• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
razoor_77

قالبم خودش ادامه مطلب ...

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

قالب سایتم خودش ادامه مطلب تعین می کنه و تصاویر رو نشون نمیده و من نمی خوام قالبم رو عوض کنم و می خوام بعضی مطالب کامل نشان داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش آمدید

لطفاً قوانین فروم را بخوانید و تاپیک های متوالی ایجاد نکنید

در ایندکس مطالب با چه کدی لود شده اند؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php if ((!function_exists("check_theme_footer") || !function_exists("check_theme_header"))) { ?><?php { /* nothing */ } ?><?php } else { ?><?php get_header(); ?>

<?php include (TEMPLATEPATH . '/includes/content-left.php'); ?>

<div id="content">
<div id="contentinner">

<div id="post-entry">

<?php $temp = $wp_query; $wp_query= null; $wp_query = new WP_Query('showposts=&cat=&paged=' . $paged);?>

<?php $postcounter = 0; if ($wp_query->have_posts()) : ?>

<?php while ($wp_query->have_posts()) : $postcounter = $postcounter + 1; $wp_query->the_post();?>

<div class="post-meta" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<span class="post-date"><span class="post-meta4"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> ↓</span> <span class="post-meta4">موضوع <?php the_category(', ') ?></span> <span class="post-meta4"><?php the_time('F jS, Y h:i A') ?></span></span>
<?php $get_google_code = get_theme_option('adsense_loop'); if($get_google_code == '') { ?>
<?php } else { ?>
<?php if($postcounter <= 2){ ?>
<div class="adsense-loop">
<?php echo stripcslashes($get_google_code); ?>
</div>
<?php } ?>
<?php } ?>
<div class="post-content">
<?php $timthumb = get_theme_option('timthumb'); if($timthumb == 'Yes') { ?>
<div class="thumb"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><img src="<?php echo bloginfo('template_url'); ?>/scripts/thumb.php?src=<?php echo get_post_image(); ?>&w=160&h=120&zc=1&q=100&a=t" alt="<?php the_title(); ?>" class="alignleft" /></a></div>
<?php } else { ?>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<div class="thumb"><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(160,120), array('class' => 'alignleft')); ?></a></div>
<?php } ?>
<?php } ?>
<?php the_post_excerpt($excerpt_length=40); ?>
</div><!-- POST CONTENT END -->
<div class="readmore"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a></div>
<div class="clearfix"></div>
</div><!-- POST META <?php the_ID(); ?> END -->

<?php endwhile; ?>

<?php else : ?>

<p class="center">مطلب مورد نظر پیدا نشد</p>

<?php endif; ?>

<?php $wp_query = null; $wp_query = $temp; ?>

</div><!-- POST ENTRY END -->

<?php include (TEMPLATEPATH . '/includes/paginate.php'); ?>

<div class="clearfix"></div>
</div><!-- CONTENTINNER END -->
</div><!-- CONTENT END -->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?><?php } ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع دلخواه اینکار رو انجام میده به نام the_post_excerpt

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط madidi
      سلام دوستان من یه کد واسه یه صفحه نوشتم مشکل اینجاست من خودم یه ادامه مطلب براش درست کردم با استایل مخصوص (توی تصویر عدد 2) اما وقتی توی سایت بارگذاری میکنی خودش کلمه ادامه مطلب دوباره اضافه میکنه (توی عکس عدد 1) حالا من میخوام فقط ادامه مطلب اینجارو پاک کنم 1 و کاری به بقیه صفحات نداشته باشم ینی نمیخوام تمام صفحات ادامه مطلبش پاک بشه فقط همین صفحه پاک بشه تا اون استایل دار فقط بمونه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:
      http://site.com/matlab/#more-96
      و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟
      ممنونم
       
    • توسط wayzed
      درود بر اساتید گرامی
      بنده قصد دارم در single.php کدی ترتیب بدم که ابتدای مطلب تا <more > رو در یک قسمت و ادامه مطلب از <more> تا آخر مطلب رو در قسمت دیگر نمایش بده
      به هیچ وجه نمیخوام ابتدای متن در ادامه دیده بشه
      خودم با کمی انگول کردن کدها و جستجو تونستم به چیزایی برسم
      با گذاشتن این کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 0; the_content(''); ?> در قسمت ابتدایی تونستم ابتدای متن رو بنمایش در بیارم
      ولی وقتی در قسمت دوم کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 1; the_content(''); ?> رو میذارم وردپرس همه متن رو نمایش میده
      ( در تصویر زمیمه نتیجه رو مشاهده کنید )
      سوال : حالا چکار کنم

    • توسط tellfa
      با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم
      دوستان من یک مشکلی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. من تازه دارم وردپرس رو یادمیگیم و یک سایت معمولی رو بالا آوردم.
      در اوایل که همه چیز اوکی بود یه دمدتی (2-3هفته) سمتش نرفتم و الان که رفتم خواستم ادامش بدم میبینم وارد ادامه مطالب پست ها که میشم ارور 404 میده!
      صفحه اصلی مطالب رو نشون میده ولی موقع رفتن به ادامه مطلب ارور 404 میده!
      لینک سایت : http://tellfa.com/tafrihgah/