USP

قالب فارسی و خبری JustWrite

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت تمام وردپرس کاران عزیز . در خدمتتون هستیم با یک پوسته ی فارسی و خبری و البته رایگان !

VnwC8h.png

این پوسته ،‌ Just Write نام داره و سبکش تقریبا به سایت های مجله ای و خبری و پورتالی میخوره و میتونه تا وبسایت های متوسط رو جواب بده .

از قابلیت های شخصی سازی این پوسته میشه :

  • سربرگ : لوگوی سفارشی ،‌فاویکون سفارشی ، رنگ فونت ها ، تصویر و رنگ پس زمینه
  • منوی بالا :‌ فعال یا غیرفعال کردن استایل فیکس شده ، شخصی سازی رنگ پس زمنیه و حاشیه ها
  • شخصی سازی تایپوگرافی ، نوشته های خاص ، سایدبار ها و ...

رو نام برد . البته تمام گزینه های شخصی سازی پوسته ، به همین جا ختم نمیشه و پنل تنظیمات پوسته هم کاملا فارسی شده هست و گزینه های بسیار زیادی داره .

حالا بریم سراغ پیشنمایش های پوسته :

تصویر صفحه اصلی

تصویر تک نوشته

تصویر بخش شخصی سازی

تصویر پنل تنظیمات

برای این که مطمئن بشید تمام قسمت های پوسته راستچین شده ، پیشنهاد میکنم پیشنمایش انگلیسی پوسته رو هم ببینید .

اگر مشکلی یا سئوالی داشتید ، میتونید همینجا یا در سایتمون مطرح کنید تا بهش پاسخ داده بشه .

فایل پوسته ضمیمه شده .

justwrite.zip

ویرایش شده در توسط USP
8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب زیبایی هست

خسته نباشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب قشنگیه اگه حاشیه براش بذازین بهتره از نظر من

روزگارتان خوش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.