• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
webafra

روش درست گرفتن کوئری + مشکل در کوئری زیاد

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .

چندتا سوال برام پیش اومده برای گرفتن کوئری در قالب :

1 - واسه کئ نویسی طرح زیر ( عکس ضمیمه شده ) ، بهترین روش برای گرفتن کوئری چیه ؟

1397198491061.jpg

من از روش زیر استفاده میکنم که نمیدونم درسته یا نه :


<?php $recent = new WP_Query("cat=5&showposts=1");
while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>

<?php $title = strip_tags(get_the_title()); $excerpt_d = strip_tags(get_the_excerpt()); ?>
<div class="img-news"><?php catch_first_image_title(252,137,$title); ?></div>
<div class="news-date"><?php the_time("l , j F Y"); ?></div>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><div class="title-icon"></div><h3 class="tabs-title-news"><?php the_title(); ?></h3></a>
<p>
<?php echo mb_substr($excerpt_d,0,195); ?>
<a target="_blank" title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>">[ادامه خبر...]</a>
</p>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div><!-- news-right-content -->


<ul class="news-left-link">
<?php $recent = new WP_Query("cat=5&showposts=8&offset=1");
while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><li><?php the_title(); ?></li></a>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</ul>

یه تابع هست که مربوط به نمایش عکس هست ( که مهم نیست و فکر کنم دوستان دیگه از بند انگشتی استفاده میکنن که به نظرم بهتر باشه )

الان من برای این قالب ( تنها یک دسته ) ، دوبار کوئری گرفتم که فکر نکنم چیز جالبی باشه !

میخوام بدونم که آیا روش بهتری هست ؟

سوال دیگه اینکه :

من درون ژنراتور همین سایت ، یک کوئری ساختم که تفاوت زیادی با کوئری که من میگیرم داره ، میخوام بدونم کدوم روش بهتره ؟


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'published',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'61',
'posts_per_page' =>'5',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<li><strong><?php the_title(); ?></strong>
<a class="links" href="<?php the_permalink(); ?>"> پیوند یکتا</a>
<div class="post" id="post<?php echo the_ID();?>">
<?php the_content(); ?>
</div>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

مورد آخر اینکه ، یه قالب خبری با سبک کد نویسی ای که بالا نوشتم ، طراحی کردم که وقتی تستش میکنم ، سرعت بارگذاری خیلی بدی داره ، ایراد از html و ... نیست چون سایت قبل از بارگذاری ، با وقفه زیادی در حال لودینگ می مونه که فکر میکنم مشکل از تعداد زیاد کوئری باشه در صورتی که سایت های مشابه با دسته های بیشتر ، سرعت بارگذاری فوق العاده ای دارن !

مثال بارزش : سایت http://berooztarinha.com/

ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکلم رفع بشه

متشکرم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکانش هست راهنماییم کنید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انجمن با سرعت زیادی بروز میشه و تاپیک های جدید ارسال میشه که این باعث شده این تاپیک کلا به چشم نیاد :(

آقا مرتضی ، آقا پارسا و... کجایین ؟ :D

یه راهنمایی کوچیک کنید ممنونتون میشم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا انجمن خیلی فعال بود !

این مورد خیلی برام مهمه چون سرعت سایت خیلی کم شده و مشکل پیدا کردم باهاش .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفا اسپم ارسال نکنید و صبور باشید. مدیران در حال انجام تغییرات جدید انجمن هستند..

مشکل اصلی شما الان سرعت لود هست؟ آدرس سایتتون چیه؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم مشکلم از طرز کوئری گرفتنه یا چیز دیگه ای !

فقط اینکه بگید روش کوئری گرفتنم درسته یا خیر ، کمکم کردید .

متشکرم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش صحیحه و این تعداد کوئری تاثیری روی سرعت نداره.

آدرس سایتتون رو بزارید بررسی کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری