عمارگراف

مشکل غیر منتظره در کوئری مطالب(فیلتر عمل نمی کنه!)

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

وقتتون بخیر

من یه کد ساده نوشتم برای لود کردن مطالب اخیر یک دسته خاص.اما نمیدونم چرا فیلتر عمل نمیکنه و همه مطالب سایت رو لود میکنه!

اینم کدش :


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title><?php the_title(); ?></title>
</head>

<body style="background: url(http://ammargraph.ir/wp-content/themes/ammargraph-flat-WP/img/bg.jpg);background-repeat:repeat-y;">
<div id="single"> <a class="back" href="http://ammargraph.ir/#intro">» بازگشت</a>
<div class="content1">
<div class="last1">
<?php $category = get_the_category(); ?>
<?php $catlink=$category[0]->cat_name;?>
<?php $catslug=$category[0]->slug;?>
<?php $category_id = get_cat_ID( $catlink ); ?>
<?php $count = get_category($category_id)->count ;?>
<!---------cat-------->
<div class="title"> مطالب در دسته : <?php echo $catlink;?></div>
<!-----title------->
<div class="disc1"> تعداد : <?php echo $count;?></div>
<!-----disc---->
<div class="disc2"> عمارگراف</div>
<!-----disc---->
<div class="post">
<div class="pbody1">
<?php query_posts('posts_per_page=12&cat=$category_id'); if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="pbox1">
<a href="<?php the_permalink() ?>"> <div class="ptitle"><?php the_title(); ?></div></a>
<!-----ptitle------>
<div class="pthumb"><?php the_post_thumbnail(); ?></div>
<!-----pthumb------>
</div>
<!--------pbox------>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>
<!-------pbody----->
</div>
<!------post------>
</div>
<!-----last------->
</div>
<!------content------>
</div>
<!--------single------>
</body>
</html>

البته کلّش رو گذاشتم که دیگه جای بحث نمونه.

ممنون

راستی فرصت کردین به این هم یه نگاه بندازید :

تغییرات در صفحه ارسال مطلب

راستی، نظرتون رو درباره پوسته جدید سایتم بگید لطفاً : http://ammargraph.ir/

یا علی

ویرایش شده در توسط عمارگراف
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به جای category_id مستقیم id دسته رو بزارید و تست کنید. اگه مشکلی داشتید از ژنراتور استفاده کنید.

http://wp-parsi.com/generator

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به جای category_id مستقیم id دسته رو بزارید و تست کنید. اگه مشکلی داشتید از ژنراتور استفاده کنید.

http://wp-parsi.com/generator

خب من میخوام صفحه category.php بسازم.چطوری آی دی دسته رو وارد کنم؟!!!!!

ببینید میخوام وقتی کسی رو لینک دسته(مثال : www.ammargraph.ir/category/graphic)کلیک کرد،مطالب مرتبط با اون دسته رو ببینه.اوکی؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir