majideblis

بهترین مکان قرار دهی کد آمار گیر کجاست؟

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من میخوام واسه سایتم امارگیر هیستاتس بزارم

این کدو انتهای header.php قرار دادم ولی وقتی که سایت میخواد لود بشه چند ثانیه ای تو قسمت هدر مکث میکنه و بعد از چند ثانیه کل صفحه لود میشه

میتونید خودتون الان تست کنید و بهم بگید که این طور هست یا نه ....

و اینکه بگید این کدو کجا بزارم تا این مشکل بر نخورم و به سرعت لود سایت تاثیر منفی نزاره

مرسی از همه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطور که خودتون گفتید ، به سوال تون هم پاسخ دادید !

اگر اذیت تون میکنه باید در فوتر قرار بدید . اگر دقت کنید اغلب سایت ها هم داخل فوتر آمارگیر رو لود می کنند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه مکانی که بهتره رو واسم مشخص کنید که منم همون جا کدو قرار بدم

مرسی

footer.rar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<div class="footer">
<div class="footer-wrap">
<div class="tags-title"></div>
<div class="tags-link">
<?php wp_tag_cloud('smallest=8&largest=8&number=10&orderby=count'); ?>
</div>
<div class="footer-body">
<div class="footer-break-vertical"></div>
<div class="copyright" id="farhadina-template">
تمام حقوق برای <?php bloginfo('name'); ?>
<div id="feeds">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/sitemap.xml" title="نقشه سایت <?php bloginfo('name'); ?>">Sitemap</a>
|
<a title="اتم <?php bloginfo('name'); ?>" rel="nofollow" href="<?php bloginfo('url'); ?>/atom/">Atom</a>
|
<a title="سی اس اس استاندارد " rel="nofollow" target="_blank" href="http://jigsaw.w3.org/css-validator/check/referer">Valid CSS</a>
</div></div></div></div></div></div>
<SCRIPT> ap_showWaitMessage('waitDiv', 0 ) </SCRIPT>
<!-- Statics -->

<!-- END Statics -->
<?php wp_footer(); ?>
</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟