razoor_77

قالبم خودش ادامه مطلب ...

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

قالب سایتم خودش ادامه مطلب تعین می کنه و تصاویر رو نشون نمیده و من نمی خوام قالبم رو عوض کنم و می خوام بعضی مطالب کامل نشان داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش آمدید

لطفاً قوانین فروم را بخوانید و تاپیک های متوالی ایجاد نکنید

در ایندکس مطالب با چه کدی لود شده اند؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php if ((!function_exists("check_theme_footer") || !function_exists("check_theme_header"))) { ?><?php { /* nothing */ } ?><?php } else { ?><?php get_header(); ?>

<?php include (TEMPLATEPATH . '/includes/content-left.php'); ?>

<div id="content">
<div id="contentinner">

<div id="post-entry">

<?php $temp = $wp_query; $wp_query= null; $wp_query = new WP_Query('showposts=&cat=&paged=' . $paged);?>

<?php $postcounter = 0; if ($wp_query->have_posts()) : ?>

<?php while ($wp_query->have_posts()) : $postcounter = $postcounter + 1; $wp_query->the_post();?>

<div class="post-meta" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<span class="post-date"><span class="post-meta4"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> ↓</span> <span class="post-meta4">موضوع <?php the_category(', ') ?></span> <span class="post-meta4"><?php the_time('F jS, Y h:i A') ?></span></span>
<?php $get_google_code = get_theme_option('adsense_loop'); if($get_google_code == '') { ?>
<?php } else { ?>
<?php if($postcounter <= 2){ ?>
<div class="adsense-loop">
<?php echo stripcslashes($get_google_code); ?>
</div>
<?php } ?>
<?php } ?>
<div class="post-content">
<?php $timthumb = get_theme_option('timthumb'); if($timthumb == 'Yes') { ?>
<div class="thumb"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><img src="<?php echo bloginfo('template_url'); ?>/scripts/thumb.php?src=<?php echo get_post_image(); ?>&w=160&h=120&zc=1&q=100&a=t" alt="<?php the_title(); ?>" class="alignleft" /></a></div>
<?php } else { ?>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<div class="thumb"><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(160,120), array('class' => 'alignleft')); ?></a></div>
<?php } ?>
<?php } ?>
<?php the_post_excerpt($excerpt_length=40); ?>
</div><!-- POST CONTENT END -->
<div class="readmore"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a></div>
<div class="clearfix"></div>
</div><!-- POST META <?php the_ID(); ?> END -->

<?php endwhile; ?>

<?php else : ?>

<p class="center">مطلب مورد نظر پیدا نشد</p>

<?php endif; ?>

<?php $wp_query = null; $wp_query = $temp; ?>

</div><!-- POST ENTRY END -->

<?php include (TEMPLATEPATH . '/includes/paginate.php'); ?>

<div class="clearfix"></div>
</div><!-- CONTENTINNER END -->
</div><!-- CONTENT END -->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?><?php } ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع دلخواه اینکار رو انجام میده به نام the_post_excerpt

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mohammad Bazli
      درود
      قالب بنده دکمه ادامه مطلب نداره
      چطور میتونم به قالب اظافه کنم تا در تمامی پست های سایت نشون داده بشه؟
      با تشکر
    • توسط loppyshiraz
      سلام
      من با ویژوال کامپوزر نحوه قرار گیری مطالبم رو مشخص کردم اما برای وارد شدن به ادامه مطالب باید روی تصویر کلیک شود و کلا سه اکشن در ویژوال کامپوزر بیشتر تعریف نشده
      مشکلم اینجاست که با سیستم وقتی موس برروی تصویر قرار میگیره صفحه مطلبم تغییر میکنه و با کلیک کردن برروی آن وارد ادامه مطلب میشه اما در گوشی این اتفاق نمیفته و وقتی روی مطلب کلیک میکم وارد ادامه مطلب نمیشه. آیا میشه اکشن دیگری به اون اضافه کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
       

    • توسط madidi
      سلام دوستان من یه کد واسه یه صفحه نوشتم مشکل اینجاست من خودم یه ادامه مطلب براش درست کردم با استایل مخصوص (توی تصویر عدد 2) اما وقتی توی سایت بارگذاری میکنی خودش کلمه ادامه مطلب دوباره اضافه میکنه (توی عکس عدد 1) حالا من میخوام فقط ادامه مطلب اینجارو پاک کنم 1 و کاری به بقیه صفحات نداشته باشم ینی نمیخوام تمام صفحات ادامه مطلبش پاک بشه فقط همین صفحه پاک بشه تا اون استایل دار فقط بمونه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:
      http://site.com/matlab/#more-96
      و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟
      ممنونم