• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
saber

وسط چین کردن عکس ها در مطالب وردپرس

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یکی از مشکلاتی که در وردپرس دارم این هست که عکس ها در کناره ها می آیند حالا برای این که وسط چین بشن چکار باید کرد البته بین تابه the_content <center></center> گذاشتم مشکل حل شد اما همه نوشته ها وسط اومدن حالا برای این که فقط عکس وسط بیاد چکار باید کرد؟؟ممنون(از خود نوشتن فایل وسط چین نمی شود)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبلا خیلی بحث شده

کد زیر رو به استایل اضافه کنید ببینید درست میشه ؟!


.aligncenter, img.aligncenter {
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام آقا ممنون اما مشکل حل نشد...این رو یخواستم بگم آیا تابعی هست که عکس مطالب رو فراخوانی کنه؟؟اگه باشه شاید بتونیم کاریش کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام , منم مشکل شما رو داشتم

تابعی هم که میخوایم دارم

function.php


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "images/default.gif";
}
return $first_img;
}

کد برای گرفتن عکس ها

مثلا برای index.php , single.php


<div class="post-image"><img src="<?php echo catch_that_image() ?>" /></div>

ویرایش شده در توسط wSaman

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمیشه ...اصلا معلوم نیست جکار باید کرد باید بیخیالش شد :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر آنلاینه سایتتون لینک بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آنلاین که هست


http://www.tazeh.org

بفرمایید بنده هر کاری کردم نشد...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در آدرس زیر روی هاستتون :

http://www.tazeh.org.../inc/styles.css

و داخل فایل دنبال نام خصیصه :


.section1 img {

بگردید و خاصیت های:


position: absolute;
float: right;

را ازش حذف کنید و خاصیت های :


clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
position:relative;

را در همان قسمت داخل آکولادی { } که قرار دارد اضافه کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشید متاسفانه من هم این مشکل رو ارم و جدول هایی که درست میکنم وسط چین نمیشه و میره سمیت راست ممنون میشم یکی به سایت یه نگاهی بندازه و کمک کنه

http://www.sepantap.ir/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان منم این مشکل رو داشتم با کد زیر به راحتی درست شد.


img.aligncenter{
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:block;
}

پس از گذاشتن کد صفحه خودتون رو رفرش کنید(Ctrl+F5)

ویرایش شده در توسط ashkanreal

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من کدهای بالا رو اضافه کردم به فایل استایل ولی جواب نداد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما تصویرتون رو وسط چین کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونید از کد


<div align="center"> </div>

استفاده کنید

ویرایش شده در توسط U3F

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو هم استفاده کردم ولی جواب نداد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس یکی از پست های سایتتون که عکس وسط نیومده رو بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشید متاسفانه من هم این مشکل رو ارم و جدول هایی که درست میکنم وسط چین نمیشه و میره سمیت راست ممنون میشم یکی به سایت یه نگاهی بندازه و کمک کنه

http://www.sepantap.ir/

جدول و عکس داستانشون متفاوته در جداول درون تگ table وسط چین بودنش را می شه تعریف کرد مثل


<table align="center">

و اگر خواستید از طریق css اصلاح کنید باید این کد را بگذارید


table {
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:table;
float:none !important;
}

در فایل style.css

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من همیشه برای عکس ها از کد زیر استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم شما هم کد زیر رو در ویرایشگر html قرار بدید و لینک عکستون رو در جای مناسب قرار بدید تا بصورت وسطچین لود بشه .


<img class="aligncenter" src="" alt="مهندس یار" width="600" hight="300" />

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر از ایمان فخار عزیز. دوستان اگه با وسط چین کردن جدول مشکلی داشتن با کدی که ایمان جان بالا قرار داده مشکل حل میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من همیشه برای عکس ها از کد زیر استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم شما هم کد زیر رو در ویرایشگر html قرار بدید و لینک عکستون رو در جای مناسب قرار بدید تا بصورت وسطچین لود بشه .


<img class="aligncenter" src="" alt="مهندس یار" width="600" hight="300" />

من برای وسط قرار دادن تصویر این کار رو انجام میدم

اول روی فضای خالی دکمه وسط چین رو میزنم

بعد دکمه اون درخته ( گذاشتن/ویرایش تصویر ) رو میزنم

بعد بهش ادرس عکس اپلود شده رو میدم.

فعلا هم نتونستم راهی پیدا کنم که همه عکس های داخل فایل Single.php سایتم وسط چین بشه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من برای وسط قرار دادن تصویر این کار رو انجام میدم

اول روی فضای خالی دکمه وسط چین رو میزنم

بعد دکمه اون درخته ( گذاشتن/ویرایش تصویر ) رو میزنم

بعد بهش ادرس عکس اپلود شده رو میدم.

فعلا هم نتونستم راهی پیدا کنم که همه عکس های داخل فایل Single.php سایتم وسط چین بشه !

شما ادرس بدین من میخوام یه چیزی رو روی سایتتون امتحان کنم(البته یه پست که تصویر align نگرفته باشه.)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما ادرس بدین من میخوام یه چیزی رو روی سایتتون امتحان کنم(البته یه پست که تصویر align نگرفته باشه.)

بفرما

http://1o2.ir/ilmjh

خودت ببین کدوم پست رو میخوای

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بفرما

http://1o2.ir/ilmjh

خودت ببین کدوم پست رو میخوای

آقا امیر اینا که align دارن یکی از تصاویر رو align رو بردارین تا من تست کنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم