bahramr

مشکل آپلود فایل های apk

5 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان عزیز من وقتی تو وردپرس می خوام برم apk آپلود کنم ارور میده . بچه ها راهی هست که این فایل رو بهش شناسوند تا

ارور نده ؟

اینم اروری که میده

“Battery-Doctor-Battery-Saver-4.6.4_fastandroid-ir.apk” به‌خاطر وجود خطایی بارگذاری نشد

متاسفانه این نوع پرونده به دلیل مسائل امنیتی مجاز نیست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فانکشن از کد زیر استفاده کنید و به دلخواه خودتون فرمت های مد نظر رو بهش اضافه کنید .


add_filter('upload_mimes','add_custom_mime_types');
function add_custom_mime_types($mimes){
return array_merge($mimes,array (
'ac3' => 'audio/ac3',
'mpa' => 'audio/MPA',
'flv' => 'video/x-flv',
'svg' => 'image/svg+xml'
));
}

اگر مشکلتون حل نشد این مقاله رو مطالعه کنید :


http://msyk.es/blog/adding-removing-allowed-filetypes-wordpress-media-library/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز من وقتی تو وردپرس می خوام برم apk آپلود کنم ارور میده . بچه ها راهی هست که این فایل رو بهش شناسوند تا

ارور نده ؟

اینم اروری که میده

“Battery-Doctor-Battery-Saver-4.6.4_fastandroid-ir.apk” به‌خاطر وجود خطایی بارگذاری نشد

متاسفانه این نوع پرونده به دلیل مسائل امنیتی مجاز نیست.

سلام دوست عزیز

فایل رو از طریق هاست آپلود کنید

با نرم افزارهایی مثل فایل زیلا یا مستقیم برید داخل هاست آپ کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دوست عزیز

همون کار مهندسی یار رو انجام داده فیلا که جواب داده . ولی احتمالا یه هاست دی ال بگیرم . و روی اون آپلود کنم چون رفقا گفتن اگه روی هاستی که سایتت رو سواره آپلود کنی منابع زیاد گرفته میشه و سرعت بارگزاری سایت میاد پایین در کل بازم ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان 

این موضوع را بالا اوردم تا با ایجاد یه موضوع دیگه شلوغ کاری نشه!

لازمه که apk آپلود کنم.

من تمام کد هایی که لازمه رو داخل فانکشن قرار دادم، اونم روی سه تا تم مختلف اما باز هم خطای امنیتی میده.

البته همون اول خطا نمیده بلکه نشون میده که داره آپلود میشه اما وقتی پردازشش تموم میشه اون موقع خطا می ده. کسی می دونه باید چیکار کرد؟ به پشتیبانی هاست هم گفتم، گفتند که مشکلی از بابت دسترسی نیست.

ویرایش شده در توسط بیست رمان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com