mehrdad_k

درخواست jquery

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام از jquery برای مطالبم استفاده کنم . بصورت افقی

طبق عکس زیر.

اygq8jizgse6w12rpy3dn.jpg

میخوام آخرین مطالب رو در این باکس قرار بدم و درصورت کلیک روی فلش ها ادامه مثلا 3 تای بعدی یا به ترتیب نمایش داده بشه.

الان مشکلم کوئری ش نیست. میخوام jqueryش رو با باکس داشته باشم.

ممنون از دوستانی که زحمت میشکند و پاسخ میدهند ...

ویرایش شده در توسط merhzar_h
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام از FlexSlider استفاده کنید. انواع مختلف اسلایدر از جمله چیزی که شما نیاز دارید رو داره. آموزش استفاده هم داره.

http://flexslider.woothemes.com/

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

امتحان کنین


$("#next").click(function({$(".classe image shoma").animate({scrollLeft: "+=300"})});

ویرایش شده در توسط حمید س
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام از FlexSlider استفاده کنید. انواع مختلف اسلایدر از جمله چیزی که شما نیاز دارید رو داره. آموزش استفاده هم داره.

http://flexslider.woothemes.com/

به صورت پیش فرض این اسلایدر ریسپانسیو است اگر بخواهیم ارتفاع ثابت بدهیم باید چه کار کتم؟

ویرایش شده در توسط روحانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت پیش فرض این اسلایدر ریسپانسیو است اگر بخواهیم ارتفاع ثابت بدهیم باید چه کار کتم؟

کلاس استایل flexslider هست که میتوانید استایل دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، علت پرش صفحه زمان hover شدن موس روی یک div در جی کوئری چیه؟
      $(".box #a-x").hover(function() { $('#x-img').stop().fadeIn('400'); }, function() { $('#x-img').stop().fadeOut('300'); }); $(".box #a-y").hover(function() { $('#y-img').stop().fadeIn('400'); }, function() { $('#y-img').stop().fadeOut('300'); }); البته بیش تر از این تعداده حدود 7 تگ هستش. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر و سپاس
    • توسط amirmt
      سلام و عرض ادب هنگامی که سایتم و میخوام باز کنم و ادرسش رو سرچ میکنم یه صفحه سفید باز میشه که این اخطار رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected 'text' (T_STRING) in /home/unickir/public_html/wp-includes/class-oembed.php on line 461
      کسی میدونه مشکل کجاست و کمک کنه
      ادرس سایت}: www.unick.ir
    • توسط amirmt
      سلام سایت من چند وقتیه مورده حمله قرار گرفته و وقتی میخوام وارد سایت بشم به سایت های خارجی لینک میشه. اینترنت و زیر رو کردم یه سایت گیرم اوردم به ادرس sucuri.net سایتم رو دادم چک کنه و یه لیست از فایل هایی که مشکل داره رو گفت گه یه اسکرین ازش پیوند کردم. اکثره فایل ها هم jquery هستش که به مشکل خورده کسی میتونه کمکم کنه تا این کد ها ترمیم بشه یا حداقل راهنماییم کنه؟؟
      ادرس وب سایته خودم: unick.ir

    • توسط shayan
      سلام و درود خدمت اساتید گرام
      من یه چیزی تو ذهنم هست نمیدونم جواب میده یا خیر
      <div class="g-before-after" id="RF"><img src="img/1.jpg" data-aftersrc="img/2.jpg"></div> میخوام یه دستوری نوشته بشه تا بعد از گذشت فرضا 100 ثانیه و با افکت فید به صورت همزمان "img/1.jpg" و "img/2.jpg" تبدیل بشن به "img/3.jpg" و "img/4.jpg"
       
      تقریبا مشابه یک اسلایدر عمل کنن با این تفاوت صرفا و صرفا  src ها تغییر کنه نه محموعه این خط div که نوشتم
      آیا امکانپذیر هست؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من با تابع addclass در جی کوئری به مشکل خوردم. می خوام کلاس buy-butt رو به یک تگ a خاص اضافه کنم اما جواب نمیده!؟
      $( ".package-info .textwidget p a" ).addClass( "buy-butt" );