• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
farnaz

دسته و زیردسته

25 پست در این موضوع قرار دارد

یک دسته دارم و تعدادی زیردسته(دسته:شهرها و زیردسته:نام هرشهر). یک شماره دسته به شهرها داده ام.حال میخواهم روی هر زیردسته ای که کلیک شد به صفحه مربوط به خودش برود ولی من چون 1شماره دسته دارم همه به یک صفحه می روند. باید چه کنم؟ آیا باید به زیردسته ها هم id دهم؟ کد php به چه صورتی می شود؟ ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در دسته های خود وردپرس این کار خودکار انجام میشه نیازی به تعریف ID نیست.

ولی اگر با PHP نوشتید بدون استفاده از وردپرس, بله باید هر زیر دسته ID خاص خودشو داشته باشه تا فقط مطالب همون دسته فراخوانی بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در دسته های خود وردپرس این کار خودکار انجام میشه نیازی به تعریف ID نیست.

ولی اگر با PHP نوشتید بدون استفاده از وردپرس, بله باید هر زیر دسته ID خاص خودشو داشته باشه تا فقط مطالب همون دسته فراخوانی بشه.

ولی روی نام هرشهر که کلیک میشه همه به یک صفحه می روند. با وردپرس انجام دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1.شما مطلب به دسته هاتون نسبت دادید یا نه؟ باید دسته به حداقل یک مطلب پیوست شده باشه

2. از منوی پیشخوان نوشته ها دسته ها جدول دسته ها را احضار کنید و یکی از زیر دسته ها را ویرایش کنید در صفحه ای که باز می شود از طریق آدرس بار چک کنید که ID دسته چگونه است آیا آی دی دارد یا خیر اگر نداشت لیست پلاگین ها را قرار دهید

3. عدد آی دی را به صورت


http://localhost/?cat=ID

در آدرس بار فراخوانی کنید نتیجه را بگویید

در متد بالا localhost را با دامین خود و ID را با عدد مناسب عوض کنید برای مشاهده آی دی از طریق صفحه ویرایش به عکس پیوست نگاه کنید

post-336-0-68610800-1345013213_thumb.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

1.شما مطلب به دسته هاتون نسبت دادید یا نه؟ باید دسته به حداقل یک مطلب پیوست شده باشه

2. از منوی پیشخوان نوشته ها دسته ها جدول دسته ها را احضار کنید و یکی از زیر دسته ها را ویرایش کنید در صفحه ای که باز می شود از طریق آدرس بار چک کنید که ID دسته چگونه است آیا آی دی دارد یا خیر اگر نداشت لیست پلاگین ها را قرار دهید

3...

سایت روی سرور نیست . دسته ها هم مطلب دارد .این رو نمایش میده درآدرس بار

http://localhost/wp/مشهد/#

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت روی سرور نیست . دسته ها هم مطلب دارد .این رو نمایش میده درآدرس بار

http://localhost/wp/مشهد/#

این آدرس نمایش دسته است آدرس ویرایش دسته را بزنید مطابق شکل آی دی را می یابید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آدرس نمایش دسته است آدرس ویرایش دسته را بزنید مطابق شکل آی دی را می یابید

Simply Show IDs نصب کردم. id رو میدونم اینطوری که شما می گید نشون نمیده. من یک دسته به نام شهر تعریف کردم با id=16 . حالا نام شهرها را جز این دسته وارد می کنم. یعنی همه شهرها یک id دارند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سعی کنید یک مشکلتون حل شد بعد سراغ مشکل بعدی برید.

اول مشکل نمایش دسته بندی هاتونو برطرف کنید و بعد استایل و دیگر کارها.

شاید همین مشکلی که مطرح کردید مربوط به نصب همان افزونه ها باشه.

در اولین کار افزونه های مربوط به دسته بندی ها رو غیر فعال کنید و تنظیماتی که انجام دادید به حالت قبل برگردونید.

دسته هارو حذف کنید و از صفر 1دسته با 3 یا 4 تا زیر دسته بسازید و ببینید برای هر زیر دسته

ID جدا اختصاص داده میشه یا نه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سعی کنید یک مشکلتون حل شد بعد سراغ مشکل بعدی برید.

اول مشکل نمایش دسته بندی هاتونو برطرف کنید و بعد استایل و دیگر کارها.

شاید همین مشکلی که مطرح کردید مربوط به نصب همان افزونه ها باشه.

در اولین کار افزونه های مربوط به دسته بندی ها رو غیر فعال کنید و تنظیماتی که انجام دادید به حالت قبل برگردونید.

دسته هارو حذف کنید و از صفر 1دسته با 3 یا 4 تا زیر دسته بسازید و ببینید برای هر زیر دسته

ID جدا اختصاص داده میشه یا نه.

بله. حتما. زیردسته ها رو به عنوان نوشته اضافه کنم یا دسته هایی با مادر دسته ی اول بسازم؟دسته یک را مادر گذاشتم ودر آدرس بار، آدرس به صورتhttp://localhost/wp/wp-admin/edit-tags.php?action=edit&taxonomy=category&tag_ID=24&post_type=post است . برای هر زیر دسته یک id جدا در نظر گرفته.

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید می شه یک کم عجله نکنید در مسیری که من بهتون گفتم دسته ای نیست یا هست و شما به آی دیش دسترسی ندارید در مورد اول باید کل وردپرستون عوض بشه و مورد دوم باید افزونه ها غیر فعال شما تا زمانیکه در جای خودش دسته ها را درست نبینید زحمتتون هدر می ره

لطفا این آدرس را روی لوکال چک کنید اگر دسته ها را نمی بینید از صفحه برای من یک عکس بگیرید و آپلود کنید

http://localhost//wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=category

و اگر دسته ها را به درستی می بینید به روی یک دسته با موس بروید از زیر دسته پیوندهای مشخص شده ی نمایش - ویرایش سریع - ویرایش و حذف روی ویرایش کلیک نمایید و محتویات آدرس بارتون را برای من بگذارید اینجا

و اجازه بدید اول مشکلتون رفع بشه بعد دسته ی شهر ها را بسازید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1.شما مطلب به دسته هاتون نسبت دادید یا نه؟ باید دسته به حداقل یک مطلب پیوست شده باشه

2. از منوی پیشخوان نوشته ها دسته ها جدول دسته ها را احضار کنید و یکی از زیر دسته ها را ویرایش کنید در صفحه ای که باز می شود از طریق آدرس بار چک کنید که ID دسته چگونه است آیا آی دی دارد یا خیر اگر نداشت لیست پلاگین ها را قرار دهید

3. عدد آی دی را به صورت


http://localhost/?cat=ID

در آدرس بار فراخوانی کنید نتیجه را بگویید

در متد بالا localhost را با دامین خود و ID را با عدد مناسب عوض کنید برای مشاهده آی دی از طریق صفحه ویرایش به عکس پیوست نگاه کنید

post-336-0-68610800-1345013213_thumb.jpg

یک زیر دسته را ویرایش کردم. درآدرس بار id=24 داشت.http://localhost/?cat=24 در آدرس بار وارد کردم به XAMPP رفت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یک زیر دسته را ویرایش کردم. درآدرس بار id=24 داشت.http://localhost/?cat=24 در آدرس بار وارد کردم به XAMPP رفت

لطفاً دقت کنید :


http://localhost/wp/?cat=24

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وردپرس را در کجا می بینید آدرس صفحه ی اصلی وردپرس شما در کدهای بالا localhost فرض شده اگر اونرو بجای پوشه ی htdocs داخل یک پوشه ی داخلی به نام wp یا blog نصب کردید که اون اسمم به آدرستون اضافه می شه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساسا از اول کار شما اشتباه بوده!

شما دارید برای انجام یک کار ساده یک مسیر اشتباه و مشکل رو میرید.

شما میخواید منو بسازید؟

یا اینکه برای هر دسته یک قالب خاص بسازید؟

بگید کدوم مورد هست تا راه مستقیم و ساده بهتون پیشنهاد بدیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساسا از اول کار شما اشتباه بوده!

شما دارید برای انجام یک کار ساده یک مسیر اشتباه و مشکل رو میرید.

شما میخواید منو بسازید؟

یا اینکه برای هر دسته یک قالب خاص بسازید؟

بگید کدوم مورد هست تا راه مستقیم و ساده بهتون پیشنهاد بدیم.

ممنونم از راهنمایی تمام دوستان. من توی دو مورد مشکل دارم ولی اینجا میخواستم 1منو بسازم.(مانند منوی کشویی که نام شهر هست و شهرهایی در لیست آن وجوددارد.روی هر شهر که می رود مطالب مربوط به همان نشان داده شود).

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شد آقا مرتضی به داد رسید الان کل قضیه تغییر کرد که :D

اگر قالب از ابزارک پشتیبانی می کنه ابزارکش موجوده آنرا بکشید و سرجایش رها کنید اگر می خواهید خاص تر بسازید از فهرست ها فهرستی با مشخصات دلخواه بسازید و از طریق ابزارک جایگزین کنید

اگر قالب از ابزارک پشتیبانی نمی کند کد زیر را در جای مناسب بگذارید


<?php wp_list_categories(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شد آقا مرتضی به داد رسید الان کل قضیه تغییر کرد که :D

اگر قالب از ابزارک پشتیبانی می کنه ابزارکش موجوده آنرا بکشید و سرجایش رها کنید اگر می خواهید خاص تر بسازید از فهرست ها فهرستی با مشخصات دلخواه بسازید و از طریق ابزارک جایگزین کنید

اگر قالب از ابزارک پشتیبانی نمی کند کد زیر را در جای مناسب بگذارید


<?php wp_list_categories(); ?>

متوجه نشدم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه شدم :) فقط نمیخام در قسمت سایدبار باشه. این امکان داره که در جایی که میخوام بذارمش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله,در هر مکانی که نیاز دارید می توانید قرار دهید...#

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور؟کدی نیاز هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور؟کدی نیاز هست؟

داخل تگ div یا p یا span بذارید و با تعریف کلاس نیز میتونید استایل هم بدید و استفاده کنید:


مثلاً :
<span>
<?php wp_list_categories(); ?>
</span>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر قالب از ابزارک پشتیبانی نمی کند کد زیر را در جای مناسب بگذارید

<?php wp_list_categories(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بازم بی دقتی کردم. شما فرموده بودید. ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام
جناب مهندس, من تازه با ورد پرس آشنا شدم میخام مثلا فونت مادر دسته بندی هارو تغییر بدم که زیر دسته های مادر کوچیکتر از مادر باشه راهنمای کنید لطفا

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام
جناب مهندس, من تازه با ورد پرس آشنا شدم میخام مثلا فونت مادر دسته بندی هارو تغییر بدم که زیر دسته های مادر کوچیکتر از مادر باشه راهنمای کنید لطفا

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir
    • توسط amintoudehzaeim
      سلام دوستان من پیوند یکتای خودم رو به post name تغییر دادم و بعد ازون ارور های 404 مختلف به این شکل که ته آدرس پست ها و تگ ها و صفحات و حتی صفحه اصلی eco.html و danger.html و inq.html و ... درست شده و همینطور تا امروز ادامه داشته تااینکه در موردش یه تاپیک زدم و منتظر پاسخ آن تاپیک هستم. اما اینجا یه چیزی دیگه ای هست که برای من سوال شده بعد از تغییر پیوند به post name فایل htaccess من داخل سی پنل 
      # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress به صورت بالا نوشته شده است آیا من باید دوباره این کد را زیر end wordpress اضافه کنم تا این ارور های 404 از بین بروند یا اینکه ربطی نداره و نیازی نیست؟!
      RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]
       
    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.