arash-ne

آيا از صاحب قالبها اجازه مي گيريد كه آنها را ريپ مي كنيد؟

13 پست در این موضوع قرار دارد

آيا از صاحب قالبها اجازه مي گيريد كه آنها را ريپ مي كنيد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه گفت

چون اگر اجازه میگرفتند که اسمش ریپ نبود

زمانی که صاحب اجازه بده خودش قالب رایگتن پخش میکنه و نیازی به شخصی نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش این سئوالت بدجور ذهن منو مشغول کرده . نمیدونم چطوری جواب بدم . خیلی سخته . !!!!

اصلاً من چیزی نگم بهتره !!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آيا از صاحب قالبها اجازه مي گيريد كه آنها را ريپ مي كنيد؟

اول از همه به انجمن خوش آمدید.

بنده فک نکنم این سوال باشه ،نمیدونم!!

ریپ = دزدی !

مثلا دزد قبل از دزدی ، با صاحب خونه تماس بگیره و بگه : ببخشید اجازه میدید خونتون رو خالی کنیم؟ :D

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دزدی که اجازه نمیخاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اول از همه به انجمن خوش آمدید.

بنده فک نکنم این سوال باشه ،نمیدونم!!

ریپ = دزدی !

مثلا دزد قبل از دزدی ، با صاحب خونه تماس بگیره و بگه : ببخشید اجازه میدید خونتون رو خالی کنیم؟ :D

ریپ = دزدی !با اين حرفت به جواب رسيدم واقعا چرا ما بايد اين كار رو كنيم؟در ضمن ممنون

ویرایش شده در توسط arash-ne
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اهمیت ندادن به قانون کپی رایت!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به نظرم من بسته به قصد شما داره

یه وقت هست میرید قالب تکرار میکنید (ریپ) برای فروش

ولی یه وقت هست برای یادگاری و آموزش این کار رو میکنید به نظر خودم این حالت اصلا بد نیست که هیچ خیلی هم کمک میکنه به یادگیری

از خیلی‌ها در زمینه‌های مختلف خوندم و دیدم که میگن برای یادگیری و تمرین کپی برداری اشکالی نداره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش این سئوالت بدجور ذهن منو مشغول کرده . نمیدونم چطوری جواب بدم . خیلی سخته . !!!!

اصلاً من چیزی نگم بهتره !!!!

:D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته ریپ یعنی کپی غیر مجاز ولی ریپ کردنم خودش داستانی داره ، از یه جهاتی خوبه برای یاد گیری یه سری کد ولی از یه جهاتی بده برای ساحب سایت بیچاره کی با زحمت طراحی کرد یا هزینشو داده برای طراحی :ph34r:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من ريپ كردن همون دزدي هستش ولي اومدن اسمش رو عوض كردن ما هرگز حق نداريم حتي يه خط كد از قالب ديگران بدون اجازه برداريم همون طور كه در دنياي واقعي اجازه نداريم بعضي كارا رو كنيم...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته ریپ یعنی کپی غیر مجاز ولی ریپ کردنم خودش داستانی داره ، از یه جهاتی خوبه برای یاد گیری یه سری کد ولی از یه جهاتی بده برای ساحب سایت بیچاره کی با زحمت طراحی کرد یا هزینشو داده برای طراحی :ph34r:

بله خیلی کارها مزیت هایی دارند ، که به ایرادش شاید بیارزه !

راه های خیلی بهتری برای آموزش هست ، وقتی دست شما عادت کنه به کدنویسی و.... دیگه خودتونو محدود به کارای دیگران نمیکنید ، یعنی دقیقا تنوع که ما واقعا.....!

به نظر من ريپ كردن همون دزدي هستش ولي اومدن اسمش رو عوض كردن ما هرگز حق نداريم حتي يه خط كد از قالب ديگران بدون اجازه برداريم همون طور كه در دنياي واقعي اجازه نداريم بعضي كارا رو كنيم...

البته ریپ زدن از سایتهای معروف میشه گفت یجور تبلیغ محسوب میشه برای سایت مرجع !

باتوجه به اینکه معنی ریپ برای طراح ها که از نمونه کار اونها باشه خیلی هم خوشاینده چون طرحشون حتما خوب بوده که نظر دیگران رو جلب کرده !

درکل بحث بیشتر در این مورد بی فایده است !

هرچند باید از خودمون شروع کنیم ولی تا قانونی هم نباشه....... ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
البته ریپ زدن از سایتهای معروف میشه گفت یجور تبلیغ محسوب میشه برای سایت مرجع !

دوست عزیز لطفا کمی فکر کنید !

یعنی چی ریپ باعث تبلیغ سایت مرجع میشه!

ریپ یکی از منفور ترین کار های نت هست

موفقیتـ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید