• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
saeed313

افزونه اسلایدشو

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک افزونه ای میخوام که به بنر سایتم تصویر بدهم و بصورت اسلاید شو تعویض بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هزارن افزونه https://www.google.c..._sm=93&ie=UTF-8

کافیه جستجو کنید. پیشنهاد من Skitter

اینکه تصویر بهش میدیم وشورت کات را توی پست میذاریم ولی تصویر نمایش نمیده!

ضمنا من میخوام که بنر سایتم تصاویرش تعویض بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید یک سری بنر با آموزش زیر قرار بدید و بنرها به صورت رندوم نمایش داده بشود:

http://wpu.ir/5irhl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید یک سری بنر با آموزش زیر قرار بدید و بنرها به صورت رندوم نمایش داده بشود:

http://wpu.ir/5irhl

هنوز تست نکردم ولی سوالی که داشتم اینه که کد زیر اگر بخوام بجای هیدر سایت قرار بگیره تو فایل هیدر کجاش باید بذارم؟


<?php include (TEMPLATEPATH . '/sokhan.php'); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این کد فایل sokhan.php متصل شده. شما هر جه که نیاز داشته باشید می تونید include کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این کد فایل sokhan.php متصل شده. شما هر جه که نیاز داشته باشید می تونید include کنید.

میدونم که کارش فراخوانی هست

ولی منظورم اینه که میخوام بجای کدخط هیدر بذارم

توفایل هیدر کجا بذارمش تا دقیقا تصویر ها درهیدر نمایش داده شود؟

ویرایش شده در توسط saeed313

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر جا که نیاز داشته باشید می تونید کدها رو لود کنید. اگه متوجه نشدید آدرس ساییتون رو بزارید دقیق محلش رو مشخص کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر جا که نیاز داشته باشید می تونید کدها رو لود کنید. اگه متوجه نشدید آدرس ساییتون رو بزارید دقیق محلش رو مشخص کنیم.

دقیقا میخوام بنر سایت تعویض بشه

سایت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما به صورت زیر عمل کنید:


<?php
$var1="<img src="" title="" alt="" />";
$var2="<img src="" title="" alt="" />";
$var3="<img src="" title="" alt="" />";
$var4="<img src="" title="" alt="" />";
$var5="<img src="" title="" alt="" />";
switch($value=rand(1,5))
{
case 1:
echo $var1;
break;
case 2:
echo $var2;
break;
case 3:
echo $var3;
break;
case 4:
echo $var4;
break;
case 5:
echo $var5;
break;
}
?>

در محل هر اسمی که ساختید فراخانی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما به صورت زیر عمل کنید:


<?php
$var1="<img src="" title="" alt="" />";
$var2="<img src="" title="" alt="" />";
$var3="<img src="" title="" alt="" />";
$var4="<img src="" title="" alt="" />";
$var5="<img src="" title="" alt="" />";
switch($value=rand(1,5))
{
case 1:
echo $var1;
break;
case 2:
echo $var2;
break;
case 3:
echo $var3;
break;
case 4:
echo $var4;
break;
case 5:
echo $var5;
break;
}
?>

در محل هر اسمی که ساختید فراخانی کنید

فعلا مشکلم اینه که کد زیر دقیقا کجای فایل هیدر قالب بذارم که دقیقا بنر سایتم بصورت رندوم عوض بشه(فعلابحث اسمش برام مطرح نیست)


<?php include (TEMPLATEPATH . '/*****.php'); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فعلا مشکلم اینه که کد زیر دقیقا کجای فایل هیدر قالب بذارم که دقیقا بنر سایتم بصورت رندوم عوض بشه(فعلابحث اسمش برام مطرح نیست)


<?php include (TEMPLATEPATH . '/*****.php'); ?>

آدرس سایت بدید لطفا

هر محلی که میخواهید بنرها تغییر کنند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت بدید لطفا

هر محلی که میخواهید بنرها تغییر کنند

توپست های قبلی هم آدرس دادم

خود بنر سایت میخوام تعویض بشه همین

سایت

ویرایش شده در توسط saeed313

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید