• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
razoor_77

قالبم خودش ادامه مطلب ...

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

قالب سایتم خودش ادامه مطلب تعین می کنه و تصاویر رو نشون نمیده و من نمی خوام قالبم رو عوض کنم و می خوام بعضی مطالب کامل نشان داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش آمدید

لطفاً قوانین فروم را بخوانید و تاپیک های متوالی ایجاد نکنید

در ایندکس مطالب با چه کدی لود شده اند؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php if ((!function_exists("check_theme_footer") || !function_exists("check_theme_header"))) { ?><?php { /* nothing */ } ?><?php } else { ?><?php get_header(); ?>

<?php include (TEMPLATEPATH . '/includes/content-left.php'); ?>

<div id="content">
<div id="contentinner">

<div id="post-entry">

<?php $temp = $wp_query; $wp_query= null; $wp_query = new WP_Query('showposts=&cat=&paged=' . $paged);?>

<?php $postcounter = 0; if ($wp_query->have_posts()) : ?>

<?php while ($wp_query->have_posts()) : $postcounter = $postcounter + 1; $wp_query->the_post();?>

<div class="post-meta" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<span class="post-date"><span class="post-meta4"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> ↓</span> <span class="post-meta4">موضوع <?php the_category(', ') ?></span> <span class="post-meta4"><?php the_time('F jS, Y h:i A') ?></span></span>
<?php $get_google_code = get_theme_option('adsense_loop'); if($get_google_code == '') { ?>
<?php } else { ?>
<?php if($postcounter <= 2){ ?>
<div class="adsense-loop">
<?php echo stripcslashes($get_google_code); ?>
</div>
<?php } ?>
<?php } ?>
<div class="post-content">
<?php $timthumb = get_theme_option('timthumb'); if($timthumb == 'Yes') { ?>
<div class="thumb"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><img src="<?php echo bloginfo('template_url'); ?>/scripts/thumb.php?src=<?php echo get_post_image(); ?>&w=160&h=120&zc=1&q=100&a=t" alt="<?php the_title(); ?>" class="alignleft" /></a></div>
<?php } else { ?>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<div class="thumb"><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(160,120), array('class' => 'alignleft')); ?></a></div>
<?php } ?>
<?php } ?>
<?php the_post_excerpt($excerpt_length=40); ?>
</div><!-- POST CONTENT END -->
<div class="readmore"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a></div>
<div class="clearfix"></div>
</div><!-- POST META <?php the_ID(); ?> END -->

<?php endwhile; ?>

<?php else : ?>

<p class="center">مطلب مورد نظر پیدا نشد</p>

<?php endif; ?>

<?php $wp_query = null; $wp_query = $temp; ?>

</div><!-- POST ENTRY END -->

<?php include (TEMPLATEPATH . '/includes/paginate.php'); ?>

<div class="clearfix"></div>
</div><!-- CONTENTINNER END -->
</div><!-- CONTENT END -->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?><?php } ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع دلخواه اینکار رو انجام میده به نام the_post_excerpt

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:
      http://site.com/matlab/#more-96
      و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟
      ممنونم
       
    • توسط wayzed
      درود بر اساتید گرامی
      بنده قصد دارم در single.php کدی ترتیب بدم که ابتدای مطلب تا <more > رو در یک قسمت و ادامه مطلب از <more> تا آخر مطلب رو در قسمت دیگر نمایش بده
      به هیچ وجه نمیخوام ابتدای متن در ادامه دیده بشه
      خودم با کمی انگول کردن کدها و جستجو تونستم به چیزایی برسم
      با گذاشتن این کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 0; the_content(''); ?> در قسمت ابتدایی تونستم ابتدای متن رو بنمایش در بیارم
      ولی وقتی در قسمت دوم کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 1; the_content(''); ?> رو میذارم وردپرس همه متن رو نمایش میده
      ( در تصویر زمیمه نتیجه رو مشاهده کنید )
      سوال : حالا چکار کنم

    • توسط tellfa
      با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم
      دوستان من یک مشکلی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. من تازه دارم وردپرس رو یادمیگیم و یک سایت معمولی رو بالا آوردم.
      در اوایل که همه چیز اوکی بود یه دمدتی (2-3هفته) سمتش نرفتم و الان که رفتم خواستم ادامش بدم میبینم وارد ادامه مطالب پست ها که میشم ارور 404 میده!
      صفحه اصلی مطالب رو نشون میده ولی موقع رفتن به ادامه مطلب ارور 404 میده!
      لینک سایت : http://tellfa.com/tafrihgah/
    • توسط chaishpish
      سلام خسته نباشید استید من یک مشکل جدید خوردم یهو
      وقتی ادامه مطلب سایت رو میزنم با این ارور برخورد میکنم
      Fatal error: Call to undefined function aq_resize() in /home/smmazero/domains/smmazeron.ir/public_html/wp-content/plugins/virtue-toolkit/gallery.php on line 91
       
       
      سایت : http://smmazeron.ir/