F a r s h i d

مشکل عجیب در پوسته وردپرس

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، من یه پوسته خارجی رو فارسی کردم و همه چیزش الان درسته ولی وقتی با موبایل یا تبلت سایت رو باز میکنم فونت عجیبی داره ، میشه بگید مشکل از چیه ؟

ادرس سایت : www.novelfa.ir

تصویر وقتی با تبلت وارد سایت میشم : http://up.vbiran.ir/uploads/16065139791834641099_image.jpg

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

با موبایل تست شد مشکلی از نظر فونتی نبود و همه چیز عادی.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

با موبایل تست شد مشکلی از نظر فونتی نبود و همه چیز عادی.

جالبه ، من با دوتا موبایل تست کردم فونت هاش بهم ریخته بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سیستم عامل ios قدیمی است؟ فرمت svg برای فونت ها بسازید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سیستم عامل ios قدیمی است؟ فرمت svg برای فونت ها بسازید

آخرین نسخه iOS هست . کلا با همه گوشیا فونتش خراب نشون میده ، من خودم با دوتا گوشی تست کردم ، به دوستام گفتن تست کنن اونا هم میگن خراب نشون میده .

فونت پوسته همش تاهوما هست باید SVG بسازم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سایت زیر آنلاین با گوشی های مختلف ییینید و تست کنید:

http://mobiletest.me/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سایت زیر آنلاین با گوشی های مختلف ییینید و تست کنید:

http://mobiletest.me/

از این سایت که میرم درست نشون میده ، ولی با تبلت یا گوشی میرم فونت هاش بهم ریخته نشون میده .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیک سلام

با puffin و chrome درست نشون می‌ده

ایراد از گیرنده است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با دوتا گوشي و يه تبلت تست كردم درست نشون نميداد .

الان كروم روي تبلت تست كردم باز مثه قبل بود .

شات : http://up.vbiran.ir/uploads/11008139796128418839_image.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی header.php


<meta charset="UTF-8" />

را به


<meta charset="UTF-8" />
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" >

تغییر بدید و چک کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی header.php


<meta charset="UTF-8" />

را به


<meta charset="UTF-8" />
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" >

تغییر بدید و چک کنید

چنین چیزی وجود نداره ، خودمم بهش اضافه کردم درست نشد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

header.php باز کنید و داخلش 3 نوع utf-8 دارید و روش استاد فخار انجام بدید و بقیه حذف کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

header.php باز کنید و داخلش 3 نوع utf-8 دارید و روش استاد فخار انجام بدید و بقیه حذف کنید

گفتم که چنین چیزی توی فایل Header.php نیست .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من فک میکنم که این مشکل واسه خاطر ریسپانسیو هست ، چون وقتی با تبلت یا گوشی میام یه چیزایی رو حذف میکنه تا درست نشون بده ، احتمالا باید یه کدی بدم که وقتی ریسپانسیو شد فونت هاش بهم ریخته نشه .

از استادان خواهش میکنم که اگه میشه کدش رو بدن و من بزارم ، من مطما هستم که بخاطر ریسپانسیو هست .

باز ممنون میشم که اگه مشکلش چیز دیگه هست بهم بگید :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این متا را در header.php پیدا کنید و کاری که عرض شد انجام بدید


<meta charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

اگر پیدا نکردید فایل header.php را بگذارید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

header.php

این متا را در header.php پیدا کنید و کاری که عرض شد انجام بدید


<meta charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

اگر پیدا نکردید فایل header.php را بگذارید اینجا

فرمایید اینم فایل Header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت زیر تست کنید

header.php

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت زیر تست کنید

درست شد ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir