wp_enqueue_scripts، admin_enqueue_scripts و login_enqueue_scripts ثبت یا فراخوانی شوند. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/u144311079/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049 Notice: Undefined variable: tt_categories in /home/u144311079/public_html/wp-content/themes/download-sliders/option/option.php on line 38 Notice: register_sidebar_widget is از رده خارج شده است از نگارش2.8! به‌جای آن از wp_register_sidebar_widget() استفاده کنید. in /home/u144311079/public_html/wp-includes/functions.php on line 2908 Notice: register_widget_control is از رده خارج شده است از نگارش2.8! به‌جای آن از wp_register_widget_control() استفاده کنید. in /home/u144311079/public_html/wp-includes/functions.php on line 2908

از اولن صب کردم بازم همین مشکل رو داشتم

محتویان function.php رو با نسخه اصلی عوض کردم بازم حل نشد!

افزونه خاص جدید هم نصب نکردم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

فایل

option.php قالبتون رو پیوست کنید یا

خودتون در اون فایل عبارت

register_sidebar_widget رو پیدا کنید و به این عبارت تغییر بدید

wp_register_sidebar_widget

بعد هم در فایل config.php عبارت


define('WP_DEBUG', true);

به این عبارت تغییر بدید


define('WP_DEBUG', false);

ببینید درست میشه

توضیحات بیشتر لینک اول دوم

ویرایش شده در توسط مهدی
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عبارت مورد نظر رو داخل option.php پیدا نکردم

پیوست کردم

ممنون میشم درستش کنید

option.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیباگ رو غیر فعال کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

موارئ بالا همه Notice هستند و مشکلی برای سایت ندارند و زمانی نمایش داده میشوند که حالت دیباگ فعال باشد و شما باید کد زیر از فایل wp-config.php حدف کنید


define('WP_DEBUG', true);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم