mehrdad_k

درخواست jquery

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام از jquery برای مطالبم استفاده کنم . بصورت افقی

طبق عکس زیر.

اygq8jizgse6w12rpy3dn.jpg

میخوام آخرین مطالب رو در این باکس قرار بدم و درصورت کلیک روی فلش ها ادامه مثلا 3 تای بعدی یا به ترتیب نمایش داده بشه.

الان مشکلم کوئری ش نیست. میخوام jqueryش رو با باکس داشته باشم.

ممنون از دوستانی که زحمت میشکند و پاسخ میدهند ...

ویرایش شده در توسط merhzar_h
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام از FlexSlider استفاده کنید. انواع مختلف اسلایدر از جمله چیزی که شما نیاز دارید رو داره. آموزش استفاده هم داره.

http://flexslider.woothemes.com/

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

امتحان کنین


$("#next").click(function({$(".classe image shoma").animate({scrollLeft: "+=300"})});

ویرایش شده در توسط حمید س
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام از FlexSlider استفاده کنید. انواع مختلف اسلایدر از جمله چیزی که شما نیاز دارید رو داره. آموزش استفاده هم داره.

http://flexslider.woothemes.com/

به صورت پیش فرض این اسلایدر ریسپانسیو است اگر بخواهیم ارتفاع ثابت بدهیم باید چه کار کتم؟

ویرایش شده در توسط روحانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت پیش فرض این اسلایدر ریسپانسیو است اگر بخواهیم ارتفاع ثابت بدهیم باید چه کار کتم؟

کلاس استایل flexslider هست که میتوانید استایل دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.
      ببینید من یک فرم دارم که فقط دو input داره.یک اینپوت متن و یک اینپوت سابمیت.توی اینپوت متن ، کاربر کد imdb یک فیلم رو میده.بعد فرم من با ajax ارسال میشه.فرض بگیریم مقادیر برای صفحه check.php ارسال بشه.حالا من توی صفحه check.php همچین کدی رو دارم:
      <?php if(isset($_POST["btn"])) { echo file_get_contents("http://mydiba.club/".$_POST["link"]."/"); ?> <script src="jquery-3.4.1.js"></script> <script> $(document).ready(function(){ $(".-dl .Block_dl").each(function(){ var href=$(this).find(".dublboxa:first-of-type").attr("href"); $.ajax({ url:"check2.php", method:"POST", data:"link="+href }); }); }); </script> <?php } ?> اگه به کد دقت کنید ، وقتی کاربر کد imdb یک فیلم رو وارد کرد ، در صفحه check کل محتویات اون فیلم که در یکی از سایت های دانلود فیلم هست echo میشه.بعد در این قسمت یک ajax دیگه هم داریم که خودش توی یک صفحه check هست.کار این قطعه کد ajax که در جی کوئری نوشته شده اینه که تمامی لینک های دانلود اون فیلم رو از سایت دانلود فیلم بگیره و ببره به یک صفحه check دیگر که در اینجا اسمش check2.php هست.خودتون میتونید کد رو ببینید.حالا اینکه توی صفحه check2.php چی هست دیگه مهم نیست.خلاصشو بگم : من اینکارو کردم ولی همونطور که فکرشو میکردم انجام نشد.شما چه راه حلی برای این کار دارید؟در واقع الان با دو تا ajax تو در تو روبرو هستیم.
      یک قسمت از کد من اشکال داره یا در کل غیر استاندارد نوشتم؟اگه میشه یه راه حل بگید که اینکار رو بتونم انجام بدم.دقت کنید که اون قسمت از کد جی کوئری که از متد each استفاده کردم ، برای اینه که به ازای هر لینکی که در صفحه اون فیلم در سایت دانلود وجود دارد ، یک بار این ajax که خودش توی صفحه check یک ajax دیگست رو انجام بده.
      خیلییی خیلییی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
      ضمنا از curl هم نمیخوام استفاده کنم
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان
       
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، علت پرش صفحه زمان hover شدن موس روی یک div در جی کوئری چیه؟
      $(".box #a-x").hover(function() { $('#x-img').stop().fadeIn('400'); }, function() { $('#x-img').stop().fadeOut('300'); }); $(".box #a-y").hover(function() { $('#y-img').stop().fadeIn('400'); }, function() { $('#y-img').stop().fadeOut('300'); }); البته بیش تر از این تعداده حدود 7 تگ هستش. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر و سپاس
    • توسط amirmt
      سلام و عرض ادب هنگامی که سایتم و میخوام باز کنم و ادرسش رو سرچ میکنم یه صفحه سفید باز میشه که این اخطار رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected 'text' (T_STRING) in /home/unickir/public_html/wp-includes/class-oembed.php on line 461
      کسی میدونه مشکل کجاست و کمک کنه
      ادرس سایت}: www.unick.ir
    • توسط amirmt
      سلام سایت من چند وقتیه مورده حمله قرار گرفته و وقتی میخوام وارد سایت بشم به سایت های خارجی لینک میشه. اینترنت و زیر رو کردم یه سایت گیرم اوردم به ادرس sucuri.net سایتم رو دادم چک کنه و یه لیست از فایل هایی که مشکل داره رو گفت گه یه اسکرین ازش پیوند کردم. اکثره فایل ها هم jquery هستش که به مشکل خورده کسی میتونه کمکم کنه تا این کد ها ترمیم بشه یا حداقل راهنماییم کنه؟؟
      ادرس وب سایته خودم: unick.ir