Amir.

از شر صفحات 404 خلاص شوید !

29 پست در این موضوع قرار دارد

404-Redirection.jpg

دوستان سلام!

امروز میخوام پلاگینی رو بهتون معرفی کنم که از دست صفحات ۴۰۴ به صورت کامل (بدون شک) خلاص می شید البته این را هم بگویم که صفحه ۴۰۴ کاربردهای بسیار خوبی دارد ولی و گاهی هم ممکن است باعث ایجاد مشکل شود.

کار این پلاگین است که اگر کاربر وبلاگ شما به صفحه ای وارد شود که وجود نداشته باشد و یا لینک اشتباهی باشد دیگر صفحه ۴۰۴ نمایان نمی شود بلکه صفحه Home Page شما فراخوانی می شود و یعنی با انتقال دادن کاربر از صفحه ۴۰۴ به صفحه اصلی , دیگر شما صفحه شکسته ندارید و این کار روی گوگل رانک شما تاثیر مثبت دارد

منبع : وردپرس98

wp98-404-redirection.1.4.zip

10

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد یک سوال این با اینکه طرف تو صفحه 404 با استفاده از کدی صفحه ی اصلیش رو باز کنه یا همون انتقال بده چه فرقی داره ؟؟؟

استفاده زیاد از افزونه ها باعث مشکلاتی میشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا این چه وضعشه

یکی میاد توی یه تاپیک میگه 404 ضرر نداره

یکی میاد می گه باید حذفش کرد

دیگری میاد میگنه نه باید 404 رو سئو کرد.

آخرش نفهمیدیم چی کار کنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ فرقی نداره

این افزونه هم سربار زیادی نداره

میتونید کد اصلی رو به فایل فانکشن قالب اضافه کنید


function redirect_all_404s() {
global $wp_query;
if ($wp_query->is_404) {
wp_redirect(get_bloginfo('wpurl'),301);exit;
}
}
add_action('wp', 'redirect_all_404s', 1);

اقا این چه وضعشه

یکی میاد توی یه تاپیک میگه 404 ضرر نداره

یکی میاد می گه باید حذفش کرد

دیگری میاد میگنه نه باید 404 رو سئو کرد.

آخرش نفهمیدیم چی کار کنیم

404 که ضرر داره!

و باید حذفش کرد!

در مورد سئو هم مقصر سئوکارهای گرامی هستند!

انتخاب با شماست ;)

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اگه من 404 ها رو حذف کنم

خوبه یا بد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از حذف 404، حذف صفحات ایندکس شده 404 در گوگل هست

نه فایل 404

شما چیرو حذف کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من میگم که بهتره که صفحات 404 رو حذف و به صفحه اول ریدایرکت کنیم یا اصلا دست نزنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید همین الان من چند تا سایت بزرگ رو بررسی کردم نتایج به صورت زیر بود

دانلود ها : 404 ها ریدایرکت می شود به صفحه اول

وطن دانلود : 404 به وجود دارد ولی تنها چیزی که توش میبینید tag هست.

میهن سئو : 404 ریدایرکت می شوند.

جهان سئو : 404 وجود دارد ولی قالب ندارد

راحت سئو : 404 ها وجود دارن ولیبه جای متن 404 اولین پست به نمایش گذاشته می شود

یک ادمین : 404 وجود دارد و دارای متن "در حال حاضر مطلب درخواستی شما وجود ندارد" می باشد

میهن دانلود "404 به صفحه اول ریدایرکت می شود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اقا پارسا یه مقدار بیشتر توضیحی بدی که چه جوری این کد قرار بدیم کجا دقیقا باشه برای ما تازه کارها ممنون می شم

function redirect_all_404s() {

global $wp_query;

if ($wp_query->is_404) {

wp_redirect(get_bloginfo('wpurl'),301);exit;

}

}

add_action('wp', 'redirect_all_404s', 1);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

rockboys جان

باید ته فانکشن قبل از <? باید بزاری

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون اقا مهدی برم ببینم می تونم درست کنم یا میزنم خراب میشه بعدش چه جوری بفهمه که درست کار می کنه یا نه راه حلی داره؟

الان گذاشتم کد رو برای امتحان هم رفتم به این ادرس

foxdl.ir/admin

بعدش برگشت به صفحه اصلی درسته دیگه اینجوری باید باشه؟

ویرایش شده در توسط rockboys
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته

کاملا کار کرده.

از صفحه ای که وجود نداشته به صفحه اصلی ریدایرکت شده

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اقا پارسا یه مقدار بیشتر توضیحی بدی که چه جوری این کد قرار بدیم کجا دقیقا باشه برای ما تازه کارها ممنون می شم

function redirect_all_404s() {

global $wp_query;

if ($wp_query->is_404) {

wp_redirect(get_bloginfo('wpurl'),301);exit;

}

}

add_action('wp', 'redirect_all_404s', 1);

داخل فایل functions.php در پوسته باید قرار بگیره... قبل از تگ ?> اگر همچین فایلی نداره پوستتون، میتونید براش درست کنید، کافیه یک فایل خالی درست کنید و این کد رو داخل تگ <?php .... ?> قرار بدید. با تشکر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا محسk درست گفتند اما یادشون رفت بگن که اسم این فایل خالی رو باید فانکشن (function.php) بزاری..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا محسk درست گفتند اما یادشون رفت بگن که اسم این فایل خالی رو باید فانکشن (function.php) بزاری..

البته functions.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وجود صفحه 404 یکی از استاندارد های طراحی و سئو هست. حتی با طراحی 404 مرتبط می تونید سایت رو از نظر heo هم بهینه کنید.

البته می تونید با استفاده از اسکریپت پس از مثلا 10 ثانیه به صفحه اول منتقل کنید. (یعنی موتور جستوجو بفهمه که 404 هست و بعد منتقل بشه)

توی عنوان هم شماره 404 باشه خوبه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته می تونید با استفاده از اسکریپت پس از مثلا 10 ثانیه به صفحه اول منتقل کنید. (یعنی موتور جستوجو بفهمه که 404 هست و بعد منتقل بشه)

به اسكريپت نيازي نداره ، با اين متاتگ :


<meta http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.site.com" />

به سادگي اين كار انجام ميشه ، مقدار content رو ميتونيد تغيير بديد كه زودتر يا ديرتر دايركت بشه ، البته فكر نميكنم كاربري 10 ثانيه توي صفحه‌ي 404 منتظر بمونه تا منتقل بشه ، 2 يا 3 ثانيه خوبه ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان دیگه دارم سرم رو میزنم به دیوار.....

خوبه همون بالا گفتید از شر 404 خلاص بشید

بعد دقیقا اینجا گفتید که :

وجود صفحه 404 یکی از استاندارد های طراحی و سئو هست. حتی با طراحی 404 مرتبط می تونید سایت رو از نظر heo هم بهینه کنید.

البته می تونید با استفاده از اسکریپت پس از مثلا 10 ثانیه به صفحه اول منتقل کنید. (یعنی موتور جستوجو بفهمه که 404 هست و بعد منتقل بشه)

توی عنوان هم شماره 404 باشه خوبه.

و این مسئله رو رد کردید.

اقا Saeed Fard هم که گفتند کاربر 10 ثانیه صبر نمی کنه

گفتند بزارید روی 2 یا 3

توی 2 یا 3 ثانیه گوگل متوجه صفحه 404 میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی 2 یا 3 ثانیه گوگل متوجه صفحه 404 میشه؟

با ریدایرکت 301 گوگل سریعا متوجه 404 بودن میشه .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان دیگه دارم سرم رو میزنم به دیوار.....

خوبه همون بالا گفتید از شر 404 خلاص بشید

بعد دقیقا اینجا گفتید که : ...

و این مسئله رو رد کردید.

مهدي جان اينجا در اين مورد هر كس نظره خودش رو گفته ، آقا امير ( مدير سئو موز فارسي) كه گفتند بهتره كه باشه ، من خودم هم در اين مورد شك كردم و به همين دليل از امير در اين مورد در انجمن پرسيدم ..

پس بهتره در اين مورد به دنبال يه منبع خوب و قابل اعتماد باشيم ..

اقا Saeed Fard هم که گفتند کاربر 10 ثانیه صبر نمی کنه

گفتند بزارید روی 2 یا 3

توی 2 یا 3 ثانیه گوگل متوجه صفحه 404 میشه؟

مطمئنا صبر نميكنه ، كاربر بلافاصله كه لودينگ صفحه‌ي 404 تموم بشه بدون شك صفحه‌رو خواهد بست ..

حتي اگه 1 ثانيه هم باشه گوگل متوجه 404 خواهد شد و عبدالماجد عزيز هم گفتند ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با ریدایرکت از طریق روش 301 گوگل متوجه این می شود که آدرس فعلی به طور کلی و نه موقتی به آدرسی که ریدایرکت می شود تغییر پیدا کرده است. قبلاً از این طریق برای افزایش رتبه استفاده می کردیم چون گوگل لینک ورودی از سایت دیگر به 404 پاس می کرد ولی الان تنها سود این مسئله برای سایت شما کاهش 404 سایت که خودش تاثیر کمی هم نداره ...

مهدی جان حرف زیاد هست و هر کسی یک نظری داره معمولاً ... شما خودت باید مطالب و منابع مختلف رو بخونید و تصمیم بگیرید از کدوم روش استفاده کنید. نه شما و نه من نمی تونیم یک روزه بهترین راه رو یاد بگیرید اما می تونیم بجای گشتن به دنبال موفقیت به سمت آن حرکت کنیم.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که تصمیم گرفتم اون کد اول بزارم هر وقت 404 بود زود برگرد به صفحه اصلی راستش فکرکنم اینجوری بهتر باشه برام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برادران نظرتون در مورد خود گوگل چیه؟

خود گوگل می تونست بعد از این که به کاربرش که من و شما باشیم بعد از نشون دادن صفحه 404 ما رو به صفحه اصلی منتقل کنه ، اما همچین کاری رو نکرده.

توی صفحات 404 گوگل، به صفحه اول لینک داده شده و توی یه متن خلاصه و مفید گفته که آدرس فلان وجود نداره توی سایت.

یه عکس باحال که از یه ربات داغون شده هم هست گذاشته.

فکر کنم بهترین 404 این باشه :

ساده، زیبا و خوشگل، یه متن خوب برای نشون دادن 404، لینک به صفحه اصلی و سایت مپ و بارگذاری سریع .

البته این چیزی رو که من گفتم از روی گفته های اقا امیر و دیده های خودم از توی گوگل می گم.

شاید این بهترین 404 باشه.

نظر شما چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نظر شما چیه؟

من هم فكر ميكنم همين موردي كه گفتيد خوب باشه و براي كسايي كه بازديد صفحات 404 براشون مهم نيست بهتره كه دايركت نكنند ،

واسه من مسئله اينه كه پس كي گوگل اين صفحات رو از نتايج‌ش پاك ميكنه ؟ چقدر طول ميكشه و در چه صورت :wacko:;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا محسk درست گفتند اما یادشون رفت بگن که اسم این فایل خالی رو باید فانکشن (function.php) بزاری..

functions.php

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط mahmood77
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت هم انجمنی های عزیز بنده یه مشکلی دارم اونم این که یه هاست cpanel دارم که ازش بک اپ کامل گرفتم چون میخواستم تغییراتی روش انجام بدم ولی به سایت لطمه نخوره بردمش و روی یک سایت که با لوکال هاست xampp ساخته بودم نصبش کردم هم دیتابیس رو ساختم و درون ریزی کردم و هم وردپرس رو الان تو صفحه اصلی ارور "برگه یافت نشد" میده و حتی وقتی wp-admin میزنم تا به خود وردپرس دسترسی داشته باشم هم موضوع همینه لطفا راهنماییم کنید
      راستی سایت من ssl داشت و حتی وقتی اوردمش روی local host در ابتدای ادرس https خورده بود اونم حذف کردم حل نشد!!!!! مشکل میتونه از این موارد باشه ؟؟؟؟؟؟؟ 

    • توسط s.m.a1383
      سلام می خواستم ببینم به جای اینکه محصولات رو توی صفحه اول سایت بگذارم میشه دسته های محصولات رو توی صفحه اول سایت گذاشت؟
      آدرس سایت من:innolabs.ir
      در ضمن از پوسته "هستیا "استفاده میکنم افزونه یا کدی هست که بتونه به جای نمایش محصولات در صفحه اول دسته های محصولات رو نمایش بده در ضمن هر کد یا افزونه ای که گفتید طریقه انجامش رو هم بگید لطفا.
      خیلی ممنون از لطفتون
    • توسط resanehwp
      دوستانی که می خوان قلاب های ووکامرس و ترتیب اجرای اونها رو یاد بگیرن
      در لینک زیر صفحه آرشیو محصولات رو می تونید بررسی کنید
      http://bit.ly/rhwp1006
    • توسط centralfile
      سلام دوستان من افزونه wp original media path رو نصب کردم تنظمات مربوطه رو انجام دادم.
      یک ساب دامنه برای سایت ایجاد کردم.
      فایل های مربوط به پوشه uploads/wp-content رو هم به ساب دامنه انتقال دادم  اما عکس ها و فایل ها هنوز تو سایت لود نشده.
      پیوند های یکتا رو هم بروز رسانی کردم ولی  مشکلی حل نشد!
      ساب دامنه ایجاد شده و فایل ها داخلش قرار گرفتند
      اینم اسکرین شات از تنظیمات افزونه
       
       
       
       
       
      ممنون میشم کمک کنید.