• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
linuxsoft

تغیر هدر سایت

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلامخدمت دوستان

من تازه واردم. چگونه هدر سایتم را تغیر بدم؟

لطفا کمک کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خوش اومدید

بستگی داره به قالبتون

اگر براش پیشبینی تغییرات شده باشه معمولا در داشبورد (پیشخوان) منوی نمایش یک زیر منو برای سربرگ وجود داره در غیر اینصورت یا آدرس سایت را بدید یا محتویات فایل style.css را در همین پست کپی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت سربرگ داره اما تغییر که میدم تویه سایت تغیری ایجاد نمیشه!!!!

ادرس سایت : http://linuxsoft.cloudsite.ir

اینم کد سربرگ مربوط به فایل style.css

<!DOCTYPE html>

<html dir="rtl" lang="fa-IR">

<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=UTF-8">

<head><?php wp_head(); ?>

<meta charset="UTF-8">

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }

elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' - '; bloginfo('name'); }

elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }

else { wp_title('',true); } ?></title>

<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="Downloads/fg/www.downloadha.com/favicon.ico" />

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/pagenavi-css.css" type="text/css" media="screen" />

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/modernizr.js"></script>

<!--[if IE]>

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />

<script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/html5.js"></script>

<![endif]-->

<meta name="robots" content="index, follow">

<meta name="robots" content="all">

<meta name="generator" content="WordPress" />

<!--[if IE]>

<li class="nulleds-com">

مرورگر پیشنهادی : <a target="_blank" href="http://www.mozilla.com/fa/firefox/">موزیلا فایرفاکس</a></a></li>

<![endif]-->

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>" />

</head>

<body class="rtl home blog">

<div id="wrapper">

<div id="top-wrapper">

<header>

<div class="favorites">

 <span style="color: #F7F7F7"><?php bloginfo(‘description’); ?></span></div>

<h1 id="logo"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" accesskey="1"><span><?php bloginfo(‘description’); ?>

</span></a></h1>

<h2 id="tagline">بزرگترین دانلود سنتر ایرانیان</h2>

<div class="special-ads">

<div class="mobile">

<div class="mobile-content">

<strong>محل تبلیغ محصول شما</strong>

<p>

تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه

همین حالا با ما تماس بگیرید

</p>

<span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">

<?php bloginfo('url'); ?></a></span>

</div>

</div>

<div class="forum">

<div class="forum-content">

<strong>محل تبلیغ محصول شما</strong><p>

تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه

همین حالا با ما تماس بگیرید

</p>

<span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">

<?php bloginfo('url'); ?></a></span>

</div>

</div>

<div class="clear"></div>

</div>

<div class="hide">

<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/background.jpg"></div>

</header>

</div>

<div class="clear"></div>

<div id="main-wrapper">

<div class="top-banners">

<div class="top-banners-wrap">

<div class="top-banners-right">

<!-- محل قرار گیری دو بنر در سایز 468*60 -->

</div>

<div class="clear"></div>

</div>

</div>

<div id="nav">

<nav role="main-navigation">

<ul>

<li class="home"><a href="<?php bloginfo('url'); ?> "><span>صفحه نخست</span></a></li>

<li><?php wp_list_pages('title_li=&exclude=0'); ?></li>

</ul>

</nav>

<div id="search">

<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">

<input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />

<input type="text" value="<?php if(is_search()) { the_search_query(); } else { echo''; } ?>" onfocus="if (this.value == 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد';}" name="s" id="s" class="searchtext" size="20" />

<input type="submit" id="searchsubmit" value=" " class="searchsubmit" name="btnSubmit"/>

</form>

</div>

</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شما در سربرگ ت یک لوگو دارید که در


http://linuxsoft.cloudsite.ir/wp-content/themes/DownloadHa-WP/images/logo.jpg

ذخیره است می تونید همون رو اصلاح کنید می تونید در فایل style.css بگردید برای کد


#logo a {
display: block;
height: 130px;
width: 320px;
background: url(images/logo.jpg) 0 0 no-repeat
}

و آدرس عکس را تغییر بدهید به لوگوی مورد نظر و بجز این یک ترام مشکی دارید که بک گراند لایه ی بادی سایته و تقریبا بک کل سایت همین یک تصویره که اگر عوضش کنید بایئ تصویر رو کلا عوض کنید آدرسش


http://linuxsoft.cloudsite.ir/wp-content/themes/DownloadHa-WP/images/background.jpg

و کدش در صفحه style.css


body {
background: url(images/background.jpg) #ccc repeat-x ;
color: #252525;
font:11px/1.9 tahoma,Arial,sans-serif;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر فراوان ازimanfakhar

یه سوال دیگه : برای اینکه یه متن یا عکس را وسط چین کنم باید چیکار کنم؟

افزونه ای برای اینکه بشه مثل محیط افیس متن را ویرایش کرد وجود داره و اگر داره لطفا لینک دانلودش را بگذارید.

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر متن موجود در پست منظور شما می باشد در ویرایشگر خود وردپرس این امکان تعبیه شده است.ولی اگر متن شما در مکانی موجود در قالب شما می باشد باید ببنید در چه برچسبی قرار گرفته است و به آن استایل زیر را دهید:


text-align: center;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از طریق ویرایشگر دیداری محیطی شبیه به آفیس در اختیار داری که برای تکمیلش افزونه های زیادی هست مثل

http://wordpress.org...timate-tinymce/

http://wordpress.org...button-upgrade/

http://wordpress.org...nymce-advanced/

screenshot-1.png?r=585501

البته برای وسط چین نیازی به افزونه نیست هنگام ارسال به بالای باکس ادیتور دقت کنید جایی که در عکس بالا نوشته visual HTML در وردپرس فارسی نوشته دیداری - HTML بر روی دیداری کلیک کنید و چند لحظه برای لودش تحمل کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من افزونه سومی را نصب کردم اما تویه قسمت نوشتها اضافه نشد که بتونم ازش استفاده کنم؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول چک کنید وقتی آدرس زیر را به آدرس خود اضافه می کنید یا از مسیر پیشخوان کاربران - شناسنامه شما وارد می شوید آیا گزینه

غیر فعال کردن ویرایشگر دیداری تیکدار است یا نه اگر تیک دار است تیک را بردارید و صفحه را ذخیره کنید

post-336-0-08848700-1345036293_thumb.jpg

بعد با وارد شدن به بخش ارسال دقت کنید که دو زبونه دیداری و html هست و بر روی دیداری کلیک کنید

post-336-0-66786800-1345036608_thumb.jpg

و در نهایت نام افزونه را از منوهای پیشخوان بیابید و هر آیکونی را مایلید ببینید تیک دار کنید و صفحه را ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تشکر.

درست شد.

ویرایش شده در توسط linuxsoft
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.