• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Pouya

چطوری پوسته HTML5 بسازم؟

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. پوسته های HTML5 چه فرقی با پوسته های معمولی داره؟

در موقع طراحی چه کدهایی باید توش نوشته بشه یا چه عناصری باید توش به کار برد که بهش گفت پوسته HTML5 ؟

در کل باید چی کار کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید خودتون جواب رو دادید.

پوسته ایی که با HTML5 و تکنولوژی اون نوشته بشه میشه پوسته HTML5.

شما باید بجای استفاده از HTML 4.01 از HTML5 استفاده کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مشکل اینجاست که من موقع طراحی چطوری تشخیص بدم که مثلا این کد/عنصر مربوط به html4 یا html5 ؟!

و این که مرجعی هست که توش کدهای پوسته های html5 ذکر شده باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فهرست سمت چپ سایت زیر رو ببینید:

http://www.w3schools.com/html5/default.asp

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سری پوسته و فریمورک HTML5 هم تو این لینک معرفی شده که می‌تونین با کداشون وربرین تا بهتر دستتون بیاد:

http://wplift.com/20-html5-wordpress-themes-and-theme-frameworks

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در وهله ی اول doctype نوع سند را مشخص می کند و دیگر نیازی به نوشتن آن همه کد های طولانی نمی باشد.همچنین دیگر نیازی به استفاده کردن از آن همه div های گیج کننده نمی باشد و می توانید هر بخش را با قرار دادن در برچسب مخصوص خود معلوم کنید.برای مثال می توانید کد های موجود در فوتر خود را در بین تگهای <footer></footer> قرار دهید.(در کل تگ های زیادی به این نسخه اضافه شده که تعیین کننده ی هر بخش می باشند از جمله header,aside,article,nav و ...

یکی از قابلیت های فوق العاده این نسخه این است که می توانید با استفاده از تگ های video و audio کلیپ های تصویری و صوتی را بدون استفاده از افزونه های شخص ثالث نمایش دهید.

در کل الگوریتم های متفاوتی با نسخه های قبلی دارد.برای نمونه کد های که خاصیت بولین دارند را می توان یکسره نوشت:


<tag disabled></tag>

به جای


<tag disabled="disabled"></tag>

همچنین تگ هایی که دارای تگ بسته شونده(<html></html>) نیستند می توان از گذاشتن علامت / پرهیز کرد مثل <br/>

و...

ویرایش شده در توسط oMid
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای تبدیل کردن قالب سایتم به اچ تی ام ال 5 اینکارو کنم درسته؟

طبق راهنمایی که گفتید کدهایی که اینجوری بود

<div class="tright"> </div>

به <div tright> </div> تغییر دادم

مرورگر هم بروز هست ولی سایت خراب میشه و ودرست لود نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این طوری معلومه قاطی می کنه <div tright> </div> ... حتما باید ="" داشته باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای تبدیل کردن قالب سایتم به اچ تی ام ال 5 اینکارو کنم درسته؟

طبق راهنمایی که گفتید کدهایی که اینجوری بود

<div class="tright"> </div>

به <div tright> </div> تغییر دادم

مرورگر هم بروز هست ولی سایت خراب میشه و ودرست لود نمیشه

دوست عزیز شما منظور ما را درست متوجه نشدید!کجا گفته شد شما چنین کاری را انجام دهید!

HTML5 Tutorial

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه من تازه كار هم برم اونجا گيج ميشم

بهتره اول بري به سايت زير كه ايراني و فارسي هم هست با تگ هاي html4 آشنا بشي بعد سري سرغ html5

كه گيج هم نشي

آموزش html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری