soheilyou

فراخوانیه تابعِ افزونه در قالب

3 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من میخوام یه بخش جدید داخل وردپرس داشته باشم

توسط این آموزش یه افزونه درس کردم که میتونم اطلاعاتی رو وارد کنم از پنل ورد پرس و ..

ولی مشکلی که الان دارم اینه که نمیدونم چجوری باید نتیجه ش رو تو قالبم نمایش بدم ؟ با استفاده از چه تابع و کجا میتونم تابع مورد نظرم رو تو قالب فراخوانی کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای فراخوانی خیلی راه ها هستش

شما میتونید یک شورت کد ایجاد کنید و اون رو در قالب فراخوانی کنید

میتونید شورت کد خودتون اضافه کنید یا نحوه اضافه کردنش رو بگم ؟

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای فراخوانی خیلی راه ها هستش

شما میتونید یک شورت کد ایجاد کنید و اون رو در قالب فراخوانی کنید

میتونید شورت کد خودتون اضافه کنید یا نحوه اضافه کردنش رو بگم ؟

نه ، اگه میشه زحمت بکشین کامل توضیح بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط BenTo
      سلام دیگر خدمت مدیران و دوستان محترم
      ببخشید میخواستم ببینم کتابی هست که توابع وردپرس رو جدا جدا با توضیح نوشته باشه
      چه توابع درون فانکشن و چه دستور عمل و کد های فراخوانی خود وردپرس مانند
      <?php bloginfo( 'name' ); ?>
      <?php get_search_form(); ?>
      <?php get_header(); ?> 
      و تابع های مانند اینها چه کتاب پولی باشه چه رایگان ممنون میشم از اساتید راهنمایی کنند برای خرید
      سپاس بیکران 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر