• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من می خواهم توی قالب زیر قسمت اطلاعات یا همون بخش امار را بیارم زیر ستون سمت راست اما هرچی می گردم کدش نیست یعنی کدش را وقتی جابجا میکنم قالب به هم میریزه کمک کنید لطفا

http://www.irandampezeshk.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از کجا این تغییر رو می دی؟

قاعدتا باید در پیشخوان نمایش ابزارک ها ستون هایی رو داشته باشی که الان این کدها در یک باکس text در اون قرار دارند اون باکس رو به ستون کناری دیگه انتقال بدید

قالبتون چه جوری به هم می ریزه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسلایدر عریض تر میشه .

توی ابزارک های بنده همچین چیزی نیست یعنی افزونه اش قرارداده نشده تا بیارم ستون کناری

http://axgig.com/images/14744204682571961927.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده کدهاشا پیدا کردم قسمت اول کد امار است که می خواهم بزارم توی کدهای قسمت دوم

قسمت اول


<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
<!-- Translate To Wordpress BY : Http://www.nulleds.com -->
<div class="narrow_column">
</div>
<div class="narrow_column">
<h2 class="subhead">آمار و اطلاعات</h2>
<br>
<center>
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2636715&t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2636715" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
</center>
</div>

قسمت دوم


<div class="right_column">
<h2 class="subhead">دسته ها</h2>
<ul class="resourcelist">
<?php wp_list_categories('orderby=name&title_li'); ?>
</ul>
</div>
<div class="right_column">
<h2 class="subhead">آخرین مطالب</h2>
<ul class="resourcelist">
<?php query_posts('showposts=10'); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;?>
</ul>
</div>
<div class="right_column">
<h2 class="subhead">لینک ها</h2>
<ul class="resourcelist">
<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=2'); ?>
</ul>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکار قاعده بر این نیست که کدهای قالب را دستکاری کنید من نه اینکار را توصیه می کنم و نه کمک ولی اگر جواب اولیه منرا خواندید می توانید کدها را از قالب پاک کنید و به وسیله ابزارک در یک باکس متنی قرار دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور یعنی حذف کد از ابزارک است ؟ چط.ری حذف کنم ؟ توی ابزارک های من انگاری به هم ریخته است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش ابزارک

post-336-0-18911200-1344997667_thumb.png

post-336-0-87798100-1344997695_thumb.png

post-336-0-71190000-1344997712_thumb.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم همینجا میرم اما قابل حذف نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ستون را حذف نکنید کدها را از قالبتون حذف کنید و به ستون منتقل کنید کدهایی را که در قالب پیدا کردید جاشون اونجا نیست اینجاست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز مشکلم با امار حل شد یعنی حل نشد حذفش کردم تا بعد افزونش را نصب کنم .

حالا می خواهم قسمت زیر اسلایدر را که مطالب سایت را نشون میده را عرضش را زیاد کنم تا اون جای خالی حذف بشه راهنمائی کن لطفا

http://www.irandampezeshk.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل استایل کدهای زیر را پیدا کنید و مقدار width را تغییر دهید...#


.blog_column {
width: 400px;
float: left;
padding: 5px;
direction : rtl;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به عکس دقت کنید

post-336-0-80855200-1345156267_thumb.jpg

اول از همه دو تا اروری که با قرمز مشخص شده را بگیرید

1. یک تگ


</a>

قبل از دسته در فایل index.php دارید آنرا حذف کنید

2. یک لایه ی پاراگراف دارید که یکی از کدهای زیر در آن قرار دارند


<?php the_excerpt() ?>
یا
<?php the_content(); ?>
یعنی
<p>
<?php the_excerpt() ?>
</p>
یا
<p>
<?php the_content(); ?>
</p>

که باید کدهای <p> و </p> از اول و آخر آن برداشته شوند

بعد بگردید دنبال اولین کد


<div class="right_column">

بعد از آن اضافه کنید <div> و در ادامه دو بار دیگه همین لایه برای دو منوی دیگه تکرار شده آنها را به <div> (بدون کلاس) تغییر دهید و قبل از اولین لایه


<div class="clear"></div>

اضافه کنید


</div>

به این ترتیب شما بجای سه لایه با کلاس right_column یک لایه با این کلاس دارید که کنترل هر سه لایه را به دست دارد بعد فایل style.css را باز کنید و کلاس right_column را پیدا کنید و به width مقدار دلخواه را بدهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<div class="right_column">

باید دقیقا چیکارش کنم متوجه نشدم

راستی من سرچ قالب را چون جاش بد بود حذف کردم حالا بخواهم یه قسمت سرچ بزارم باید چه کدی بزارم ؟

ویرایش شده در توسط lawgostar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="right_column">

باید دقیقا چیکارش کنم متوجه نشدم

راستی من سرچ قالب را چون جاش بد بود حذف کردم حالا بخواهم یه قسمت سرچ بزارم باید چه کدی بزارم ؟

برای جستجوگر


<?php get_search_form(); ?>

برای تغییر width من از این واضح تر نمی توانم بگویم شما الان در گ.شه ی سمت راست سایت سه لایه ی منو دارید که از هم جدا هستند و دستکاری کد هر یک می تونه دیگری رو هم به هم بریزه قرار دادن هر سهدر یک لایه باعث می شه لایه مثل خط کش براشون عما کنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اون عرض را اضافه کردم و درست شد اما متن زیر را متوجه نشدم


<div class="right_column">

بعد از آن اضافه کنید <div> و در ادامه دو بار دیگه همین لایه برای دو منوی دیگه تکرار شده آنها را به <div> (بدون کلاس) تغییر دهید و قبل از اولین لایه


<div class="clear"></div>

اینا میشه کد نهایی را بزارید ؟ من اخرش <div> میزارم میریزه به هم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان چرا توی سایت وقتی دسته اضافه می کنم توی قسمت دسته های سایت نشان داده نمیشه ؟

http://www.irandampezeshk.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان چرا توی سایت وقتی دسته اضافه می کنم توی قسمت دسته های سایت نشان داده نمیشه ؟

http://www.irandampezeshk.ir/

بعد از انتشار مطلب در دسته مورد نظر، نمایش داده میشود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا شرمنده توی همون سایت بالایی قسمت سرچی که بالای اسلایدر هست من می خواهم :

1- این سرچ سمت چپ برود ( کد چپ گرد را میزنم اما کامل چپ نمیره )

2- این نوشته سرچ برای را هم می خواهم حذف کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای حذف نوشته بگردید دنبال فایلی به نامsearchform.php و متن رو از توش بردارید

برای چپ چین کردن حداقل 50 مطلب در همین سایت می یابید که فکر کنم تعدادی از آنها را هم خودتان ایجاد کرده اید همان ها را با دقت بخوانید چون چیز جدیدی برای گفتن وجود ندارد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فرم جستجو را درون برچسب center قرار داده اید و می خواهید آن را به سمت چپ انتقال دهید؟!

برچسب <center></center> را حذف نمایید و به کلاس مورد نظر خاصیت foat: left دهید...#

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری