linuxsoft

تغیر هدر سایت

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلامخدمت دوستان

من تازه واردم. چگونه هدر سایتم را تغیر بدم؟

لطفا کمک کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خوش اومدید

بستگی داره به قالبتون

اگر براش پیشبینی تغییرات شده باشه معمولا در داشبورد (پیشخوان) منوی نمایش یک زیر منو برای سربرگ وجود داره در غیر اینصورت یا آدرس سایت را بدید یا محتویات فایل style.css را در همین پست کپی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت سربرگ داره اما تغییر که میدم تویه سایت تغیری ایجاد نمیشه!!!!

ادرس سایت : http://linuxsoft.cloudsite.ir

اینم کد سربرگ مربوط به فایل style.css

<!DOCTYPE html>

<html dir="rtl" lang="fa-IR">

<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=UTF-8">

<head><?php wp_head(); ?>

<meta charset="UTF-8">

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }

elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' - '; bloginfo('name'); }

elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }

else { wp_title('',true); } ?></title>

<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="Downloads/fg/www.downloadha.com/favicon.ico" />

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/pagenavi-css.css" type="text/css" media="screen" />

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/modernizr.js"></script>

<!--[if IE]>

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />

<script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/html5.js"></script>

<![endif]-->

<meta name="robots" content="index, follow">

<meta name="robots" content="all">

<meta name="generator" content="WordPress" />

<!--[if IE]>

<li class="nulleds-com">

مرورگر پیشنهادی : <a target="_blank" href="http://www.mozilla.com/fa/firefox/">موزیلا فایرفاکس</a></a></li>

<![endif]-->

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>" />

</head>

<body class="rtl home blog">

<div id="wrapper">

<div id="top-wrapper">

<header>

<div class="favorites">

 <span style="color: #F7F7F7"><?php bloginfo(‘description’); ?></span></div>

<h1 id="logo"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" accesskey="1"><span><?php bloginfo(‘description’); ?>

</span></a></h1>

<h2 id="tagline">بزرگترین دانلود سنتر ایرانیان</h2>

<div class="special-ads">

<div class="mobile">

<div class="mobile-content">

<strong>محل تبلیغ محصول شما</strong>

<p>

تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه

همین حالا با ما تماس بگیرید

</p>

<span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">

<?php bloginfo('url'); ?></a></span>

</div>

</div>

<div class="forum">

<div class="forum-content">

<strong>محل تبلیغ محصول شما</strong><p>

تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه

همین حالا با ما تماس بگیرید

</p>

<span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">

<?php bloginfo('url'); ?></a></span>

</div>

</div>

<div class="clear"></div>

</div>

<div class="hide">

<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/background.jpg"></div>

</header>

</div>

<div class="clear"></div>

<div id="main-wrapper">

<div class="top-banners">

<div class="top-banners-wrap">

<div class="top-banners-right">

<!-- محل قرار گیری دو بنر در سایز 468*60 -->

</div>

<div class="clear"></div>

</div>

</div>

<div id="nav">

<nav role="main-navigation">

<ul>

<li class="home"><a href="<?php bloginfo('url'); ?> "><span>صفحه نخست</span></a></li>

<li><?php wp_list_pages('title_li=&exclude=0'); ?></li>

</ul>

</nav>

<div id="search">

<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">

<input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />

<input type="text" value="<?php if(is_search()) { the_search_query(); } else { echo''; } ?>" onfocus="if (this.value == 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد';}" name="s" id="s" class="searchtext" size="20" />

<input type="submit" id="searchsubmit" value=" " class="searchsubmit" name="btnSubmit"/>

</form>

</div>

</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شما در سربرگ ت یک لوگو دارید که در


http://linuxsoft.cloudsite.ir/wp-content/themes/DownloadHa-WP/images/logo.jpg

ذخیره است می تونید همون رو اصلاح کنید می تونید در فایل style.css بگردید برای کد


#logo a {
display: block;
height: 130px;
width: 320px;
background: url(images/logo.jpg) 0 0 no-repeat
}

و آدرس عکس را تغییر بدهید به لوگوی مورد نظر و بجز این یک ترام مشکی دارید که بک گراند لایه ی بادی سایته و تقریبا بک کل سایت همین یک تصویره که اگر عوضش کنید بایئ تصویر رو کلا عوض کنید آدرسش


http://linuxsoft.cloudsite.ir/wp-content/themes/DownloadHa-WP/images/background.jpg

و کدش در صفحه style.css


body {
background: url(images/background.jpg) #ccc repeat-x ;
color: #252525;
font:11px/1.9 tahoma,Arial,sans-serif;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر فراوان ازimanfakhar

یه سوال دیگه : برای اینکه یه متن یا عکس را وسط چین کنم باید چیکار کنم؟

افزونه ای برای اینکه بشه مثل محیط افیس متن را ویرایش کرد وجود داره و اگر داره لطفا لینک دانلودش را بگذارید.

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر متن موجود در پست منظور شما می باشد در ویرایشگر خود وردپرس این امکان تعبیه شده است.ولی اگر متن شما در مکانی موجود در قالب شما می باشد باید ببنید در چه برچسبی قرار گرفته است و به آن استایل زیر را دهید:


text-align: center;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از طریق ویرایشگر دیداری محیطی شبیه به آفیس در اختیار داری که برای تکمیلش افزونه های زیادی هست مثل

http://wordpress.org...timate-tinymce/

http://wordpress.org...button-upgrade/

http://wordpress.org...nymce-advanced/

screenshot-1.png?r=585501

البته برای وسط چین نیازی به افزونه نیست هنگام ارسال به بالای باکس ادیتور دقت کنید جایی که در عکس بالا نوشته visual HTML در وردپرس فارسی نوشته دیداری - HTML بر روی دیداری کلیک کنید و چند لحظه برای لودش تحمل کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من افزونه سومی را نصب کردم اما تویه قسمت نوشتها اضافه نشد که بتونم ازش استفاده کنم؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول چک کنید وقتی آدرس زیر را به آدرس خود اضافه می کنید یا از مسیر پیشخوان کاربران - شناسنامه شما وارد می شوید آیا گزینه

غیر فعال کردن ویرایشگر دیداری تیکدار است یا نه اگر تیک دار است تیک را بردارید و صفحه را ذخیره کنید

post-336-0-08848700-1345036293_thumb.jpg

بعد با وارد شدن به بخش ارسال دقت کنید که دو زبونه دیداری و html هست و بر روی دیداری کلیک کنید

post-336-0-66786800-1345036608_thumb.jpg

و در نهایت نام افزونه را از منوهای پیشخوان بیابید و هر آیکونی را مایلید ببینید تیک دار کنید و صفحه را ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تشکر.

درست شد.

ویرایش شده در توسط linuxsoft
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA