linuxsoft

تغیر هدر سایت

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلامخدمت دوستان

من تازه واردم. چگونه هدر سایتم را تغیر بدم؟

لطفا کمک کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خوش اومدید

بستگی داره به قالبتون

اگر براش پیشبینی تغییرات شده باشه معمولا در داشبورد (پیشخوان) منوی نمایش یک زیر منو برای سربرگ وجود داره در غیر اینصورت یا آدرس سایت را بدید یا محتویات فایل style.css را در همین پست کپی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت سربرگ داره اما تغییر که میدم تویه سایت تغیری ایجاد نمیشه!!!!

ادرس سایت : http://linuxsoft.cloudsite.ir

اینم کد سربرگ مربوط به فایل style.css

<!DOCTYPE html>

<html dir="rtl" lang="fa-IR">

<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=UTF-8">

<head><?php wp_head(); ?>

<meta charset="UTF-8">

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }

elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' - '; bloginfo('name'); }

elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }

else { wp_title('',true); } ?></title>

<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="Downloads/fg/www.downloadha.com/favicon.ico" />

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/pagenavi-css.css" type="text/css" media="screen" />

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/modernizr.js"></script>

<!--[if IE]>

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />

<script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/html5.js"></script>

<![endif]-->

<meta name="robots" content="index, follow">

<meta name="robots" content="all">

<meta name="generator" content="WordPress" />

<!--[if IE]>

<li class="nulleds-com">

مرورگر پیشنهادی : <a target="_blank" href="http://www.mozilla.com/fa/firefox/">موزیلا فایرفاکس</a></a></li>

<![endif]-->

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>" />

</head>

<body class="rtl home blog">

<div id="wrapper">

<div id="top-wrapper">

<header>

<div class="favorites">

 <span style="color: #F7F7F7"><?php bloginfo(‘description’); ?></span></div>

<h1 id="logo"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" accesskey="1"><span><?php bloginfo(‘description’); ?>

</span></a></h1>

<h2 id="tagline">بزرگترین دانلود سنتر ایرانیان</h2>

<div class="special-ads">

<div class="mobile">

<div class="mobile-content">

<strong>محل تبلیغ محصول شما</strong>

<p>

تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه

همین حالا با ما تماس بگیرید

</p>

<span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">

<?php bloginfo('url'); ?></a></span>

</div>

</div>

<div class="forum">

<div class="forum-content">

<strong>محل تبلیغ محصول شما</strong><p>

تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه

همین حالا با ما تماس بگیرید

</p>

<span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">

<?php bloginfo('url'); ?></a></span>

</div>

</div>

<div class="clear"></div>

</div>

<div class="hide">

<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/background.jpg"></div>

</header>

</div>

<div class="clear"></div>

<div id="main-wrapper">

<div class="top-banners">

<div class="top-banners-wrap">

<div class="top-banners-right">

<!-- محل قرار گیری دو بنر در سایز 468*60 -->

</div>

<div class="clear"></div>

</div>

</div>

<div id="nav">

<nav role="main-navigation">

<ul>

<li class="home"><a href="<?php bloginfo('url'); ?> "><span>صفحه نخست</span></a></li>

<li><?php wp_list_pages('title_li=&exclude=0'); ?></li>

</ul>

</nav>

<div id="search">

<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">

<input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />

<input type="text" value="<?php if(is_search()) { the_search_query(); } else { echo''; } ?>" onfocus="if (this.value == 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد';}" name="s" id="s" class="searchtext" size="20" />

<input type="submit" id="searchsubmit" value=" " class="searchsubmit" name="btnSubmit"/>

</form>

</div>

</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شما در سربرگ ت یک لوگو دارید که در


http://linuxsoft.cloudsite.ir/wp-content/themes/DownloadHa-WP/images/logo.jpg

ذخیره است می تونید همون رو اصلاح کنید می تونید در فایل style.css بگردید برای کد


#logo a {
display: block;
height: 130px;
width: 320px;
background: url(images/logo.jpg) 0 0 no-repeat
}

و آدرس عکس را تغییر بدهید به لوگوی مورد نظر و بجز این یک ترام مشکی دارید که بک گراند لایه ی بادی سایته و تقریبا بک کل سایت همین یک تصویره که اگر عوضش کنید بایئ تصویر رو کلا عوض کنید آدرسش


http://linuxsoft.cloudsite.ir/wp-content/themes/DownloadHa-WP/images/background.jpg

و کدش در صفحه style.css


body {
background: url(images/background.jpg) #ccc repeat-x ;
color: #252525;
font:11px/1.9 tahoma,Arial,sans-serif;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر فراوان ازimanfakhar

یه سوال دیگه : برای اینکه یه متن یا عکس را وسط چین کنم باید چیکار کنم؟

افزونه ای برای اینکه بشه مثل محیط افیس متن را ویرایش کرد وجود داره و اگر داره لطفا لینک دانلودش را بگذارید.

سپاس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر متن موجود در پست منظور شما می باشد در ویرایشگر خود وردپرس این امکان تعبیه شده است.ولی اگر متن شما در مکانی موجود در قالب شما می باشد باید ببنید در چه برچسبی قرار گرفته است و به آن استایل زیر را دهید:


text-align: center;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از طریق ویرایشگر دیداری محیطی شبیه به آفیس در اختیار داری که برای تکمیلش افزونه های زیادی هست مثل

http://wordpress.org...timate-tinymce/

http://wordpress.org...button-upgrade/

http://wordpress.org...nymce-advanced/

screenshot-1.png?r=585501

البته برای وسط چین نیازی به افزونه نیست هنگام ارسال به بالای باکس ادیتور دقت کنید جایی که در عکس بالا نوشته visual HTML در وردپرس فارسی نوشته دیداری - HTML بر روی دیداری کلیک کنید و چند لحظه برای لودش تحمل کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من افزونه سومی را نصب کردم اما تویه قسمت نوشتها اضافه نشد که بتونم ازش استفاده کنم؟!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول چک کنید وقتی آدرس زیر را به آدرس خود اضافه می کنید یا از مسیر پیشخوان کاربران - شناسنامه شما وارد می شوید آیا گزینه

غیر فعال کردن ویرایشگر دیداری تیکدار است یا نه اگر تیک دار است تیک را بردارید و صفحه را ذخیره کنید

post-336-0-08848700-1345036293_thumb.jpg

بعد با وارد شدن به بخش ارسال دقت کنید که دو زبونه دیداری و html هست و بر روی دیداری کلیک کنید

post-336-0-66786800-1345036608_thumb.jpg

و در نهایت نام افزونه را از منوهای پیشخوان بیابید و هر آیکونی را مایلید ببینید تیک دار کنید و صفحه را ذخیره کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر.

درست شد.

ویرایش شده در توسط linuxsoft

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم