linuxsoft

تغیر هدر سایت

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلامخدمت دوستان

من تازه واردم. چگونه هدر سایتم را تغیر بدم؟

لطفا کمک کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خوش اومدید

بستگی داره به قالبتون

اگر براش پیشبینی تغییرات شده باشه معمولا در داشبورد (پیشخوان) منوی نمایش یک زیر منو برای سربرگ وجود داره در غیر اینصورت یا آدرس سایت را بدید یا محتویات فایل style.css را در همین پست کپی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت سربرگ داره اما تغییر که میدم تویه سایت تغیری ایجاد نمیشه!!!!

ادرس سایت : http://linuxsoft.cloudsite.ir

اینم کد سربرگ مربوط به فایل style.css

<!DOCTYPE html>

<html dir="rtl" lang="fa-IR">

<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=UTF-8">

<head><?php wp_head(); ?>

<meta charset="UTF-8">

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }

elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' - '; bloginfo('name'); }

elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }

else { wp_title('',true); } ?></title>

<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="Downloads/fg/www.downloadha.com/favicon.ico" />

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/pagenavi-css.css" type="text/css" media="screen" />

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/modernizr.js"></script>

<!--[if IE]>

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />

<script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/html5.js"></script>

<![endif]-->

<meta name="robots" content="index, follow">

<meta name="robots" content="all">

<meta name="generator" content="WordPress" />

<!--[if IE]>

<li class="nulleds-com">

مرورگر پیشنهادی : <a target="_blank" href="http://www.mozilla.com/fa/firefox/">موزیلا فایرفاکس</a></a></li>

<![endif]-->

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>" />

</head>

<body class="rtl home blog">

<div id="wrapper">

<div id="top-wrapper">

<header>

<div class="favorites">

 <span style="color: #F7F7F7"><?php bloginfo(‘description’); ?></span></div>

<h1 id="logo"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" accesskey="1"><span><?php bloginfo(‘description’); ?>

</span></a></h1>

<h2 id="tagline">بزرگترین دانلود سنتر ایرانیان</h2>

<div class="special-ads">

<div class="mobile">

<div class="mobile-content">

<strong>محل تبلیغ محصول شما</strong>

<p>

تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه

همین حالا با ما تماس بگیرید

</p>

<span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">

<?php bloginfo('url'); ?></a></span>

</div>

</div>

<div class="forum">

<div class="forum-content">

<strong>محل تبلیغ محصول شما</strong><p>

تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه

همین حالا با ما تماس بگیرید

</p>

<span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">

<?php bloginfo('url'); ?></a></span>

</div>

</div>

<div class="clear"></div>

</div>

<div class="hide">

<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/background.jpg"></div>

</header>

</div>

<div class="clear"></div>

<div id="main-wrapper">

<div class="top-banners">

<div class="top-banners-wrap">

<div class="top-banners-right">

<!-- محل قرار گیری دو بنر در سایز 468*60 -->

</div>

<div class="clear"></div>

</div>

</div>

<div id="nav">

<nav role="main-navigation">

<ul>

<li class="home"><a href="<?php bloginfo('url'); ?> "><span>صفحه نخست</span></a></li>

<li><?php wp_list_pages('title_li=&exclude=0'); ?></li>

</ul>

</nav>

<div id="search">

<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">

<input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />

<input type="text" value="<?php if(is_search()) { the_search_query(); } else { echo''; } ?>" onfocus="if (this.value == 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد';}" name="s" id="s" class="searchtext" size="20" />

<input type="submit" id="searchsubmit" value=" " class="searchsubmit" name="btnSubmit"/>

</form>

</div>

</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شما در سربرگ ت یک لوگو دارید که در


http://linuxsoft.cloudsite.ir/wp-content/themes/DownloadHa-WP/images/logo.jpg

ذخیره است می تونید همون رو اصلاح کنید می تونید در فایل style.css بگردید برای کد


#logo a {
display: block;
height: 130px;
width: 320px;
background: url(images/logo.jpg) 0 0 no-repeat
}

و آدرس عکس را تغییر بدهید به لوگوی مورد نظر و بجز این یک ترام مشکی دارید که بک گراند لایه ی بادی سایته و تقریبا بک کل سایت همین یک تصویره که اگر عوضش کنید بایئ تصویر رو کلا عوض کنید آدرسش


http://linuxsoft.cloudsite.ir/wp-content/themes/DownloadHa-WP/images/background.jpg

و کدش در صفحه style.css


body {
background: url(images/background.jpg) #ccc repeat-x ;
color: #252525;
font:11px/1.9 tahoma,Arial,sans-serif;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر فراوان ازimanfakhar

یه سوال دیگه : برای اینکه یه متن یا عکس را وسط چین کنم باید چیکار کنم؟

افزونه ای برای اینکه بشه مثل محیط افیس متن را ویرایش کرد وجود داره و اگر داره لطفا لینک دانلودش را بگذارید.

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر متن موجود در پست منظور شما می باشد در ویرایشگر خود وردپرس این امکان تعبیه شده است.ولی اگر متن شما در مکانی موجود در قالب شما می باشد باید ببنید در چه برچسبی قرار گرفته است و به آن استایل زیر را دهید:


text-align: center;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از طریق ویرایشگر دیداری محیطی شبیه به آفیس در اختیار داری که برای تکمیلش افزونه های زیادی هست مثل

http://wordpress.org...timate-tinymce/

http://wordpress.org...button-upgrade/

http://wordpress.org...nymce-advanced/

screenshot-1.png?r=585501

البته برای وسط چین نیازی به افزونه نیست هنگام ارسال به بالای باکس ادیتور دقت کنید جایی که در عکس بالا نوشته visual HTML در وردپرس فارسی نوشته دیداری - HTML بر روی دیداری کلیک کنید و چند لحظه برای لودش تحمل کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من افزونه سومی را نصب کردم اما تویه قسمت نوشتها اضافه نشد که بتونم ازش استفاده کنم؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول چک کنید وقتی آدرس زیر را به آدرس خود اضافه می کنید یا از مسیر پیشخوان کاربران - شناسنامه شما وارد می شوید آیا گزینه

غیر فعال کردن ویرایشگر دیداری تیکدار است یا نه اگر تیک دار است تیک را بردارید و صفحه را ذخیره کنید

post-336-0-08848700-1345036293_thumb.jpg

بعد با وارد شدن به بخش ارسال دقت کنید که دو زبونه دیداری و html هست و بر روی دیداری کلیک کنید

post-336-0-66786800-1345036608_thumb.jpg

و در نهایت نام افزونه را از منوهای پیشخوان بیابید و هر آیکونی را مایلید ببینید تیک دار کنید و صفحه را ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تشکر.

درست شد.

ویرایش شده در توسط linuxsoft
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//