saeed313

افزونه اسلایدشو

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک افزونه ای میخوام که به بنر سایتم تصویر بدهم و بصورت اسلاید شو تعویض بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هزارن افزونه https://www.google.c..._sm=93&ie=UTF-8

کافیه جستجو کنید. پیشنهاد من Skitter

اینکه تصویر بهش میدیم وشورت کات را توی پست میذاریم ولی تصویر نمایش نمیده!

ضمنا من میخوام که بنر سایتم تصاویرش تعویض بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید یک سری بنر با آموزش زیر قرار بدید و بنرها به صورت رندوم نمایش داده بشود:

http://wpu.ir/5irhl

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید یک سری بنر با آموزش زیر قرار بدید و بنرها به صورت رندوم نمایش داده بشود:

http://wpu.ir/5irhl

هنوز تست نکردم ولی سوالی که داشتم اینه که کد زیر اگر بخوام بجای هیدر سایت قرار بگیره تو فایل هیدر کجاش باید بذارم؟


<?php include (TEMPLATEPATH . '/sokhan.php'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این کد فایل sokhan.php متصل شده. شما هر جه که نیاز داشته باشید می تونید include کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با این کد فایل sokhan.php متصل شده. شما هر جه که نیاز داشته باشید می تونید include کنید.

میدونم که کارش فراخوانی هست

ولی منظورم اینه که میخوام بجای کدخط هیدر بذارم

توفایل هیدر کجا بذارمش تا دقیقا تصویر ها درهیدر نمایش داده شود؟

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر جا که نیاز داشته باشید می تونید کدها رو لود کنید. اگه متوجه نشدید آدرس ساییتون رو بزارید دقیق محلش رو مشخص کنیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر جا که نیاز داشته باشید می تونید کدها رو لود کنید. اگه متوجه نشدید آدرس ساییتون رو بزارید دقیق محلش رو مشخص کنیم.

دقیقا میخوام بنر سایت تعویض بشه

سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما به صورت زیر عمل کنید:


<?php
$var1="<img src="" title="" alt="" />";
$var2="<img src="" title="" alt="" />";
$var3="<img src="" title="" alt="" />";
$var4="<img src="" title="" alt="" />";
$var5="<img src="" title="" alt="" />";
switch($value=rand(1,5))
{
case 1:
echo $var1;
break;
case 2:
echo $var2;
break;
case 3:
echo $var3;
break;
case 4:
echo $var4;
break;
case 5:
echo $var5;
break;
}
?>

در محل هر اسمی که ساختید فراخانی کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما به صورت زیر عمل کنید:


<?php
$var1="<img src="" title="" alt="" />";
$var2="<img src="" title="" alt="" />";
$var3="<img src="" title="" alt="" />";
$var4="<img src="" title="" alt="" />";
$var5="<img src="" title="" alt="" />";
switch($value=rand(1,5))
{
case 1:
echo $var1;
break;
case 2:
echo $var2;
break;
case 3:
echo $var3;
break;
case 4:
echo $var4;
break;
case 5:
echo $var5;
break;
}
?>

در محل هر اسمی که ساختید فراخانی کنید

فعلا مشکلم اینه که کد زیر دقیقا کجای فایل هیدر قالب بذارم که دقیقا بنر سایتم بصورت رندوم عوض بشه(فعلابحث اسمش برام مطرح نیست)


<?php include (TEMPLATEPATH . '/*****.php'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فعلا مشکلم اینه که کد زیر دقیقا کجای فایل هیدر قالب بذارم که دقیقا بنر سایتم بصورت رندوم عوض بشه(فعلابحث اسمش برام مطرح نیست)


<?php include (TEMPLATEPATH . '/*****.php'); ?>

آدرس سایت بدید لطفا

هر محلی که میخواهید بنرها تغییر کنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آدرس سایت بدید لطفا

هر محلی که میخواهید بنرها تغییر کنند

توپست های قبلی هم آدرس دادم

خود بنر سایت میخوام تعویض بشه همین

سایت

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟