saber

وسط چین کردن عکس ها در مطالب وردپرس

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یکی از مشکلاتی که در وردپرس دارم این هست که عکس ها در کناره ها می آیند حالا برای این که وسط چین بشن چکار باید کرد البته بین تابه the_content <center></center> گذاشتم مشکل حل شد اما همه نوشته ها وسط اومدن حالا برای این که فقط عکس وسط بیاد چکار باید کرد؟؟ممنون(از خود نوشتن فایل وسط چین نمی شود)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا خیلی بحث شده

کد زیر رو به استایل اضافه کنید ببینید درست میشه ؟!


.aligncenter, img.aligncenter {
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا ممنون اما مشکل حل نشد...این رو یخواستم بگم آیا تابعی هست که عکس مطالب رو فراخوانی کنه؟؟اگه باشه شاید بتونیم کاریش کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام , منم مشکل شما رو داشتم

تابعی هم که میخوایم دارم

function.php


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "images/default.gif";
}
return $first_img;
}

کد برای گرفتن عکس ها

مثلا برای index.php , single.php


<div class="post-image"><img src="<?php echo catch_that_image() ?>" /></div>

ویرایش شده در توسط wSaman
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه ...اصلا معلوم نیست جکار باید کرد باید بیخیالش شد :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاینه سایتتون لینک بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آنلاین که هست


http://www.tazeh.org

بفرمایید بنده هر کاری کردم نشد...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آدرس زیر روی هاستتون :

http://www.tazeh.org.../inc/styles.css

و داخل فایل دنبال نام خصیصه :


.section1 img {

بگردید و خاصیت های:


position: absolute;
float: right;

را ازش حذف کنید و خاصیت های :


clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
position:relative;

را در همان قسمت داخل آکولادی { } که قرار دارد اضافه کنید.

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید متاسفانه من هم این مشکل رو ارم و جدول هایی که درست میکنم وسط چین نمیشه و میره سمیت راست ممنون میشم یکی به سایت یه نگاهی بندازه و کمک کنه

http://www.sepantap.ir/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان منم این مشکل رو داشتم با کد زیر به راحتی درست شد.


img.aligncenter{
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:block;
}

پس از گذاشتن کد صفحه خودتون رو رفرش کنید(Ctrl+F5)

ویرایش شده در توسط ashkanreal
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کدهای بالا رو اضافه کردم به فایل استایل ولی جواب نداد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما تصویرتون رو وسط چین کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از کد


<div align="center"> </div>

استفاده کنید

ویرایش شده در توسط U3F
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو هم استفاده کردم ولی جواب نداد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس یکی از پست های سایتتون که عکس وسط نیومده رو بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید متاسفانه من هم این مشکل رو ارم و جدول هایی که درست میکنم وسط چین نمیشه و میره سمیت راست ممنون میشم یکی به سایت یه نگاهی بندازه و کمک کنه

http://www.sepantap.ir/

جدول و عکس داستانشون متفاوته در جداول درون تگ table وسط چین بودنش را می شه تعریف کرد مثل


<table align="center">

و اگر خواستید از طریق css اصلاح کنید باید این کد را بگذارید


table {
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:table;
float:none !important;
}

در فایل style.css

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همیشه برای عکس ها از کد زیر استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم شما هم کد زیر رو در ویرایشگر html قرار بدید و لینک عکستون رو در جای مناسب قرار بدید تا بصورت وسطچین لود بشه .


<img class="aligncenter" src="" alt="مهندس یار" width="600" hight="300" />

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از ایمان فخار عزیز. دوستان اگه با وسط چین کردن جدول مشکلی داشتن با کدی که ایمان جان بالا قرار داده مشکل حل میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همیشه برای عکس ها از کد زیر استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم شما هم کد زیر رو در ویرایشگر html قرار بدید و لینک عکستون رو در جای مناسب قرار بدید تا بصورت وسطچین لود بشه .


<img class="aligncenter" src="" alt="مهندس یار" width="600" hight="300" />

من برای وسط قرار دادن تصویر این کار رو انجام میدم

اول روی فضای خالی دکمه وسط چین رو میزنم

بعد دکمه اون درخته ( گذاشتن/ویرایش تصویر ) رو میزنم

بعد بهش ادرس عکس اپلود شده رو میدم.

فعلا هم نتونستم راهی پیدا کنم که همه عکس های داخل فایل Single.php سایتم وسط چین بشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای وسط قرار دادن تصویر این کار رو انجام میدم

اول روی فضای خالی دکمه وسط چین رو میزنم

بعد دکمه اون درخته ( گذاشتن/ویرایش تصویر ) رو میزنم

بعد بهش ادرس عکس اپلود شده رو میدم.

فعلا هم نتونستم راهی پیدا کنم که همه عکس های داخل فایل Single.php سایتم وسط چین بشه !

شما ادرس بدین من میخوام یه چیزی رو روی سایتتون امتحان کنم(البته یه پست که تصویر align نگرفته باشه.)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ادرس بدین من میخوام یه چیزی رو روی سایتتون امتحان کنم(البته یه پست که تصویر align نگرفته باشه.)

بفرما

http://1o2.ir/ilmjh

خودت ببین کدوم پست رو میخوای

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرما

http://1o2.ir/ilmjh

خودت ببین کدوم پست رو میخوای

آقا امیر اینا که align دارن یکی از تصاویر رو align رو بردارین تا من تست کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم