majidmajid0098

مشكل مطالب مرتبط

5 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام من در قالبم از يك كد استفاده مي كنم كه مطالب مرتبط رو به نمايش در مي آورد ( ولي از نوغ برچسب ها تشخيص مي دهد)

حال من مي خواهم از روي دسته بندي ها مطالب مرتبط نمايش داده بشن

كد :

<?php
$orig_post = $post;
global $post;
$tags = wp_get_post_tags($post->ID);

if ($tags) {
$tag_ids = array();
foreach($tags as $individual_tag) $tag_ids[] = $individual_tag->term_id;
$args=array(
'tag__in' => $tag_ids,
'post__not_in' => array($post->ID),
'posts_per_page'=>4, // Number of related posts to display.
'caller_get_posts'=>1
);

$my_query = new wp_query( $args );

while( $my_query->have_posts() ) {
$my_query->the_post();
?>

------------------

با تشكر

ویرایش شده در توسط Black_sky
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

تست کنید.


<?php
$related = get_posts( array( 'category__in' => wp_get_post_categories($post->ID), 'numberposts' => 5, 'post__not_in' => array($post->ID) ) );
if( $related ) foreach( $related as $post ) {
setup_postdata($post); ?>
<ul>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
</ul>
<?php }wp_reset_postdata(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام كد يك مشكلي دارد

كل صفحه بالا نميياد سفيد مي شود

------

تشكر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مشکلی نداره تست کردم در فایل single.php و در مکان مناسب قالب قرار بدید.

این یکی رو تست کنید.


<?php $orig_post = $post;
global $post;
$categories = get_the_category($post->ID);
if ($categories) {
$category_ids = array();
foreach($categories as $individual_category) $category_ids[] = $individual_category->term_id;
$args=array(
'category__in' => $category_ids,
'post__not_in' => array($post->ID),
'posts_per_page'=> 7,
'caller_get_posts'=>1
);
$my_query = new wp_query( $args );
if( $my_query->have_posts() ) { while( $my_query->have_posts() ) {
$my_query->the_post();?>
<li>
<div class="relatedthumb">
<a href="<? the_permalink()?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>">
<?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
<div class="relatedcontent">
<h3><a href="<? the_permalink()?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>">
<?php the_title(); ?></a></h3>
<?php the_time('j,M,Y') ?>
</div>
</li>
<?
}
}
}
$post = $orig_post;
wp_reset_query(); ?>

ویرایش شده در توسط افشیــــــن
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشكر مشكلم با اين كد حل شد

واقعا اولين انجمني كه تا حالا ديدم اينقدر سريع پاسخگويي دارد اين انجمن هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط sbwebitik
      سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان
      من میخوام برای یکی از مشتریان خودم یه یه سایت طراحی کنم و مشتری من دو نمونه سایت داده و میگه یه همچین ساتی میخواد
      اینم لینک سایتا :
      https://sarayar.com
      www.shab.ir
      آیا قالب وردپرسی وجود داره که شبیه اینا باشه یعنی کار اینا رو اجام بده ... در کل میخواد که یه سیستم آگهی و رزواسیون باشه که بشه امکان قرار گیری پکیج برای آگهی رو هم داشته باشه....
      ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
      با تشکر
    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو
    • توسط acc
      سلام دوستان
      بنده علاقمند هستم که فونت و استایل یک ویجت خارجی که مربوط به چت انلاین هست رو تغییر بدم , ایا این به وسیله جاوا امکان پذیر است؟
      اگر از دوستان کسی در این زمینه مهارت دارد لطفا من را راهنمایی کند
       
      با تشکر
    • توسط unid_user
      سلام دوستان.
      بالاخره تونستم با کمک شما عزیزان قالب موزد نظرم رو طراحی کنم. اما یه مشکلی دارم! اینکه وقتی میخوام قالب رو بر روی یه لوکال هاست دیگه قرار بدم با اینکه تمام موارد رو درون ریزی کردم ولی مطالب رو اونطور که باید نمایش نمیده. چطور باید یه دموی استاندارد برای قالبم بسازم چیزی مثل دموهایی که شرکت های طراحی قالب خارجی می سازن.
      ممنون