• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
webafra

روش درست گرفتن کوئری + مشکل در کوئری زیاد

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .

چندتا سوال برام پیش اومده برای گرفتن کوئری در قالب :

1 - واسه کئ نویسی طرح زیر ( عکس ضمیمه شده ) ، بهترین روش برای گرفتن کوئری چیه ؟

1397198491061.jpg

من از روش زیر استفاده میکنم که نمیدونم درسته یا نه :


<?php $recent = new WP_Query("cat=5&showposts=1");
while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>

<?php $title = strip_tags(get_the_title()); $excerpt_d = strip_tags(get_the_excerpt()); ?>
<div class="img-news"><?php catch_first_image_title(252,137,$title); ?></div>
<div class="news-date"><?php the_time("l , j F Y"); ?></div>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><div class="title-icon"></div><h3 class="tabs-title-news"><?php the_title(); ?></h3></a>
<p>
<?php echo mb_substr($excerpt_d,0,195); ?>
<a target="_blank" title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>">[ادامه خبر...]</a>
</p>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div><!-- news-right-content -->


<ul class="news-left-link">
<?php $recent = new WP_Query("cat=5&showposts=8&offset=1");
while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><li><?php the_title(); ?></li></a>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</ul>

یه تابع هست که مربوط به نمایش عکس هست ( که مهم نیست و فکر کنم دوستان دیگه از بند انگشتی استفاده میکنن که به نظرم بهتر باشه )

الان من برای این قالب ( تنها یک دسته ) ، دوبار کوئری گرفتم که فکر نکنم چیز جالبی باشه !

میخوام بدونم که آیا روش بهتری هست ؟

سوال دیگه اینکه :

من درون ژنراتور همین سایت ، یک کوئری ساختم که تفاوت زیادی با کوئری که من میگیرم داره ، میخوام بدونم کدوم روش بهتره ؟


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'published',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'61',
'posts_per_page' =>'5',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<li><strong><?php the_title(); ?></strong>
<a class="links" href="<?php the_permalink(); ?>"> پیوند یکتا</a>
<div class="post" id="post<?php echo the_ID();?>">
<?php the_content(); ?>
</div>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

مورد آخر اینکه ، یه قالب خبری با سبک کد نویسی ای که بالا نوشتم ، طراحی کردم که وقتی تستش میکنم ، سرعت بارگذاری خیلی بدی داره ، ایراد از html و ... نیست چون سایت قبل از بارگذاری ، با وقفه زیادی در حال لودینگ می مونه که فکر میکنم مشکل از تعداد زیاد کوئری باشه در صورتی که سایت های مشابه با دسته های بیشتر ، سرعت بارگذاری فوق العاده ای دارن !

مثال بارزش : سایت http://berooztarinha.com/

ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکلم رفع بشه

متشکرم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکانش هست راهنماییم کنید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انجمن با سرعت زیادی بروز میشه و تاپیک های جدید ارسال میشه که این باعث شده این تاپیک کلا به چشم نیاد :(

آقا مرتضی ، آقا پارسا و... کجایین ؟ :D

یه راهنمایی کوچیک کنید ممنونتون میشم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا انجمن خیلی فعال بود !

این مورد خیلی برام مهمه چون سرعت سایت خیلی کم شده و مشکل پیدا کردم باهاش .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفا اسپم ارسال نکنید و صبور باشید. مدیران در حال انجام تغییرات جدید انجمن هستند..

مشکل اصلی شما الان سرعت لود هست؟ آدرس سایتتون چیه؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم مشکلم از طرز کوئری گرفتنه یا چیز دیگه ای !

فقط اینکه بگید روش کوئری گرفتنم درسته یا خیر ، کمکم کردید .

متشکرم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش صحیحه و این تعداد کوئری تاثیری روی سرعت نداره.

آدرس سایتتون رو بزارید بررسی کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری