• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
saber

وسط چین کردن عکس ها در مطالب وردپرس

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یکی از مشکلاتی که در وردپرس دارم این هست که عکس ها در کناره ها می آیند حالا برای این که وسط چین بشن چکار باید کرد البته بین تابه the_content <center></center> گذاشتم مشکل حل شد اما همه نوشته ها وسط اومدن حالا برای این که فقط عکس وسط بیاد چکار باید کرد؟؟ممنون(از خود نوشتن فایل وسط چین نمی شود)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا خیلی بحث شده

کد زیر رو به استایل اضافه کنید ببینید درست میشه ؟!


.aligncenter, img.aligncenter {
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا ممنون اما مشکل حل نشد...این رو یخواستم بگم آیا تابعی هست که عکس مطالب رو فراخوانی کنه؟؟اگه باشه شاید بتونیم کاریش کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام , منم مشکل شما رو داشتم

تابعی هم که میخوایم دارم

function.php


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "images/default.gif";
}
return $first_img;
}

کد برای گرفتن عکس ها

مثلا برای index.php , single.php


<div class="post-image"><img src="<?php echo catch_that_image() ?>" /></div>

ویرایش شده در توسط wSaman
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه ...اصلا معلوم نیست جکار باید کرد باید بیخیالش شد :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاینه سایتتون لینک بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آنلاین که هست


http://www.tazeh.org

بفرمایید بنده هر کاری کردم نشد...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آدرس زیر روی هاستتون :

http://www.tazeh.org.../inc/styles.css

و داخل فایل دنبال نام خصیصه :


.section1 img {

بگردید و خاصیت های:


position: absolute;
float: right;

را ازش حذف کنید و خاصیت های :


clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
position:relative;

را در همان قسمت داخل آکولادی { } که قرار دارد اضافه کنید.

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید متاسفانه من هم این مشکل رو ارم و جدول هایی که درست میکنم وسط چین نمیشه و میره سمیت راست ممنون میشم یکی به سایت یه نگاهی بندازه و کمک کنه

http://www.sepantap.ir/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان منم این مشکل رو داشتم با کد زیر به راحتی درست شد.


img.aligncenter{
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:block;
}

پس از گذاشتن کد صفحه خودتون رو رفرش کنید(Ctrl+F5)

ویرایش شده در توسط ashkanreal
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کدهای بالا رو اضافه کردم به فایل استایل ولی جواب نداد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما تصویرتون رو وسط چین کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از کد


<div align="center"> </div>

استفاده کنید

ویرایش شده در توسط U3F
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو هم استفاده کردم ولی جواب نداد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس یکی از پست های سایتتون که عکس وسط نیومده رو بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید متاسفانه من هم این مشکل رو ارم و جدول هایی که درست میکنم وسط چین نمیشه و میره سمیت راست ممنون میشم یکی به سایت یه نگاهی بندازه و کمک کنه

http://www.sepantap.ir/

جدول و عکس داستانشون متفاوته در جداول درون تگ table وسط چین بودنش را می شه تعریف کرد مثل


<table align="center">

و اگر خواستید از طریق css اصلاح کنید باید این کد را بگذارید


table {
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:table;
float:none !important;
}

در فایل style.css

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همیشه برای عکس ها از کد زیر استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم شما هم کد زیر رو در ویرایشگر html قرار بدید و لینک عکستون رو در جای مناسب قرار بدید تا بصورت وسطچین لود بشه .


<img class="aligncenter" src="" alt="مهندس یار" width="600" hight="300" />

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از ایمان فخار عزیز. دوستان اگه با وسط چین کردن جدول مشکلی داشتن با کدی که ایمان جان بالا قرار داده مشکل حل میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همیشه برای عکس ها از کد زیر استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم شما هم کد زیر رو در ویرایشگر html قرار بدید و لینک عکستون رو در جای مناسب قرار بدید تا بصورت وسطچین لود بشه .


<img class="aligncenter" src="" alt="مهندس یار" width="600" hight="300" />

من برای وسط قرار دادن تصویر این کار رو انجام میدم

اول روی فضای خالی دکمه وسط چین رو میزنم

بعد دکمه اون درخته ( گذاشتن/ویرایش تصویر ) رو میزنم

بعد بهش ادرس عکس اپلود شده رو میدم.

فعلا هم نتونستم راهی پیدا کنم که همه عکس های داخل فایل Single.php سایتم وسط چین بشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای وسط قرار دادن تصویر این کار رو انجام میدم

اول روی فضای خالی دکمه وسط چین رو میزنم

بعد دکمه اون درخته ( گذاشتن/ویرایش تصویر ) رو میزنم

بعد بهش ادرس عکس اپلود شده رو میدم.

فعلا هم نتونستم راهی پیدا کنم که همه عکس های داخل فایل Single.php سایتم وسط چین بشه !

شما ادرس بدین من میخوام یه چیزی رو روی سایتتون امتحان کنم(البته یه پست که تصویر align نگرفته باشه.)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ادرس بدین من میخوام یه چیزی رو روی سایتتون امتحان کنم(البته یه پست که تصویر align نگرفته باشه.)

بفرما

http://1o2.ir/ilmjh

خودت ببین کدوم پست رو میخوای

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرما

http://1o2.ir/ilmjh

خودت ببین کدوم پست رو میخوای

آقا امیر اینا که align دارن یکی از تصاویر رو align رو بردارین تا من تست کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }