• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Sgwgo

کدی برا جلوگیری از لود css در صفحه اصلی

13 پست در این موضوع قرار دارد

من چندتا استایل دارم که بی خودی تو صفحه ی اصلی دارن لود میشن

و مربوط به صفحات دیگه هستن

چطور میتونم جلوشون بگیرم که تو صفحه اصلی لود نشن

و توی هدر هم ازشون خبری نیست!!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اگر منظورت فایل css هست این فایل ها در صفحه لود نمی شند اصلا استایل می نویسند که همه چی با هم لود نشه

اونها باید فراخوانی بشند و در حال حاضر یک لینک در صفحه شما هستند که مشکلی ایجاد نمی کنند و هر وقت کلاسی یا آی دی ای وجود داشت که به اون لینک ها وصل بود فراخوانیشون می کنه

ولی script ها لینک نیستند و اجرا می شوند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید مربوط به افزونه ای باشن.

باید ببینید مسیر فراخوانی اونها از کجاست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-مربوط به استایل پیشفرض قالبتونه

themes/fadroid/style.css

2-مربوط به رنگ قالبتونه

themes/fadroid/css/dark.css

3- مربوط به افزونه captcha که استفاده میکنید.

plugins/captcha/css/style.css?ver=3.4.1

4- مربوط به افزونه lightbox-plus

plugins/lightbox-plus/css/elegant/colorbox.css?ver=2.0.2

5-مربوط به راست چین یا فارسی سازی قالبه

themes/fadroid/rtl.css

6-مربوط به استایل آخرین دیدگاه هاتونه

<style type="text/css">.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}</style>

7-مربوط به اسلایدر استفاده شده در قالبتونه.

<style type="text/css">

body {

background-repeat:repeat;

background-attachment: scroll;

.

.

.

مواردی که افزونه استفاده میکنه و با قالبتون سروکار داره و درگیره باید باشه تا افزونه ای که استفاده میکنید استایل خودشو داشته باشه.

فارسی سازی هم همینطور.

و کد مربوط به اسلایدرتون باید در فایل css. ذخیره میشد و فقط اون فایل فراخوانی میشد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

4- مربوط به افزونه lightbox-plus

3- مربوط به افزونه captcha که استفاده میکنید.

این دوتا چرا توی صفحه اصلی باید لود بشن؟ درصورتی که کارشون توی صفحات هست یعنی توی پیج

و سوال من این بود که چطور جلوی لود اینارو بگیرمکه توی صفحه ی اصلی لود نشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر اصرار داری از صفحه ی افزونه های مرتبط حذفشون کن و همین لینک ها را به صفحه single.php منتقل کن ولی چون دسترسی به header نداری در آخرین خط از صفحه یعنی زیر کد فراخوانی فوتر بگذارشون

ولی هیچ تاثیری نهدر لودئ و نه در سئو نخواهند داشت

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید این افزونه ها فایلهاشون رو به هدر وردپرس تزریق میکنن. شما اگر بخوای اینها رو در جای دلخواه لود کنید باید در افزونه ها دست ببرید که کار درستی نیست و با آپدیت دوباره به حالت قبلی برمیگرده.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر اصرار داری از صفحه ی افزونه های مرتبط حذفشون کن و همین لینک ها را به صفحه single.php منتقل کن ولی چون دسترسی به header نداری در آخرین خط از صفحه یعنی زیر کد فراخوانی فوتر بگذارشون

ولی هیچ تاثیری نهدر لودئ و نه در سئو نخواهند داشت

توی لود صفحه اصلی تاثیر زیادی داره ایمان جان و صفحه اصلی برای کاربر غریبه خیلی مهم

ببینید این افزونه ها فایلهاشون رو به هدر وردپرس تزریق میکنن. شما اگر بخوای اینها رو در جای دلخواه لود کنید باید در افزونه ها دست ببرید که کار درستی نیست و با آپدیت دوباره به حالت قبلی برمیگرده.

هر وقت آپدیت بیاد براش دوباره دستکاریش میکنم :)

پس برم ببینم میتونم به نتیجه برسم

مممنوم دوستان گل

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کداشو پیدا کردم ولی تخصص لازم ندارم برای دسنکاریش که بهش بگم تو هدر تزریق نکن

کدشم طوریه که علنی داره میگه تو هدر تزریق کن :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته مستقیم بههدر تزریق میشه.

شما میتونید شرط بزارید که مثلا در کدوم بخشها لود بشه.

مثلا فقط به صفحات، فقط به آرشی، فقط به فلان صفحه و...

توابعی مثل is_archive , is_page , is_single و....

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه‌ی Lightbox Plus خودش گزینه‌ای برای غیرفعال کردن استایل داره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

4- مربوط به افزونه lightbox-plus

3- مربوط به افزونه captcha که استفاده میکنید.

این دوتا چرا توی صفحه اصلی باید لود بشن؟ درصورتی که کارشون توی صفحات هست یعنی توی پیج

و سوال من این بود که چطور جلوی لود اینارو بگیرمکه توی صفحه ی اصلی لود نشن

کلاً فراخوانی فایل استایل در header انجام میشه و header نیز در تمام صفحات وجود داره. اگر بخواهید توی صفحه اصلی نمایش نده باید داخل تگی که استفاده میکنید تمام اون استایل های مربوط به افزونه را به صورت:


<span style="color:lightblue;font-weight:bold">
</span>

استفاده کنید که خیلی خوب نیست و یا همون برنامه نویسی که آقا مرتضی گفتند که باز هم باید همون شرط ها فراخوانی بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آموزش رو هم ببینین:

http://justintadlock.com/archives/2009/08/06/how-to-disable-scripts-and-styles

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری