11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

افزونه ای هست که باهاش بشه ایمیل رو از طریق ووردپرس مدیریت کرد و لازم نباشه به آدرس

mydomain/webmail

مراجعه کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نکنم باشه !

شما اگه ویندوزی یه برنامه نصب کن و از طریق pop3 ایمیلت رو مدیریت کن .

اگرم لینوکسی ، اوبونتویی فکر کنم :D از طریق تاندربرد نمیشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یک افزونه نوشتم واسه کار مشابه (این کار رو انجام میده)

اما چون واسه کسی نوشتم ، نمی‌تونم جزئیاتش رو بگم

ولی به هر حال میشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یک افزونه نوشتم واسه کار مشابه (این کار رو انجام میده)

اما چون واسه کسی نوشتم ، نمی‌تونم جزئیاتش رو بگم

ولی به هر حال میشه

خب چرا در اختیار عموم قرار نمیدین که دیگران هم بهره ببرند؟

ثواب داره :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خب چرا در اختیار عموم قرار نمیدین که دیگران هم بهره ببرند؟

بعضی وقتها آدم باید یه چیزی رو فقط واسه خودش داشته باشه ;)

اما چون واسه کسی نوشتم ، نمی‌تونم جزئیاتش رو بگم

با pop3 میگیری درسته؟ :P

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب چرا در اختیار عموم قرار نمیدین که دیگران هم بهره ببرند؟

ثواب داره :D

مشکل اینجاست که خودم هم ازش استفاده نمیکنم!

با pop3 میگیری درسته؟ :P

نه! ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اینجاست که خودم هم ازش استفاده نمیکنم!

نه! ;)

تشکر میکنم واقعا!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نه! ;)

مگه راه دیگه ای هم داره؟ :mellow::huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جستجو هم گاهی جواب میده: :D

http://wordpress.org/extend/plugins/threewp-email-reflector/

http://wordpress.org/extend/plugins/mini-mail-dashboard-widget/

مگه راه دیگه ای هم داره؟ :mellow::huh:

آره با Imap از POP3 یه سطح بالاتره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

افزونه ای هست که باهاش بشه ایمیل رو از طریق ووردپرس مدیریت کرد و لازم نباشه به آدرس

mydomain/webmail

مراجعه کرد؟

برای اینکه نخواهید مرتب به صندوق پاپ تریتون مراجعه کنید گزینه فوروارد رو توش فعال کنید و ایمیل ها را به جی میل یا حستب یاهوتون که دائم چک می کنید فوروارد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو فروم سرچ کردم :D

دومی خیلی باحالتره.

طرز کار و تنظیمات آی مپ و پاپ3 چطوریه؟

برای اینکه نخواهید مرتب به صندوق پاپ تریتون مراجعه کنید گزینه فوروارد رو توش فعال کنید و ایمیل ها را به جی میل یا حستب یاهوتون که دائم چک می کنید فوروارد کنید

بلدم این کارها رو. سایت واسه استادمون هستش. میگه میخوام سر و ته دنیای اینترنت، بشه سایت خودم. هی نرم این ور و اون ور، میل چک کنم، میل بفرستم، متن بنویسم، فایل آپلود کنم و...

قبلا یه وبلاگ داشت. الان تمام نیازهاش برطرف شده فقط مونده همین ای میل

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید