• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
saber

وسط چین کردن عکس ها در مطالب وردپرس

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یکی از مشکلاتی که در وردپرس دارم این هست که عکس ها در کناره ها می آیند حالا برای این که وسط چین بشن چکار باید کرد البته بین تابه the_content <center></center> گذاشتم مشکل حل شد اما همه نوشته ها وسط اومدن حالا برای این که فقط عکس وسط بیاد چکار باید کرد؟؟ممنون(از خود نوشتن فایل وسط چین نمی شود)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا خیلی بحث شده

کد زیر رو به استایل اضافه کنید ببینید درست میشه ؟!


.aligncenter, img.aligncenter {
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا ممنون اما مشکل حل نشد...این رو یخواستم بگم آیا تابعی هست که عکس مطالب رو فراخوانی کنه؟؟اگه باشه شاید بتونیم کاریش کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام , منم مشکل شما رو داشتم

تابعی هم که میخوایم دارم

function.php


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "images/default.gif";
}
return $first_img;
}

کد برای گرفتن عکس ها

مثلا برای index.php , single.php


<div class="post-image"><img src="<?php echo catch_that_image() ?>" /></div>

ویرایش شده در توسط wSaman
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه ...اصلا معلوم نیست جکار باید کرد باید بیخیالش شد :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاینه سایتتون لینک بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آنلاین که هست


http://www.tazeh.org

بفرمایید بنده هر کاری کردم نشد...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آدرس زیر روی هاستتون :

http://www.tazeh.org.../inc/styles.css

و داخل فایل دنبال نام خصیصه :


.section1 img {

بگردید و خاصیت های:


position: absolute;
float: right;

را ازش حذف کنید و خاصیت های :


clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
position:relative;

را در همان قسمت داخل آکولادی { } که قرار دارد اضافه کنید.

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید متاسفانه من هم این مشکل رو ارم و جدول هایی که درست میکنم وسط چین نمیشه و میره سمیت راست ممنون میشم یکی به سایت یه نگاهی بندازه و کمک کنه

http://www.sepantap.ir/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان منم این مشکل رو داشتم با کد زیر به راحتی درست شد.


img.aligncenter{
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:block;
}

پس از گذاشتن کد صفحه خودتون رو رفرش کنید(Ctrl+F5)

ویرایش شده در توسط ashkanreal
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کدهای بالا رو اضافه کردم به فایل استایل ولی جواب نداد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما تصویرتون رو وسط چین کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از کد


<div align="center"> </div>

استفاده کنید

ویرایش شده در توسط U3F
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو هم استفاده کردم ولی جواب نداد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس یکی از پست های سایتتون که عکس وسط نیومده رو بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید متاسفانه من هم این مشکل رو ارم و جدول هایی که درست میکنم وسط چین نمیشه و میره سمیت راست ممنون میشم یکی به سایت یه نگاهی بندازه و کمک کنه

http://www.sepantap.ir/

جدول و عکس داستانشون متفاوته در جداول درون تگ table وسط چین بودنش را می شه تعریف کرد مثل


<table align="center">

و اگر خواستید از طریق css اصلاح کنید باید این کد را بگذارید


table {
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:table;
float:none !important;
}

در فایل style.css

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همیشه برای عکس ها از کد زیر استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم شما هم کد زیر رو در ویرایشگر html قرار بدید و لینک عکستون رو در جای مناسب قرار بدید تا بصورت وسطچین لود بشه .


<img class="aligncenter" src="" alt="مهندس یار" width="600" hight="300" />

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از ایمان فخار عزیز. دوستان اگه با وسط چین کردن جدول مشکلی داشتن با کدی که ایمان جان بالا قرار داده مشکل حل میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همیشه برای عکس ها از کد زیر استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم شما هم کد زیر رو در ویرایشگر html قرار بدید و لینک عکستون رو در جای مناسب قرار بدید تا بصورت وسطچین لود بشه .


<img class="aligncenter" src="" alt="مهندس یار" width="600" hight="300" />

من برای وسط قرار دادن تصویر این کار رو انجام میدم

اول روی فضای خالی دکمه وسط چین رو میزنم

بعد دکمه اون درخته ( گذاشتن/ویرایش تصویر ) رو میزنم

بعد بهش ادرس عکس اپلود شده رو میدم.

فعلا هم نتونستم راهی پیدا کنم که همه عکس های داخل فایل Single.php سایتم وسط چین بشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای وسط قرار دادن تصویر این کار رو انجام میدم

اول روی فضای خالی دکمه وسط چین رو میزنم

بعد دکمه اون درخته ( گذاشتن/ویرایش تصویر ) رو میزنم

بعد بهش ادرس عکس اپلود شده رو میدم.

فعلا هم نتونستم راهی پیدا کنم که همه عکس های داخل فایل Single.php سایتم وسط چین بشه !

شما ادرس بدین من میخوام یه چیزی رو روی سایتتون امتحان کنم(البته یه پست که تصویر align نگرفته باشه.)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ادرس بدین من میخوام یه چیزی رو روی سایتتون امتحان کنم(البته یه پست که تصویر align نگرفته باشه.)

بفرما

http://1o2.ir/ilmjh

خودت ببین کدوم پست رو میخوای

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرما

http://1o2.ir/ilmjh

خودت ببین کدوم پست رو میخوای

آقا امیر اینا که align دارن یکی از تصاویر رو align رو بردارین تا من تست کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv
    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید