rezakianoosh

استایل جدا برای هر یک از دسته بندیها ؟

65 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان چه جوری میشه برای هر یک از دسته بندی ها یه استایل جدا تعریف کرد ؟

مثلا سایت پی سی دانلود برا هر کدوم از دسته بندی هاش یه رنگ گطراشته چه جوری این کار و کرده ؟ اول دسته بندی رو ایجاد کردن بعد استایلش رو نوشتن ؟ اخه از اول کار طراحی وقتی هنوز دسته ای ایجاد نشده فکر نکنم بشه همچین کاری کرد لطفا راهنمایی کنید ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع in_category بررسی کنید که پست در کدام دسته هست و تعیین استایل

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطف می کنید در مورد تابع in_category بیشتر توضیح بدین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما...#


http://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خدمت شما...#
 http://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category 

ممنون. اگر زبانم خوب بود حتما از سایتی که فرمودید استفاده می کردم و نیازی به انجمن پارسی نداشتم.لطفا توضیح بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه جور دیگه هم میشه .

فرض کنید دسته ای که میخواید استایل و کلاً طرح جداگانه ای داشته باشه شناسه 5 هست .

توی قالبتون یک فایل بسازید category-5.php و دستورات لازم رو مانند فایل category.php توش بنویسین و تغییرات لازمه رو بدین .

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

category.php رو باید برای همه ی دسته ها داشته باشیم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

category.php رو باید برای همه ی دسته ها داشته باشیم؟

یعنی چی؟ منظورتون اسمش هست؟

روی همه دسته ها بایداسم category باشه و بعد - و بعد آی دی یا نامک دسته.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی؟ منظورتون اسمش هست؟

روی همه دسته ها بایداسم category باشه و بعد - و بعد آی دی یا نامک دسته.

درصفحه category.php چه باید بنویسم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه را هم چک کنید

http://wordpress.org...egory-template/

ممنون. افزونه رو فعال کردم ولی تصویری که در screenshots هست رو ندارم. و تغییراتی که در صفحه http://wordpress.org/support/topic/plugin-custom-category-template-not-with-sub-categories گفته شده رو هم اعمال کردم.میشه در مورد چگونگی کاربا افزونه توضیح بدبد؟

ویرایش شده در توسط farnaz

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه ی category.php مانند صفحات آرشیو نوشته می شه و وظیفه است قالب بندی فراخوانی یک دسته است در صورت نبودن این صفحه در قالب وردپرس اون رو به آرشیو و در صورت نبودن archive.php به index.php ارجاع می ده پس اگر می خواهید قالبی جداگانه چه از لحاظ استایل ها و چه قرار گرفتن اجزای صفحه داشته باشید آنرا مطابق دلخواه خود طراحی کنید وگرنه اتفاقی نمی افتد

برای ساخت این صفحه معمولا ابتدا از



<h2 class="pagetitle"><?php printf(__('Archive for the ‘%s’ Category', 'kubrick'), single_cat_title('', false)); ?></h2>

استفاده می شه که برای فایل ترجمه هم قابل خواندن باشه و ادامه اش هم ترتیب صفحه ی آرشیو و می تونید با اضافه کردن کدی شبیه به


<?php if ( is_404() || is_category() || is_day() || is_month() ||
is_year() || is_search() || is_paged() ) {
?>
<?php /* If this is a 404 page */ if (is_404()) { ?>
<?php /* If this is a category archive */ } elseif (is_category()) { ?>
<p><?php printf(__('You are currently browsing the archives for the %s category.', 'kubrick'), single_cat_title('', false)); ?></p>
<?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_day()) { ?>
<p><?php printf(__('You are currently browsing the <a href="%1$s/">%2$s</a> blog archives for the day %3$s.', 'kubrick'), get_bloginfo('url'), get_bloginfo('name'), get_the_time(__('l, F jS, Y', 'kubrick'))); ?></p>
<?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?>
<p><?php printf(__('You are currently browsing the <a href="%1$s/">%2$s</a> blog archives for %3$s.', 'kubrick'), get_bloginfo('url'), get_bloginfo('name'), get_the_time(__('F, Y', 'kubrick'))); ?></p>
<?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?>
<p><?php printf(__('You are currently browsing the <a href="%1$s/">%2$s</a> blog archives for the year %3$s.', 'kubrick'), get_bloginfo('url'), get_bloginfo('name'), get_the_time('Y')); ?></p>
<?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_search()) { ?>
<p><?php printf(__('You have searched the <a href="%1$s/">%2$s</a> blog archives for <strong>‘%3$s’</strong>. If you are unable to find anything in these search results, you can try one of these links.', 'kubrick'), get_bloginfo('url'), get_bloginfo('name'), wp_specialchars(get_search_query(), true)); ?></p>
<?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?>
<p><?php printf(__('You are currently browsing the <a href="%1$s/">%2$s</a> blog archives.', 'kubrick'), get_bloginfo('url'), get_bloginfo('name')); ?></p>

<?php } ?>
<?php }?>

در سایدبار صفحه بخشی را برای معرفی نوع آرشیو یا نام دسته بندی و توضیحات دسته بندی ایجاد کنید

ممنون. افزونه رو فعال کردم ولی تصویری که در screenshots هست رو ندارم. و تغییراتی که در صفحه http://wordpress.org...-sub-categories گفته شده رو هم اعمال کردم.میشه در مورد چگونگی کاربا افزونه توضیح بدبد؟

به پیشخوان منوی نمایش برید در زیر منوهای نمایش گزینه ی دسترسیش رو پیدا می کنید در ضمن می تونید در موقع ارسال هم قالب ها را معرفی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درنمایش فقط سه گزینه اصلی پوسته ها - ابزارک ها و ویرایشگر هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک لحظه اجازه بدید من هم نصبش کنم من مدتها ست باهاش کار نکردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز farnaz

نمیدونم چرا شما کارها رو همیشه پیچیده میکنید :)

ببینید شما میخواید مثلا برای دسته ایی با نامک news یا با ای دی 10 یک آرشیو با قالب دلخواه بسازید. درسته؟

خوب اول قالب اختصاصی رو ایجاد و به وردپرس تبدیل کنید. بعد اسمش رو بصورت زیر بزارید:

با کمک نامک : category-news.php

با کمک آی دی:category-10.php

تمام!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله پنل رو عوض کرده در منوی دسته بندی یعنی

http://localhost/wp/wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=category

زیر جدول یک منوی کشویی گذاشته بنام پوسته دسته که هر پوسته ای را داشته باشید آنجا می تونید برای هر دسته ای انتخاب کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز farnaz

نمیدونم چرا شما کارها رو همیشه پیچیده میکنید :)

ببینید شما میخواید مثلا برای دسته ایی با نامک news یا با ای دی 10 یک آرشیو با قالب دلخواه بسازید. درسته؟

خوب اول قالب اختصاصی رو ایجاد و به وردپرس تبدیل کنید. بعد اسمش رو بصورت زیر بزارید:

با کمک نامک : category-news.php

با کمک آی دی:category-10.php

تمام!!

ممنون. یعنی قالب اختصاصی در فایل category-10.php هست و وقتی روی دسته کلیک شود به قالب اختصاصی می رود؟

ویرایش شده در توسط farnaz

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

style مربوط به این دسته کجا تعیین میشه؟در فایل category-id کدهایی که آقای ایمان فخار گذاشتند رو باید بگذارم؟تمامی category ها با id متفاوت همین هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله پنل رو عوض کرده در منوی دسته بندی یعنی

http://localhost/wp/wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=category

زیر جدول یک منوی کشویی گذاشته بنام پوسته دسته که هر پوسته ای را داشته باشید آنجا می تونید برای هر دسته ای انتخاب کنید

در پوسته دسته فقط قالب پیش فرض نوشته . یک فایل category-id هم ایجاد کردم ولی همون قالب پیش فرض رو نشون میده.چطور قالب دیگه ای تعیین کنم ؟

ویرایش شده در توسط farnaz

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب را شما باید بسازید به سئوال اولیه دقت کنید بحث بر این است که اگر بخواهیم قالبی خاص را به یک دسته نسبت دهیم چه باید بکنیم این یعنی قالبی داریم که می خواهیم دسته ای را به آن متصل کنیم

category-id بحثی کاملا متفاوت با category.php دارد اولی اصطلاحیست برای شماره ردیف بایگانی هر دسته بندی در جدول دیتابیس دومی نام یک سند php است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب را شما باید بسازید به سئوال اولیه دقت کنید بحث بر این است که اگر بخواهیم قالبی خاص را به یک دسته نسبت دهیم چه باید بکنیم این یعنی قالبی داریم که می خواهیم دسته ای را به آن متصل کنیم

category-id بحثی کاملا متفاوت با category.php دارد اولی اصطلاحیست برای شماره ردیف بایگانی هر دسته بندی در جدول دیتابیس دومی نام یک سند php است

لیست قالب ها رو نشون نمیده که انتخاب کنم. از کجا باید انتخاب کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایی قالب ها لیست نمیشن.

ببینید شما باید یک قالب بسازید.

بعد ای دی دسته ایی که میخواید قالب روی اون اعمال بشه رو بگیرید.

بعد طبق اموزش های صفحه قبل عمل کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز farnaz

نمیدونم چرا شما کارها رو همیشه پیچیده میکنید :)

ببینید شما میخواید مثلا برای دسته ایی با نامک news یا با ای دی 10 یک آرشیو با قالب دلخواه بسازید. درسته؟

خوب اول قالب اختصاصی رو ایجاد و به وردپرس تبدیل کنید. بعد اسمش رو بصورت زیر بزارید:

با کمک نامک : category-news.php

با کمک آی دی:category-10.php

تمام!!

برای اینکه از منویی که دارم به این category لینک شود در تگ href چیزی باید بنویسم یا دستور خاصی دارد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه نام دسته را بخواهیم نمایش بدهیم با توضیحاتی که برای دسته در وردپرس وجود دارد از چه کدی باید استفاده کنیم؟

(یعنی میخواهم در یک صفحه نام تمام دسته هایی که دارم باشدو توضیحات با قالبی که تعریف کرده ام)

ویرایش شده در توسط farnaz

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری