bahramr

مشکل آپلود فایل های apk

5 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان عزیز من وقتی تو وردپرس می خوام برم apk آپلود کنم ارور میده . بچه ها راهی هست که این فایل رو بهش شناسوند تا

ارور نده ؟

اینم اروری که میده

“Battery-Doctor-Battery-Saver-4.6.4_fastandroid-ir.apk” به‌خاطر وجود خطایی بارگذاری نشد

متاسفانه این نوع پرونده به دلیل مسائل امنیتی مجاز نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فانکشن از کد زیر استفاده کنید و به دلخواه خودتون فرمت های مد نظر رو بهش اضافه کنید .


add_filter('upload_mimes','add_custom_mime_types');
function add_custom_mime_types($mimes){
return array_merge($mimes,array (
'ac3' => 'audio/ac3',
'mpa' => 'audio/MPA',
'flv' => 'video/x-flv',
'svg' => 'image/svg+xml'
));
}

اگر مشکلتون حل نشد این مقاله رو مطالعه کنید :


http://msyk.es/blog/adding-removing-allowed-filetypes-wordpress-media-library/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز من وقتی تو وردپرس می خوام برم apk آپلود کنم ارور میده . بچه ها راهی هست که این فایل رو بهش شناسوند تا

ارور نده ؟

اینم اروری که میده

“Battery-Doctor-Battery-Saver-4.6.4_fastandroid-ir.apk” به‌خاطر وجود خطایی بارگذاری نشد

متاسفانه این نوع پرونده به دلیل مسائل امنیتی مجاز نیست.

سلام دوست عزیز

فایل رو از طریق هاست آپلود کنید

با نرم افزارهایی مثل فایل زیلا یا مستقیم برید داخل هاست آپ کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دوست عزیز

همون کار مهندسی یار رو انجام داده فیلا که جواب داده . ولی احتمالا یه هاست دی ال بگیرم . و روی اون آپلود کنم چون رفقا گفتن اگه روی هاستی که سایتت رو سواره آپلود کنی منابع زیاد گرفته میشه و سرعت بارگزاری سایت میاد پایین در کل بازم ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان 

این موضوع را بالا اوردم تا با ایجاد یه موضوع دیگه شلوغ کاری نشه!

لازمه که apk آپلود کنم.

من تمام کد هایی که لازمه رو داخل فانکشن قرار دادم، اونم روی سه تا تم مختلف اما باز هم خطای امنیتی میده.

البته همون اول خطا نمیده بلکه نشون میده که داره آپلود میشه اما وقتی پردازشش تموم میشه اون موقع خطا می ده. کسی می دونه باید چیکار کرد؟ به پشتیبانی هاست هم گفتم، گفتند که مشکلی از بابت دسترسی نیست.

ویرایش شده در توسط بیست رمان
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//