• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
kaboom

افزونه امار گیر

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید یه افزونه امار گیر می خواستم که بر اساس ای پی هر فرد ، شماره بندازه ، آمار گیر جناب آقای صوفی واقعا خوبه اما تنها ایرادش اینه که بر اساس ای پی آمار نمیندازه و متاسفانه من باش مشکل این رو هم دارم که هر کس وارد میشه یه چند تا آمار براش می ندازه

ممنون میشم یه آمار گیر حوب مثل آمار گیر اقای صوفی به من معرفی کنید

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

http://wordpress.org/extend/plugins/counterize/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این افزونه رو نصب کردم کلی چیز میزه دیگه هم باش قرار داده کدومش رو باید فعال کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من می خوام به صورت یه گجت توی ابزارک هم قرار بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خودم تستش نکردم اما توضیحاتی اینجا داره:

http://wordpress.org/extend/plugins/counterize/faq/

اگر هم ابزارک ساپورت نیست میتونید کد php رو در ابزارک php exec قرار بدید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کلا متوجه نشدم ، یه کدی هم داده بود تو قسمت ابزارک با افزونه php قرار دادم ، اما باز نمایش نداد چیزی .افزونه ی دیگه ای نیست برای اینکار ؟-

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کلا متوجه نشدم ، یه کدی هم داده بود تو قسمت ابزارک با افزونه php قرار دادم ، اما باز نمایش نداد چیزی .افزونه ی دیگه ای نیست برای اینکار ؟-

کد زیر را امتحان کره اید؟کد را در sidebar.php قالب قرار دهید و نتیجه را بررسی کنید,باید جواب دهد...#


<?php if( is_single() || is_page() ): ?>
<p>This page has been viewed <?php echo counterize_current_post_hits(); ?> times.</p>
<?php endif; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد زیر رو هم امتحان کردم اما باز نشد.ببخشید سایت فارس کیدز بر اساس وردپرس هست ، از چه افزونه ای برای امار گیر استفاده کرده ؟

http://www.farskids243.com/category/%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد زیر رو هم امتحان کردم اما باز نشد.ببخشید سایت فارس کیدز بر اساس وردپرس هست ، از چه افزونه ای برای امار گیر استفاده کرده ؟

http://www.farskids2...B1%D8%B3%DB%8C/

اون هم با آی پی محاسبه نمی کنه و فقط زیر کدهاش یک کد یک خطی برای نمایش آی پی داره و در شمارشگرش تاخیر اعمال می کنه یعنی بعد از ورود تا چند دقیقه شمارش نمی کنه حالا اگر کسی از جایی دیگه هم لود شد باز نمی شمرتش

آمار صحیح اینه که هر بار صفحه بارگذاری شد بشماره چون اولا کسی نمی دونه از آی پی سیستم من چند نفر ممکنه از سایت بازدید کنند و دوما اگر من یک مطلب را بیش از یک بار باز کردم و خوندم این معناش اینه که اون مطلب جذابیت لازم رو داشته و مستحق اینه که بازدید مجدد من رو هم به حساب بیاره و اینکه فکر کنیم کسی می آد توی سایت ما بی خودی رفرش می کنه که آمار ما رو خراب کنه بیشتر یک شوخیه تا اتفاق منطقی

آمارگیر ها در حالت عادی هم فشار زیادی به سرور تحمیل می کنند حالا اگر قرار باشه با هر ورودی آی پی رو بگکیرند و با چند صد آی پی که به مرور به چند میلیون هم می رسه چک کنند و بعد یک بازدید حساب کنند بعیده سایتتون بالا بیاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مشکلی با رفرش ندارم اما هرکی میاد تو سایت فکر می کنم چند تا براش امار میندازه من تنها مشکلم همینه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری