kavoshgar

سیستم اعلام نمرات

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

من میخوام توی سایتم سیستم اعلام نمرات راه اندازی کنم

به صورتی که یک برگه ایجاد کنم

یک ساب دامین بهش تعلق بدم

و توی اون برگه امکاناتی نظیر شکل پیوستی وجود داشته باشه

در منوی کشویی دانشگاه هم قراره نام چند تا دانشگاه ذخیره بشه. مثل سراسری، آزاد، علمی کاربردی و...

لطفا راهنمایی بفرمایید که چطوری میتونم همچین سیستمی پیاده سازی کنم و واسه تزریق دیتا به دیتابیس این سیستم چه کارهایی باید انجام بدم؟

با عرض پوزش و شرمندگی، چون اطلاعاتم در دنیای وب زیاد نیست، لطفا کامل راهنمایی بفرمایید

بازم پیشاپیش ممنونم

post-478-0-82276400-1344973052_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط kavoshgar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برگه ایجاد کنید یا ساب دامین بسازید؟

در ساب دامین می تونید یک اسکریپت مجزا یا یک وردپرس جدا داشته باشید در حالیکه برگه یک صفحه از وردپرس اصلیه

در هر مورد هزاران راه وجود داره

این نمره ها یا دیتایی که می گید قراره به دیتا بیس تزریق بشه از کجا می آد یعنی قراره از جایی محاسبه بشه یا توسط شما وارد بشه در حالت اول توضیحات کامل رو می خوام در حالت دوم کافیه که یک برگه بسازید و نمره ها را با استفاده از زمینه ی دلخواه واردش کنید که قابل فراخوانی باشه

طریقه ی ساخت زمینه ی دلخواه را در

http://forum.wp-parsi.com/topic/986-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87/#entry12649

بخوانید یا در انجمن کلمه ی "زمینه دلخواه" را جستجو کنید تا چندین مطلب مفید در اینباره بیابید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پیشنهاد میکنم بدید یکی براتون بنویسه!!!

شما اگر از برنامه نویسی و کار با پایگاه داده اطلاع خاصی ندارید نمیتونید همچین چیزی بنویسید.

حتی نوشتن اینکار برای افراد با سطح برنامه نویسی متوسط هم کار سختی هست.

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سیستم(اعلام نمرات) و سیستم دانشگاه به صورت افزونه هایی فارسی و انگلیسی ارائه شده ولی متاسفانه پولیه.

خواستید توی گوگل جستجو کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برگه ایجاد کنید یا ساب دامین بسازید؟

در ساب دامین می تونید یک اسکریپت مجزا یا یک وردپرس جدا داشته باشید در حالیکه برگه یک صفحه از وردپرس اصلیه

در هر مورد هزاران راه وجود داره

این نمره ها یا دیتایی که می گید قراره به دیتا بیس تزریق بشه از کجا می آد یعنی قراره از جایی محاسبه بشه یا توسط شما وارد بشه در حالت اول توضیحات کامل رو می خوام در حالت دوم کافیه که یک برگه بسازید و نمره ها را با استفاده از زمینه ی دلخواه واردش کنید که قابل فراخوانی باشه

طریقه ی ساخت زمینه ی دلخواه را در

http://forum.wp-pars...%87/#entry12649

بخوانید یا در انجمن کلمه ی "زمینه دلخواه" را جستجو کنید تا چندین مطلب مفید در اینباره بیابید

با تشکر از پاسخگویی تمام دوستان، منظورم این بود که سیستمی میخوام که مدیران به صورت آنلاین نمره وارد کنن و سیستم تو خودش ذخیره کنه.

بعد دانشجو با سرچ کردن اطلاعات خودش نمرات خودش رو مشاهده کنه

پیشنهاد جالبی دادید! چطور میشه یه ووردپرس دیگه رو به سایت اصلی اضافه کرد و یه ساب دامین به ووردپرس جدید اختصاص داد؟

اطفا درمورد این دو مورد راهنمایی بفرمائید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نظرتون راجع به این چیه؟

http://www.persianscript.ir/1391/05/04/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/

1) این رو میشه روی ووردپرس پیاده سازی کرد؟

2) آموزش داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نظرتون راجع به این چیه؟

http://www.persianscript.ir/1391/05/04/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/

1) این رو میشه روی ووردپرس پیاده سازی کرد؟

2) آموزش داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام برای داشتن یک وردپرس جدا می تونید از سرویس وردپرس شبکه استفاده کنید و یا در هر پوشه یک وردپرس مجزا بریزید

سیستم های موجود زیادند و هرکدام مزیت ها و نواقصی دارند

برای وردپرس همانطور که مرتضای عزیز اشاره کردند می تونید سفارشی بدید براتون بسازند

اسکریپت هایی شبیه آنچه که لینک دادید بیشترین مشکلاتشون در زمینه ی امنیته و اینکه مسیرهای زیادی برای نفوذ و دستکاری اطلاعات وجود داره و بیشتر به عنوان دمویی برای خرید نسخه های پولی عرضه می شوند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

) آموزش داره؟

راهنمای نصب به نقل از خود اسکریپت

  • ابتدا فایلها را بر روی سرور خود آپلود کنید.
  • یک بانک اطلاعات و کاربر مربوط به آن را بسازید
  • فايل موجود install.sql رو در ديتابيس ساخته شده برای اينکار ايمپورت کنيد.
  • فايل config.php در شاخه admin رو باز کرده و اطلاعات ديتابيس و مدیریت رو در اون وارد کنيد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟